top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 1.00, København den 10.06.2019


(Dette er indholdet af et email jeg oprindeligt sendte til venner osv. den 9.6.2019.)


Ray Maor beskriver den ’åndelige orgasme’ jeg selv oplevede for 25 år siden og hvordan han opnåede den

I nedennævnte video - My profound Death and Rebirth experience - forsøger Ray Maor at beskrive og forklare en oplevelse han har haft, hvor hans bevidsthed udvidede sig i ekstrem grad - OG han fortæller hvordan man i praksis selv kan igangsætte en sådan oplevelse! Han fik ifølge eget udsagn en oplevelse af enhedsbevidsthed. Altså en oplevelse hvor hans bevidsthed ekspanderede så 'voldsomt' at han kort fortalt følte at han var i kontakt ikke bare med hele universet, men også med det absolutte - det guddommelige - som ligger 'udover' de fysiske dimensioner. Han kalder sin oplevelse for 'an enlightenment rush'.

Jeg vil klart anbefale alle at se videoen! Både fordi erkendelse, åndelig udvikling og bevidstheds-udvidelse/ekspansion er lige nøjagtig hvad menneskeheden har allermest behov for, hvis vi - vores sjæle - skal overleve og opnå evigt liv i stedet for evig smerte. Men også fordi hans oplevelser minder ret meget om det jeg har oplevet igennem 25 år, og som jeg lige så længe har forsøgt at beskrive og forklare, men med MEGET ringe held!!

Faktisk føler jeg at de fleste, især mine såkaldte "forældre" og min såkaldte - eller tidligere - "kone" er rasende og hadefulde, både over at jeg har haft en ekstremt bevidsthedsudvidende oplevelse OG at jeg forsøger at udtrykke og forklare hvad det er jeg har oplevet og hvad JEG føler at jeg har lært af det.

Grunden til at mange mennesker, som har ekstremt bevidsthedsudvidende oplevelser, ender på psykiatriske hospitaler er ikke så meget pga. selve oplevelsen, men mere pga. den 'mur' af fornægtelse, afvisning, manipulation og vrede/angreb, som de bliver mødt med af omverdenen - inklusiv fra psykiatere og psykologer, som dybest set ikke aner eller forstår hvad det er de taler om og hvis udgangspunkt - automatreaktion - er at 'symptomer' skal kvæles eller manipuleres. Hvilket jo selvfølgelig blokerer bevidsthedsudviklingen og kun gør problemerne værre.

Det beskrives meget godt af den analogi eller metafor, som Ray Maor også bruger i ovennævnte video - at almindelige mennesker ser verden i sort-hvid, og når en person så pludselig forsøger at forklare at der findes farver, så bliver folk vrede eller rasende og angriber - eller manipulerer.

I stedet for at sige "Wauw! Det vil jeg også forsøge at opleve!", så angriber eller manipulerer de den person som har oplevet noget de ikke selv har oplevet... Det er MEGET trist og ekstremt småligt! Og det er en af grundene til at jeg er ret meget i tvivl om hvor længe der fortsat vil være liv på den her planet!

(Der var en gang lige så meget liv på Mars, som der stadig er her på Jorden. Men de formåede kort fortalt ikke at lære af livet. Resten af historien: Se The War in Heaven fra Farsight.org.)

Det minder mig også om det Jesus sagde (Matt. k7,v6):

"Giv ikke hunde det hellige, og kast ikke jeres perler for svin, for at de ikke skal trampe dem ned med deres ben og så vende sig om og sønderrive jer. "

Det at man bliver angrebet, når man forsøger at forklare andre hvad man har oplevet og hvad man har lært af det. Det er lige nøjagtig det jeg har oplevet stort set uafbrudt fra mine såkaldte "nærmeste" i alle de 25 år.

Ray Maor har mange gange brugt ayahuasca og måske også andre psykedeliske stoffer i sit forsøg på at opnå øget bevidsthed og indsigt i og forståelse af sig selv, livet, døden, Skaberen og Skabelsen. Men denne gang brugte han et nyt stof, som hedder DMT-5-MeO, og som altså tilsyneladende bringer en meget længere i retning af enhedsbevidsthed end ayahuasca.

Faktisk kan mange euforiserende stoffer bruges som terapeutiske bevidsthedsudvidende redskaber i en personlig erkendelses-, udviklings- eller helbredelses-proces.

F.eks. har Michael C. Mithoefer, psykiater på Medical University of South Carolina, fornylig haft stor succes med at bruge MDMA (Ecstacy) i behandlingen af patienter med posttraumatisk stresssyndrom (PTSD), som omtalt i ”Sjæl og Videnskab” (2:6), sendt på DR-TV i januar 2011.

Og den tjekkoslovakiske psykiater Stanislav Grof er berømt for sin brug af LSD i 1950-erne og 60-erne til at åbne op for nye dimensioner i folks bevidsthed. Sidenhen fandt han andre måder at åbne bevidstheden uden brug af stoffer. Han modtog i øvrigt VISION 97 prisen af ”The Foundation of Dagmar and Václav Havel” i Prag den 5. oktober 2007.

For mig personligt blev min bevidstheds-'eksplosion' sat i gang for 25 år siden af at jeg dyrkede Tantra - tantrisk elskov. Det betyder kort fortalt at jeg lod den seksuelle/emotionelle energi akkumulere sig og hæve sin vibrationsfrekvens, og transformeres til kærlighed og bevidsthed og forståelser, i stedet for at tabe den - spilde den - gennem sædudløsning/ejakulation. Acceleration af kroppens og følelsernes vibrationsfrekvens fører automatisk til en udvidelse/ekspansion af bevidstheden og ens forståelse af alting. (For kvinders vedkommende vil det sige at man holder op med at have ægløsning og menstruation.)

Jeg opfatter den proces jeg har været i i de sidste 25 år som en kundalinirejsning. Ray Maor bruger ikke direkte det ord. I hvert fald ikke i denne video.

Alle der ikke allerede har læst min tekst - eller 'kontaktannonce' - Skaberens intentioner med seksualenergien mv. (den er reelt uændret siden den 17.12.2018) opfordres hermed til at gøre det. Den handler om det at bruge seksualenergien som den drivende kraft i ens personlige og åndelige udviklings-, erkendelses-, forløsnings- og transformations-proces.

Kommentarer er velkomne. Og du er selvfølgelig velkommen til at sende denne tekst videre til andre.

Her kommer Ray Maor’s egen introduktion til videoen:

★★[New Video] My Death & Rebirth Experience - Life Changed
Oh my god!
I was deeply conflicted whether to release the video My profound Death and Rebirth experience or not.
I even asked members of my international team to review it more
than once just to be sure that I didn't take it too far with my messages
and that it is built to be understood even by those that are just beginning
their journey within.
What can I tell you – my life has changed once again after experiencing what
can only be described as an enlightenment rush and I am finally slowly coming
back to my grounded human experience, with many conclusions, gifts and mind
opening inner guidance's. I waited this long to create the video because I wanted to see
how I will be after a few weeks.
This video is just about that! The experience itself of out of body, the experience of being
completely out of duality and one with creation.
When you watch it, please make sure to watch all the way to the end, and make sure your
keep eye contact
with me and not do something in the same time, as I am expressing more
mental, emotional and spiritual frequencies than I normally and you will want to get the best
out of it.
Thank you for allowing me to share with you. Enjoy the video.
With love and light,
Ray


KH
HenrikNotes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!