top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 2.00, den 2. april 2008Både mænd og kvinder kan opleve 2 fundamentalt forskellige typer orgasme


NB: Dette var oprindeligt et debatindlæg på avisen.dk. Men den 14.7.2018 opdagede jeg at de forhindrede det i at blive fundet via Google. Det synes jeg er en grov krænkelse af min ytringsfrihed!


Artiklen "Millioner af kvinder har intet g-punkt" fortsætter den gamle diskussion af om det kun er nogle kvinder som kan få orgasme gennem stimulation i skeden.

Jeg er ret sikker på at alle kvinder (og mænd!) helt generelt kan få 2 fundamentalt forskellige typer orgasme. Jeg vil kalde dem udløsningsorgasme og transformationsorgasme. Det er et mentalt spørgsmål. Pointen er at der er 2 helt fundamentalt forskellige måder at opfatte og bruge seksualkraften.

Den ”almindelige” orgasme, som de fleste mænd og kvinder oplever, er udløsningsorgasmen, som først og fremmest er fysisk og for det meste er begrænset til området omkring kønsorganerne, og som for mandens vedkommende ledsages af sædudløsningen.

Fra et større åndeligt perspektiv, er problemet ved denne form for orgasme, at deltagerne taber deres seksuelle energi, som er emotionel energi, eller vores livskræfter.

Transformationsorgasmerne sker når man lader energien, og dermed kroppen, følelserne og bevidstheden udtrykke sig, accelerere og ekspandere på deres egne betingelser, i stedet for (bevidst eller ubevidst) at fastholde dem indenfor dit sinds begrænsninger, betingelser og dømmende misforståelser.

I så fald spreder oplevelsen sig til hele kroppen og følelserne transformeres til kærlighed og din bevidsthed og forståelse af dig selv og livet begynder at ekspandere. Denne transformation er i yderste konsekvens en åndelig transformation, og det forklarer jeg i detaljer i min tekst Transformationen - om menneskehedens situation og muligheder her på mit website.

En mand som ønsker eller forstår nødvendigheden af åndelig transformation, kan have flere transformationsorgasmer i et samleje uden en eneste sædudløsning. Jeg har oplevet det!

Det er indlysende for mig at alle kvinder må have den samme evne.

Problemet for både kvinder og mænd er at vi har masser af ubevidste dømmende og fastlåsende misforståelser, indre konflikter mellem intellekt og følelser, blokeringer, traumer osv., som forhindrer os i nemt at opleve denne meget anderledes form for orgasme. Men jeg tror ikke på at det er decideret umuligt for nogen, fordi man eventuelt mangler et såkaldt ”G-punkt” el.lign.

Hvis man for alvor ønsker at forstå hvad det er jeg taler om, så bliver man nødt til at læse min tekst Transformationen her på mit website. Men ultra kort formuleret, er det vigtigt at forstå, at når en mand ejakulerer mister han livskraft. Og når en kvinde har ægløsning og menstruation mister hun livskraft. Dette fører til aldring, sygdom, smerte og død...

Jeg føler at sex er lidt ligesom at stå på ski: Nogen gange falder man, især i starten eller når man møder ”nye pister”... :-) Problemet er at den måde mange mennesker dyrker sex svarer lidt til at stå på ski med det formål at falde....!

Alle er velkomne til at læse mere om dette emne i en større sammenhæng her på mit website.


Kærlig hilsen

Henrik Rosenø


Denne tekst blev oprindeligt offentliggjort den 25. februar 2008 som et blogindlæg på avisen.dk.

Ny forbedret udgave offentliggjort den 2. april 2008.

14.07.2018: Flyttet til mit eget website fordi avisen.dk havde bortcensureret det fra Google.
Notes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!