top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

(Version 1.11, København, den 12.11.2019)235 forskere: Wi-Fi, mobilstråling, trådløse telefoner osv. ER skadelige!

DR lyver i ekstrem grad når de siger at 5G mobil telefoni ikke er sundhedsskadeligt for mennesker!

Denne påstand kom de med i et indslag i TV-avisen fornylig, og de fremfører den også i artiklen 5G-modstandere spreder russisk misinformation i Danmark - Russisk medie bidrager til danskeres voksende frygt for 5G-teknologien på de sociale medierdr.dk fra den 31. maj 2019.

Jeg vil stærkt opfordre alle der ikke allerede ved at 5G (og de eksisterende mobiltelefoni-net og Wi-Fi og trådløse telefoner mv.) er helbredsskadelige for mennesker (og dyr osv.) om at se en 9 min.s video på YouTube - Faktatjek af DR indslag om 5G - som viser at alle de påstande om at 5G er uskadeligt, som DR og deres "eksperter" kommer med i ovennævnte artikel, er usande!!
Der henvises således til The 5G Appeal - http://www.5gappeal.eu/ - hvor 235 læger og forskere fra hele verden har skrevet under på at 5G-udrulingen bør stoppes, fordi de elektromagnetiske stråler beviseligt er skadelige for mennesker, dyr og miljøet! Disse forskere har tilsammen publiceret over 2000 undersøgelser om elektromagnetiske felters helbredspåvirkninger!

De sidste 30 sek. af videoen handler om hvordan danske mediers dækning af emnet 5G generelt i meget høj grad bygger på EN dansk "ekspert" - læge Christoffer Johansen - som igen og igen udspreder den løgn at 5G og andre mobile og trådløse signaler er uskadelige. Til trods for at 235 forskere og læger altså har undersøgt det og nået frem til det modsatte...!

Det værste ved DR-artiklen og TV-avis-indslagene er nok at de mere eller mindre direkte siger at hvis man er imod 5G, så er man et offer for russisk propaganda!

Tidligere i år vedtog et folketingsflertal den såkaldte påvirkningslov, som gør det strafbart at påvirke den offentlige mening i Danmark i samarbejde med fremmede statsmagter. Det kan give 12 års fængsel. Så "rent logisk" - ifølge Danmarks Radio og Folketingets påvirkningslov - så står jeg nu til 12 års fængsel, fordi jeg gør opmærksom på at 235 forskere siger at mobilstråling er sundhedsskadeligt...
Man skulle tro at det var DDR og ikke DR...

En tidligere mobil-telefoni-antenne-mast-montør's bekendelser: Ufattelige lidelser pga. mobil-stråling

Jan Rosenkrantz - 1. juni kl. 17.05:

Jeg spurgte for nogle måneder siden en tidligere mobilmontør om han ville medvirke i et interview om Elektrosmog. Her er en opsamling af hans respons. Lad os kalde det:


"Jan Trilocana Vigsø: En mobilmontørs bekendelser!"

"Min historie startede tilbage i 2000 hvor jeg fik nyt job i Schweiz. Nemlig at skulle bygge 2G net for Orange dernede.

Jeg var også supervisor for topfolkene når de inspicerede de site vi byggede og især når der var fejl i systemet blev jeg ofte tilkaldt. Jeg var af og til udlånt til et andet dansk firma der byggede 2G for det danske Sunrise dernede. I 2 år arbejdede jeg stort set 24/7-365. Da vi efter 2 år var færdige rejste jeg hjem og fik job i det firma som jeg ofte blev udlånt til. Vi byggede Telias 2G net færdig og startede på at Bygge 3G net i Danmark.

Februar 2004 startede mit helvede da min ryg uden forvarsel brød sammen og lammede mig momentalt fra navle og ned. Dette skete 3 gange over kørt tid og jeg søgte læge. Det er en rigtig lang historie som jeg gerne vil fortælle. Men allerede nu smerter mine hænder så jeg ikke kan skrive.

Problemet med mig er at jeg er bosat i Thailand nu. Hvilket er resultat af mit totale forløb siden jeg brød ned. Så ved ikke lige hvordan vi skal klare et interview men det finder vi ud af

Jeg ligger telefonen igen nu. Men ja tak vil gerne deltage.

