top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 1.00, den 20.06.2017
(Den 5.7.2017: Mindre rettelser.)
(Den 12.7.2017: Afsnit i starten flyttet ned tilsidst.)


Beviser for at Sandy Hook skoleskyderiet var et fupnummer


Ifølge de officielle kilder døde i alt 26 personer, heraf 20 børn, og inklusiv den såkaldte gerningsmand Adam Lanza, i et skoleskyderi på folkeskolen Sandy Hook i Newtown, Conneticut, USA den 14.12.2012.

Da Robbie (/Robby/Robert) Parker, en af forældrene til de "døde" børn, stod frem på TV dagen efter "skoleskyderiet" – se CNN Newsroom archive – opførte han sig efter min og andres mening ret underligt.

Lige før han skulle 'på' grinede og smilede han smørret. Og han var tilsyneladende nødt til at læse op fra et stykke papir, for at kunne fortælle om sin afdøde datter. Som svar på et spørgsmål sagde han reelt at morderen havde en af Gud givet ret til at gøre det han havde gjort (at skyde andre)... Meget mærkeligt!

Ligeledes som svar på et spørgsmål sagde han at 2 venner havde oprettet en facebook side hvor man kan donere penge til ham og hans familie – ”the Emilie Parker fund page”.

Der findes også et andet website hvor man kan donere penge til ofre og efterladte fra skyderiet. Men det website blev ifølge Google oprettet 3-4 dage FØR skyderiet! Se denne Google søgning, hvor Google siger at siden er fra den 10.12.2012. Ifølge bogen "Nobody died at Sandy Hook" sagde Google den 11.12.2012 da de lavede den samme søgning, og ”skoleskydningen” skete jo altså den 14.12.2012! Jeg ved ikke hvorfor der er en dags forskel på min og bogens resultat, men jeg går ud fra at det skyldes at jeg sidder i København og den der lavede bogens søgning sad i USA. Jeg ved heller ikke hvorfor Google kun sætter dato på nogen søgeresultater. Her er et screen shot fra min søgning:

Klik for et større billede

Hvis nogen ønsker at fordybe sig i alle de mange beviser og indicier der viser at Sandy Hook skoleskyderiet var et kæmpe fupnummer, så er der som sagt bogen "Nobody died at Sandy Hook". Den er på 425 sider og har 13 forfattere, hvoraf 6 har en Ph.D. og er nuværende eller pensionerede college professorer. De har f.eks. fastslået at Sandy Hook folkeskolen i virkeligheden har stået ubrugt hen siden 2008!

Den bog er til gengæld så kontroversiel at Amazon.com nægtede at sælge den. Da jeg hørte det købte jeg straks 2 eksemplarer gennem American Free Press Bookstore!

Nu kan man til gengæld finde den gratis på Internettet både her: https://web.archive.org/web/20180216064220/https://chemtrailsplanet.net/2017/06/16/free-book-nobody-died-at-sandy-hook-it-was-a-fema-drill/ Og her: rense.com/general96/NobodyDiedAtSandyHook_final.pdf

Hvis man vil have en 'light' udgave, kan man læse Top Ten Reasons: Sandy Hook was an Elaborate Hoax. (Der er tilsyneladende et teknisk problem med det websites sikkerhedscertifikat, men jeg har lige læst siden uden problemer.) Medregnet 18 indsatte YouTube videoklip fylder teksten små 20 sider, med flg. overskrifter:

 1. Proof of death has been suppressed

 2. Emergency protocols were not followed

 3. Drill protocols were followed instead

 4. There was foreknowledge of the event

 5. There were contradictory reports about the weapons

 6. Adam Lanza cannot have done the shooting

 7. Key participants displayed inappropriate behavior

 8. Photos at scene and of victims look staged or fake

 9. The crime scene was completely destroyed

 10. Deceased children sang at the Super Bowl

6 af de 18 YouTube videoklip eksisterer desværre ikke mere. Personligt ser jeg det som et tegn på at det er lykkedes for dem som stod bag Sandy Hook fupnummeret at censurere dele af YouTube i et forsøg på at forhindre os andre i at opdage fupnummeret. Det som jeg oprindeligt opfattede som den originale version af den tekst lå her Top Ten Reasons: Sandy Hook was an Elaborate Hoax, men af en eller anden grund er den væk. Til gengæld indeholder det website en anden god tekst om sagen: Finally Some Really Good News, som har en liste på 26 kilder!

Faktisk er nogen så overbeviste om at det hele var et kæmpe fupnummer at de har lagt sag an mod myndighederne og medierne for at have medvirket til dette kæmpe bedrag. Se f.eks. Lawsuit Filed Against Government And Media For Staging Sandy Hook.


En af de mest utrolige ting ved historien er at et af de "døde" børn dukker op igen som offer for en anden skoleskydning i Pakistan 2 år senere!! Se f.eks. Sandy Hook child victim Noah Pozner was killed twice! Also a victim in Pakistan Taliban shooting!

Der kan man se at Noah Pozner, som "døde" i Sandy Hook ”skoleskyderiet”, døde IGEN i Pakistan nøjagtigt 2 år og 2 dage senere, den 16.12.2014! Det er ikke blot den samme dreng. Det er sågar nøjagtigt det samme billede af ham, som bruges i begge sammenhænge!

Her først fra en webside i forbindelse med Sandy Hook:

image

Og så fra den pakistanske ”skoleskydning” (foto fra Sandy Hook child victim Noah Pozner was killed twice! Also a victim in Pakistan Taliban shooting!):

Klik for et større billede

Billedet er oprindeligt fra APSACS Secretariat - facebook side for en Pakistansk militærskole. De har tilsyneladende fjernet alle fotos fra dengang. Men i den anden kilde jeg henviser til ovenfor er billedet jo også blevet fanget af en BBC reportage fra dengang:

Klik for et større billede


Kærlig hilsen

Henrik RosenøNotes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail: Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!