19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 1.11, København den 07.10.2020
Version 1.10, København den 26.08.2020
(Listen over de 16 videnskabelige artikler er tilføjet HER!)
Version 1.00, København den 24.08.2020


16 videnskabelige studier viser at mundbind gør mere skade end gavn!

Sendt til alle Folketingets medlemmer (den 20.8.2020):

Email-emne: Præcisering: 16 videnskabelige studier viser at mundbind gør mere skade end gavn! - Fwd: Al videnskabelig forskning viser at mundbind gør mere skade end gavn!! - Fwd: Online meeting about 5G satellites, August 13


Et folketingsmedlem syntes at overskriften i mit nedenstående email var misvisende. Derfor præciserer jeg herved at nedenstående email nyhedsbrev fra læge Arthur Firstenberg indeholder en liste med henvisninger til 16 videnskabelige artikler, som alle konkluderer at mundbind gør mere skade end gavn i forhold til smittespredning!

Derudover skrev jeg følgende til det pågældende folketingsmedlem:

Hvor er de videnskabelige undersøgelser som beviser det modsatte, og som Mette Frederiksen selektivt har udvalgt til at understøtte sin beslutning?

I øvrigt ligger Arthur Firstenberg's nyhedsbrev nu på hans website. Det står øverst på følgende liste: https://www.cellphonetaskforce.org/newsletters/


MVH
Henrik Rosenø


-------- Forwarded Message --------

Subject:

Al videnskabelig forskning viser at mundbind gør mere skade end gavn!! - Fwd: Online meeting about 5G satellites, August 13

Date:

Sun, 16 Aug 2020 13:58:31 +0200

From:

Henrik Rosenø

To:

<Alle Folketingest medlemmer>


Til alle Folketingets medlemmer

Nedenfor videresender jeg et nyhedsbrev fra læge Arthur Firstenberg.

Han oplister 16 videnskabelige undersøgelser fra de sidste 45 år, som alle beviser at mundbind gør mere skade end gavn, når det gælder smittespredning - selv i operationsrum på hospitaler!


Tekster fra læge Arthur Firstenberg er altid grundige. Så hvis I søger på 'facial masks' i hans email nedenfor, vil I finde hans liste af 16 videnskabelige studier og artikler, som alle konkluderer at ansigtsmasker gør mere skade end gavn!

Danmarks regering har således mistet AL troværdighed!
Spørgsmålet er om alle Folketingets medlemmer fortsat vil lægge navn til løgne og usandheder omkring 'COVID-19'?

Fra dr.dk:

"Lørdag den 15. august, meldte Mette Frederiksen så ud, at mundbind bliver et krav i al offentlig trafik fra lørdag den 22. august."


( Derudover handler nedenstående tekst om EMF, især 5G, som årsag til mange af de symptomer som 'COVID-19' får skylden for... Han skriver f.eks.:

When SpaceX begins its beta testing in the northern United States and southern Canada later this summer, the single biggest obstacle to recognizing its effects on humans will be COVID-19. Because no matter how many people sicken or die in that part of the world, it will be blamed on the coronavirus.
As I pointed out in a previous newsletter, the pandemic began with 5G. 5G came to Wuhan shortly before the outbreak of COVID-19 there. 5G came to New York City streetlamps shortly before the outbreak of COVID-19 there. COVID-19 deprives the blood of oxygen, while radio waves deprive the cells of oxygen. COVID-19, alone, is just a respiratory virus like the common cold. But together with 5G, it is deadly. To deal with COVID-19 effectively, society must first recognize the harm done to the body by radio waves. 5G is radio waves on steroids.

Det online møde som nævnes nedenfor bliver snart udgivet som video. )


MVH
Henrik RosenøTilføjelser og kommentarer (ikke sendt til Folketinget):

24.08.2020:

Der er stadig kun ET Folketingsmedlem som har reageret...!

