top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 1.04, den 14.04.2011


Hvad mener Gud om homoseksualitet mv.?

Gud er både kærlig og intelligent, så vi er selvfølgelig blevet skabt med en evne til at kunne føle hvad der er rigtigt og forkert, hvad vi hver især vil, og hvad Gud ønsker. Og netop fordi Gud er en både kærlig og intelligent skaber, så er der selvfølgelig ikke nogen modsætning mellem hvad vi inderst inde føler og ønsker og hvad Gud føler og vil. Desuden har Gud udstyret os alle med en mulighed for direkte - indeni os selv - at kommunikere med ham og hans 'kone' - Gud Moderen - vores allesammens Moder. De ønsker at kommunikere med enhver der ønsker at kommunikere med dem. Så hvad der står i Bibelen vil til enhver tid være sekundært og en substitut for den personlige indre direkte kontakt og kommunikation med Gud Faderen og Gud Moderen.

Dertil kommer at spørgsmålet om hvorvidt noget er kærlighed og godt og rigtigt helt principielt er et spørgsmål som kun de personligt direkte involverede (og Gud) kan udtale sig om. Ingen andre, heller ikke præster, har nogen ret til at gøre sig til dommere over hvilke typer kærlighed der er 'rigtige' og hvilke typer kærlighed der er 'forkerte'.

Dette hænger også sammen med at Gud har givet os alle den fri vilje, så der er ikke nogen der har ret til at begrænse andres måder at udtrykke kærlighed eller bestemme hvem de må udtrykke eller udfolde den sammen med. Gud ønsker blot at kærlighed bliver udtrykt.

Derudover burde det vel egentlig være rimelig klart at Guds intention med Universet er at der skal være plads til alle der accepterer og forstår at der også skal være plads til dem der er anderledes end en selv. De eneste der ikke vil blive ved med at være plads til, er dem der insisterer på at nogle andre skal fordømmes eller 'smides ud' - eller i helvede eller lign.

Faktisk er det en fejlagtig og meget selektiv læsning af Bibelen, hvis man tror man kan bruge den til at dømme eller fordømme homoseksuelle eller andre. F.eks. står der i Mattæus kap. 7, v.1-2: "Døm ikke, for at I ikke selv skal dømmes. v2 For den dom, I dømmer med, skal I selv dømmes med, og det mål, I måler med, skal I selv få tilmålt med." Og Lukas-evangeliet kap. 6,v.37 fortsætter: "...; fordøm ikke, så skal I ikke fordømmes. Tilgiv, så skal I få tilgivelse."

Så de præster eller andre, som er dømmende overfor homoseksuelle eller andre, de har ikke forstået noget helt fundamentalt i Bibelen og i Jesu' Kristi budskab. Hvis der står noget i Bibelen som kan opfattes som at homoseksuelle eller andre skal fordømmes el.lign., så er det et godt eksempel på at langt fra alt i Bibelen er inspireret af Gud.

Endelig kan det nævnes at regressionsterapeuters arbejde har vist at mange mennesker inkarnerer skiftevis som mand og kvinde. Og hvordan skal man så overhovedet definere homoseksualitet...?

Kærlig hilsen

Henrik Rosenø

PS: Jeg er ikke selv homoseksuel...!


Notes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!