top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 1.01, den 6.1.2011


Abortmodstandere er ikke livets beskyttere


Abortmodstandere hævder at være "pro-liv" - ”for livet” - livets beskyttere. Men det er faktisk en selvmodsigelse - en illusion eller et bedrag. Det forklarer jeg også i min tekst Transformationen her på min hjemmeside. Her vil jeg omskrive det, så du ikke behøver den større forståelses-ramme:

At modsætte sig fri adgang til prævention og abort er faktisk en fornægtelse af liv. Gud har givet os alle en fri vilje, så hvis en kvinde (eller mand) kan mærke, at det ikke er det rigtige tidspunkt eller den rigtige situation i øvrigt, at få et barn, må denne følelse erkendes, udtrykkes, og handles på så afbalanceret som muligt. Ellers er personen faktisk i gang med at kvæle sig selv. Faktisk kan følelsen af at det ikke er en god idé at få et barn lige nu, være et signal fra den sjæl eller ånd, som du er i gang med at trække ind i inkarnation, om, at den ikke ønsker at blive født her og nu!

Så hvorfor ønsker abortmodstandere at nægte andre den frie vilje, som Gud har givet os?
Mange af dem er rasende, eller vrede, fordi de blev tvunget ind i en fysisk krop, og derfor forsøger de at tage hævn ved at forsøge at fornægte andres behov og følelser og forsøge at tvinge dem til at gøre noget, de ikke ønsker at gøre, og derved hindre den frie vilje, som den blev forhindret for dem.
Andre er typer af ånder, som egentlig ikke hører hjemme på denne planet, men de er forvirrede og bange for at de ikke kan finde deres rette plads, så, hovedsagelig ubevidst, er de bange for ikke at kunne reinkarnere her på Jorden, hvis vi bliver mere nøjeregnende med hvem vi tillader at komme herned. Faktisk bør vi gøre dette for at tvinge dem til at finde deres rigtige hjem. Det er hverken til deres eller vores bedste, at de er her på Jorden.

Mange mennesker har troet, at man skal respektere alt liv. Det er ikke helt rigtigt. Du skal respektere alt liv, som respekterer livet, det vil sige alt liv der søger liv eller søger accept eller gensidighed.
Så når abortmodstanderne bruger det argument, at "du skal respektere alt liv" så respekterer de i virkeligheden ikke selv alt liv eller søger accept eller gensidighed, fordi de ikke kan acceptere andres følelser, ønsker og valg - eller den frie vilje, som Gud har skabt os med, og som er en forudsætning for evigt liv. Så dette er et godt eksempel på fornægtelsens noget paradoksale logik.


Kærlig hilsen

Henrik Rosenø


Notes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!