Arthur Firstenberg's nyhedsbrev med de 16 videnskabelige artikler ligger på hans website, men da den ikke er særlig smartphone venlig har jeg lagt en kopi nederst på siden!
På hans website står den øverst på følgende liste: https://www.cellphonetaskforce.org/newsletters/ (I selve nyhedsbrevet: Søg efter ’facial masks’.)21.-24.08.2020: Mails sendt til venner og familie:

Email-emne: Eksperter: "Mundbind har meget lille effekt". Danskerne: "Vi er glade for at få mundkurv på".…

Til alle

Selv DRs TV-Avisen kl. 18:30 (fredag den 21.08.2020) havde et par eksperter der sagde at mundbind har en meget lille effekt - både ifølge et notat fra Sundhedsstyrelsen fra den 30.7., men også ifølge professor Allan Randrup Thomsen og overlæge Lars Østergaard, AUH.
Læge Peter Geisling udlægger tallene fra Sundhedsstyrelsen sådan at ca. 1 mill. danskere skal gå med mundbind i en uge for at EN mindre kommer på hospitalet - ikke på intensivafdelingen - men blot på hospitalet... Det er da komplet gak gak.
Alligevel havde DR fundet en masse danskere som alle rigtig gerne ville tage mundkurv på fordi det MÅSKE har en lille bitte effekt. DET er tragisk. Jeg kan ikke rigtig sige andet end 'die dummen Dänen'...

KH
Henrik


At 1 mill. danskere skal gå med mundbind i en uge for at vi kan undgå EN hospitalsindlæggelse, det er da en voldsom omkostning, både i udgifter til mundbind og i de gener det giver for den 1 mill. mennesker!

Og de 16 videnskabelige studier fra læge Arthur Firstenberg siger jo ligefrem at vi blot forværrer situationen vha. mundbind!

Har du set de her billeder, fra JFK21.dk’s nyhedsbrev Notice of Liability til Dir. Søren Brostrøm, og SS trækker anbefaling af masker tilbage fra den 15.8.2020 (NB: Sundhedsstyrelsen kaldes normalt SST og ikke SS...):


Image1


Bivirkninger ved at bære maske:

Milde symptomer på hypercapnia inkluderer:
blussende hud
døsighed eller manglende evne til at fokusere
let hovedpine
desorientering eller svimmelhed
åndenød
unormalt træthed eller udmattethed


Alvorlige symptomer:
Det kan være ekstremt skadeligt eller dødeligt, hvis dit åndedrætssystem lukker ned.

Kontakt straks Deres læge, hvis de har et eller flere af følgende symptomer, især hvis de er blevet diagnosticeret med kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). (chronic obstructive pulmonary disease (COPD)):

uforklarlige følelser af forvirring
unormale følelser af paranoia eller depression
abnorm muskelsitren
uregelmæssig hjerterytme
hyperventilering
epilepsi
panikanfald
besvimelse


Derudover er der de psykologiske og symbolske aspekter ved ’mundbind’. Det er derfor jeg kalder det en mundkurv...


Henrik


Sendt 24.08.2020:

Til alle

Læs nedenstående om en bustur der viser hvor ekstremt destruktive helt 'almindelige' danskere er blevet efter at de er blevet 'hypnotiseret' af COVID-19 løgne i ca. 6 måneder!
Er det virkelig den vej vi ønsker at Danmark skal bevæge sig?

Husk at selv TV-avisen i fredags citerede flere eksperter, inklusiv Sundhedsstyrelsen, som sagde at mundbind har en meget lille effekt!

Og i lørdags mødte jeg en som sagde at politikerne slet ikke har spurgt de forskere som i samarbejde med Salling Group har udført et mundbind eksperiment med 6000 danskere!

Dertil kommer selvfølgelig Arthur Firstenberg's liste af de 16 videnskabelige artikler som alle konkluderer at mundbind gør mere skade end gavn - selv i hospitalers operationsrum.

Mundbind er ren symbol politik. Og det som mundbindene symboliserer er tyranni og slaveri! Det er derfor jeg kalder det en mundkurve.

Kan du se det symbolske? En mundkurv - noget som symboliserer at man er en slave der ikke har noget at skulle have sagt!