Så bli'r jeg nødt til at fortælle dig om mit og mange andres liv angående dette. Jeg har undervist i kampsport gennem 45 år Jeg har været sportslig aktiv hele livet har, undervist i bevægeapparatet, i den menneskelige krop, uddannet mig i fysik biologi og kemi med topkarakterer, også engelsk og matematik var min store styrke. Jeg har arbejdet som en vinder hele livet og aldrig givet op for noget. Blot en opgave der skulle løses. Jeg stolede fuld og fast på teknologi og videnskab og var lige så blåøjet som du. Lige til skæbnen sendte mig et rigtig godt betalt arbejde. Et job i Schweiz som installatør af mobilnet. I år 2000 var en dagløn på mellem 3500 og 7000 en god løn så den hoppede jeg da selvfølgelig på. Og så i Schweiz til en skat på 8 %. Bingo jeg havde vundet den store lottogevinst. I 2 år arbejdede jeg dernede og da vi var færdige fortsætte jeg dette job hjemme i Danmark. Vi lavede 2G net færdigt og vi startede op på at bygge 3G.

I foråret 2004 forsvandt mine ben under mig helt uden forvarsling. Lam fra navlen og ned efter nogle minutter kom jeg tilbage og op og stå. Dette gentog sig 3-4 gange samtidig med at smerter pludselig begyndte meget intensiv at tiltage. Se jeg havde jo job som montør nogle gange oppe i 300 meters højde i master hvor vi kravlede op og ned, så det med at benene pludselig forsvandt anså jeg som lidt af et problem , så afsted til doktor. Endte med en 8 timer lang operation af 2 neurokirurger med stivgørelse af næsten halvdelen af ryggen da min knoglestruktur var som brændt ned til kun fast stof, diskos var stort set væk eller havde antaget struktur af ren knogle i stedet for blød stødpude med væske. Så nu med titanium i det halve af min ryg . Efterfølgende fulgte 5 år hvor jeg i smertehelvede kravlede rundt på mine knæ. Og mener kravlede. Min krop var brudt ned, fik den ene infektion efter den anden havde ingen immunforsvar og min styrke var helt forsvundet.

I 2009 fik jeg så en aggressiv byld i halsen som skulle opereres væk. Dette spredte sig i lunger og hjerte. En bakterie som hedder nekrotiserende fasciitis. Som æder alt væv omkring sig . Så jeg røg i koma i 3 uger og blev opereret 28 gange. Døde 2 gange undervejs. Og udelukkende pga. af min tidligere styrke kæmpede jeg mig tilbage til livet. Har altid forsøgt at leve sundt og helst økologisk. Men 4 år med stråling fra det gamle 2G og 3G nedbrød min ellers stærke krop. Rent faktisk kan du i lægetidsskrifter verden over læse om mit tilfælde da jeg som den eneste i verden har overlevet dette streptokok angreb i Hals lunge og hjerte. Samtlige læger på Skejby var målløse over at se mig i live. Jeg har siden da måtte kæmpe hver dag med smerter i det meste af kroppen, spiser udelukkende økologisk da min krop ikke længere tåler nogen form for kemisk fremstillede gift og tilsætningsstoffer... alt skal jeg passe på. Hver gang jeg kommer i nærheden af netværk stiger mit blodtryk til over 280. Hjertet galopperer kropstemperatur stiger og min krop sitrer og ryster. Så var resten af den dag ødelagt da det tager timer, sommetider dage af komme i normal tilstand igen."

Tak til Jan for at dele sine ekstreme oplevelser med strålingsskader.


Jeg har en mailing liste hvor jeg skriver om vigtige emner, som de almindelige massemedier ignorerer eller fornægter eller bortcensurerer. Nogle af disse mails bliver til tekster på mit website www.Transformation.DK, som desuden behandler avancerede åndelige emner mv. Du kan kontakte mig på hr@transformation.dk.

PS: Den 12.11.2019: Denne tekst findes også som 2-siders (OpenOffice) dokument her: https://www.transformation.dk/deling/Beboer-EMF-opsang-235-forskere.odt


Kærlig hilsen
Henrik Rosenø, M.Sc (civilingeniør)

Website: www.Transformation.DK
Spiritual, psychological, ethical, and political subjects.
Vejen til evigt liv er åndelig og seksuel transformation.dk


Notes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!