top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 2.00, den 27.07.2019: Vigtig tilføjelse (i slutningen).
Version 1.00, den 30.04.2019


(Dette er indholdet af et email jeg oprindeligt sendte til venner osv. den 6.2.2019.)


Psykopat-testen

- Hvordan samfundet kan tjene et 2-cifret mia.-beløb årligt

OK - jeg indrømmer at det at samfundet kan tjene eller spare et 2-cifret mia.-beløb årligt på følgende forslag er et meget løst estimat. Men det ville egentlig ikke overraske mig hvis det danske samfund i løbet af nogle år ville blive f.eks. 50 mia. kr. rigere årligt, som resultat af mit forslag.

Tirsdag den 5.2.2019 så jeg at Ekstra Bladets 'spiseseddel' sagde: "SPOT EN PSYKOPAT".

Eksistensen af psykopater (ca. 2-5% af befolkningen) er - hvis I spørger mig - vores samfunds største økonomiske problem og den største årsag til kriminalitet, så jeg tænkte at når nu en avis endelig skriver om noget væsentligt, så ville jeg købe den. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt en avis... :-)

I artiklen fremgår det bl.a. i hvilke professioner man oftest finder psykopaterne:

" Man møder oftest psykopater i disse ti professioner. Fælles for brancherne er, at de giver psykopaten magt, penge og spænding - og større mulighed for at kontrollere og manipulere andre mennesker:

1. Administrerende direktør/højeste chef i en virksomhed
2. Jurist
3. Medievirksomhed (tv/radio)
4. Sælger
5. Kirurg
6. Journalist
7. Politiansat
8. Religiøs leder
9. Kok
10. Embedsmand.

Kilde: Britiske psykolog Kevin Dutton/Thomas Erikson "

Jeg ved ikke hvordan "Kok" har sneget sig ind på listen? Hvis I spørger mig burde der i stedet have stået politiker…!

For mig er det nærmest indlysende logik at psykopater har større chancer end os andre for at opnå magtpositioner, f.eks. i de ovennævnte jobs. Simpelthen fordi de er mere end parate til at gøre umoralske ting, som vi andre aldrig ville gøre. Alle vi andre har simpelthen et stort 'handicap' i konkurrencen med psykopaterne!

Dertil kommer at psykopater faktisk er ret gode til at arbejde sammen! Det vil måske komme bag på nogen, og jeg vil ikke her bruge en masse energi på at forsøge at forklare eller bevise hvorfor det forholder sig sådan og hvordan de arbejder sammen. Men hvis vi ser på de relativt primitive psykopater, så ved vi jo at de arbejder sammen! F.eks. i form af mafia-organisationer, rockerbander, Loyal to Familia osv. osv. Så hvorfor skulle de mere avancerede og intelligente psykopater - dem der f.eks. har de ovennævnte jobs - ikke også arbejde sammen i det skjulte? (Det kaldes rent juridisk konspirationer.)
I kraft af deres intelligens gør de det så godt at vi andre ikke opdager hvordan de arbejder sammen, men blot oplever konsekvenserne, f.eks. i form af salget af en del af DONG til Goldman Sachs!

Når man ser på hvor mange offentlige projekter og tiltag og udgifter og indtægter som går skævt - nogen gange MEGET skævt - så er der normalt NOGEN der har gavn af det - og derfor er det logisk at antage at mange af disse 'fadæser' er resultatet af at der har siddet psykopater i nøglepositioner, OG at disse har arbejdet sammen i det skjulte!

Så hvis vi - forebyggende - kan forhindre psykopaterne i at opnå magtpositioner af enhver art, så er jeg ret sikker på at ret mange af 'fadæserne' ville kunne undgås, og alle vi andre ville blive milliarder af kroner rigere!

Og dermed når vi så til det allermest interessante i artiklen:

"Det vides ikke præcist, hvordan det opstår, men der er en påviselig forandring foran i hjernen på mennesker med psykopatiske træk."

OK! Det må betyde at man på et objektivt grundlag kan vurdere hvem der er psykopater!
Så mit forslag er i princippet enkelt:

For at blive ansat i jobs hvor man på en eller anden måde har indflydelse på eller magt over andre mennesker, skal man have bestået en psykopat-test!
Alle folketingsmedlemmer og ledende medlemmer af politiske partier skal selvfølgelig også have bestået testen.

Hvis man af en eller anden grund ikke direkte kan pålægge alle private virksomheder at alle ledende medarbejdere skal bestå psykopat-testen, så skal hele ledelsen i et firma der ønsker at blive leverandør til det offentlige selvfølgelig kunne bestå psykopat-testen!

Tilføjelse i version 2.00, den 27.07.2019:

En måde som formentlig er endnu bedre til at detektere psykopati og derved forhindre psykopater i at besætte indflydelsesrige poster, ville være at sætte f.eks. 3-5 clairvoyante til at ’stille ind’ på personen og ’læse’ vedkommende. De clairvoyante behøver jo ikke at vide noget om personens identitet eller hvilket embede personen søger. De vil kunne ’se’ og beskrive personens personlighed – eller sjæl – blot ved f.eks. at have en lukket forseglet konvolut som indeholder et foto af vedkommende.

Man kan på en vis måde opfatte det som en videreudvikling af det princip at nogle virksomheder allerede nu bruger clairvoyante i forbindelse med rekruttering af ledende medarbejdere.KH
HenrikNotes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!