OG sidst men ikke mindst(!) - den psykopatiske strategi: "Hvis vi kan få dem til at hoppe på mundbind, så kan vi få dem til hvad som helst, inklusiv at tage en vaccine, som langsomt men sikkert gør dem til zombie slaver og ude af stand til at få børn!"

Når jeg og mange andre siger at planen er at 'afskaffe' menneskeheden så er det på ingen måde en overdrivelse! Og det er blevet forudsagt af utallige clairvoyante osv., f.eks. i form af 'dyrets mærke' i Johannes Åbenbaring i Bibelen, for 1900 år siden!

Klokken er '5 minutter i 12'. Det er NU almindelige mennesker skal beslutte at 'vende skuden', hvis vi skal afværge ekstreme lidelser!

Det økonomiske sammenbrud er allerede sat i gang med coronavirussen som dårlig undskyldning.

Derudover er psykopaterne i fuld gang med at skabe global fødevaremangel og meget højere fødevarepriser. Det er bare "sjovt nok" ikke noget medierne taler så meget om...


KH
Henrik


Nu til det tragiske og psykologisk makabre i Salem 2.0:

Nyligt sket: Hjernevaskede kollektivister angriber det frie individ - uhyggelig Corona inkvisitorisk episode i bus (hapset fra Facebook):

"Søndag var jeg nødt til at tage bussen. Chaufføren iført slavemaske ville ikke lukke mig ind i bussen. Fra førersædet bag den lukkede dør pegede han på min mund for at signalere, at han pga. min manglende maske ikke ville lukke mig ind.

Jeg råbte gentagne gange, at der på SST’s website er listet undtagelser for maskebæring op. Til sidst lukkede han mig ind i bussen via bagdøren.

Alle passagerer undtagen yngre børn var iført masker. En kvinde på vej ud skreg hidsigt til mig “du SKAL bære maske!” Ikke så snart var jeg kommet helt ind i bussen, før jeg på voldsom vis af flere passager blev verbalt overfaldet.

Der var ingen lydhørhed over for min information til dem om, at jeg af helbredsmæssige grunde lovligt er fritaget maskebæring.

De fortsatte stadigt mere agressivt med at skrige mig ind i hovedet “du SKAL bære maske, du SKAL,” og jeg følte mig omgivet af en tæt mørk og fjendsk energi.

Da jeg trykkede på stopknappen for at kunne stå af ved næste stoppested, valgte chaufføren at straffe mig ved ikke at stoppe bussen ved det pågældende stoppested og fortsatte med at køre forbi yderligere tre stoppesteder, selvom jeg råbte og skreg, at han skulle stoppe, så jeg kunne komme af bussen.

De maskebærende passagerer bakkede ham op, og først da jeg med høj røst råbte til ham, at jeg agtede at klage over ham, satte han mig af ved det følgende stoppested.

Jeg måtte gå fire stoppesteder tilbage til det stoppested, hvor jeg skulle have været af og kom for sent til min aftale i oprevet, rystet og umådelig trist tilstand over den massepsykose, som jeg havde været vidne til og den lynchstemning, som jeg havde været udsat for.

Jeg fik mindelser til de fanger, som i kz-lejrene fik til opgave at vogte på og straffe deres medfanger. Det gjorde de som bekendt uhyggeligt godt.

Jeg hverken kan eller vil bære maske, men at skulle igennem dette mareridt på enhver bus- eller togtur er heller ikke til at leve med."


21.08.2020:

Til alle

Facebook har lige besluttet at blokere læge Arthur Firstenberg's liste over 16 videnskabelige artikler som alle konkluderer at mundbind gør mere skade end gavn, fordi Facebook finder at det er 'farlig misinformation'...
Det er sgu' tragisk - og komisk!

KH
Henrik


-------- Forwarded Message --------

Subject:

Re: Sendt til Ingeniøren: Jeres artikel om mundbind er i 100% modstrid med al videnskabelig forskning!! - Fwd: Online meeting about 5G satellites, August 13

Date:

Fri, 21 Aug 2020 10:48:00 +0000 (UTC)

From:

Ole J.

To:

Henrik Rosenø


Jeg postede Firstenbergs artikel om masker i forgårs. Den er lige blevet ramt af censuren på fjæset:

Dit opslag strider imod vores fællesskabsregler vedrørende forkerte oplysninger, der kan forårsage fysisk skade

Det er kun dig og administratorerne af, Medicinaldemokratiet “Vi kører Danmark i sænk - sammen” der kan se dit opslag. Vores regler gælder globalt og er baseret på vores fællesskab.

Sådan træffer vi beslutninger

Vi bruger enten teknologi eller et gennemgangsteam til så hurtigt som muligt at fjerne eventuelle ting, der ikke følger vores regler.

Vi bruger de samme fællesskabsregler i hele verden for alle på Facebook.

Forskellige regioner i verden har deres egne gennemgangsteams, der er uddannet i reglerne.

Vores regler vedrørende fejlinformation, der kan forårsage fysisk skade

Vi tillader ikke falske oplysninger, der kan forårsage fysisk skade.

I nogle tilfælde inkluderer dette oplysninger, som ifølge anerkendte sundhedsorganisationer vil kunne vildlede personer i forhold til helbredelse eller forebyggelse af en sygdom, eller som vil kunne afholde personer fra at søge lægehjælp. Få pålidelige opdaterede oplysninger om coronavirus (COVID-19) fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO). Gå til who.int


Kærlig hilsen
Henrik Rosenø, M.Sc (civilingeniør)


Følgende er kopieret fra Arthur Firstenberg's nyhedsbrev fra den 11. august 2020:


16 videnskabelige studier igennem 45 år: Mundbind/ansigtsmasker gør mere skade end gavn – selv i operationsrum på hospitaler!

Society is tearing its fabric apart by instituting measures that are protecting no one and are instead sickening and killing people. I will mention just one of those measures here: facial masks.

As a person who went to medical school, I was shocked when I read Neil Orr’s study, published in 1981 in the Annals of the Royal College of Surgeons of England. Dr. Orr was a surgeon in the Severalls Surgical Unit in Colchester. And for six months, from March through August 1980, the surgeons and staff in that unit decided to see what would happen if they did not wear masks during surgeries. They wore no masks for six months, and compared the rate of surgical wound infections from March through August 1980 with the rate of wound infections from March through August of the previous four years. And they discovered, to their amazement, that when nobody wore masks during surgeries, the rate of wound infections was less than half what it was when everyone wore masks. Their conclusion: “It would appear that minimum contamination can best be achieved by not wearing a mask at all” and that wearing a mask during surgery “is a standard procedure that could be abandoned.”

I was so amazed that I scoured the medical literature, sure that this was a fluke and that newer studies must show the utility of masks in preventing the spread of disease. But to my surprise the medical literature for the past forty-five years has been consistent: masks are useless in preventing the spread of disease and, if anything, are unsanitary objects that themselves spread bacteria and viruses.

Schools in China are now prohibiting students from wearing masks while exercising. Why? Because it was killing them. It was depriving them of oxygen and it was killing them. At least three children died during Physical Education classes -- two of them while running on their school’s track while wearing a mask. And a 26-year-old man suffered a collapsed lung after running two and a half miles while wearing a mask.

Mandating masks has not kept death rates down anywhere. The 20 U.S. states that have never ordered people to wear face masks indoors and out have dramatically lower COVID-19 death rates than the 30 states that have mandated masks. Most of the no-mask states have COVID-19 death rates below 20 per 100,000 population, and none have a death rate higher than 55. All 13 states that have death rates higher 55 are states that have required the wearing of masks in all public places. It has not protected them.

“We are living in an atmosphere of permanent illness, of meaningless separation,” writes Benjamin Cherry in the Summer 2020 issue of New View magazine. A separation that is destroying lives, souls, and nature.

_____________
* from Christopher Fry, A Sleep of Prisoners, 1951.

Arthur Firstenberg

August 11, 2020Notes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!