19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Ver. 1.10, den 11.12.2021: Flere links til kronikken i NORDJYSKE
Version 1.00, den 18.11.2021Den officielle covid-19 statistik i UK: Covid-19 er nu mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Så vaccinerne gør nu mere skade end gavn!


-------- Forwarded Message --------

Subject:

Den officielle covid-19 statistik i UK: Covid-19 er nu mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Så vaccinerne gør nu mere skade end gavn! - Fwd: [New post] Latest UKHSA report shows the Covid-19 Vaccines have an average real world effectiveness of MINUS 73%

Date:

Thu, 18 Nov 2021 13:19:37 +0100

From:

Henrik Rosenø

To:

Alle Folketingets medlemmerÅbent brev til alle Folketingets medlemmer

Den 5.11. sendte jeg jer det nedenstående email, hvor jeg henviste til en analyse af den officielle covid-19 statistik for hele befolkningen i UK - Storbritannien. Analysen viser at covid-19 nu er mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Altså at covid-19 vaccinerne nu reelt ØGER risikoen for at få covid-19! Altså det stik modsatte af hvad vi alle forventer af en vaccine! Der er også en nyere og mere detaljeret analyse af tallene, som viser at vaccinernes negative effekt på covid-19 bliver værre og værre over tid!

Og dette bekræftes af en analyse af covid-19 statistikkerne fra 68 lande og 2947 amter i USA. Den viser at de lande (og amter i USA), som har flest vaccinerede reelt også har de højeste covid-19 smittetal! Den analyse er publiceret i European Journal of Epidemiology den 30.9.2021 her: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States

Her i Danmark er smittetallet nu højere end for et år siden, selv om 75% af befolkningen er vaccineret. Hvis covid-19 vaccinerne tilnærmelsesvis virkede som lovet, så ville Danmark og andre lande med høj andel af vaccinerede ikke opleve et stigende antal covid-19 tilfælde - og endnu flere covid-19 tilfælde end lande med en lav andel af vaccinerede!

Selv Dr. Anthony Fauci indrømmer at vaccinerne ikke virker som annonceret!

Oveni det kommer så at vaccinerne hos mange forårsager alvorlige bivirkninger og død. Og at vi endnu ikke ved meget om de langsigtede bivirkninger!

De officielle EU-statistikker for covid-19 vaccine bivirkninger:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)


Den 16.11.21 viste de tilsammen 1.163.356 formodede vaccinebivirkninger. Og så skal man lige huske at der, i hvert fald i Danmark, er en meget stor tendens til IKKE at registrere vaccineskader! Se f.eks. Ny vigtig dokumentarfilm "Svigtet" om de mange uregistrerede vaccineskader i Danmark.

Så det logiske og fornuftige er at sætte al yderligere covid-19 vaccination på pause nu, og dermed selvfølgelig også coronapasset. Og så for første gang under covid-19 krisen se nærmere på det meget store antal effektive måder at forebygge og behandle covid-19 (og mange andre smitsomme sygdomme). Se f.eks. kapitlet Der eksisterer masser af effektive og billige behandlinger af COVID-19! - fra den lange rapport jeg sendte til alle Folketingets medlemmer den 3.12.2020. Især om forebyggelse: Se desuden Vitalrådet.dk - artikler, videoer mv. af/med læge Claus Hancke.

Hvis I IKKE sætter covid-19 vaccinerne og coronapasset på pause nu, så tror jeg at eftertidens (og måske endda retssystemets) dom bliver hård.

Ved i stedet at koncentrere energien på veldokumenterede, naturlige og billige måder at styrke immunforsvaret, så kunne der spares enorme summer, som kunne anvendes mere målrettet i sundhedsvæsenet og til psykiske lidelser som følge af diverse nedlukninger.

Noget så simpelt som en sund kost, suppleret med de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for immunforsvaret, ville reducere covid-19 til en almindelig influenza og give befolkningen immunstyrke til at klare alle de andre epidemier, f.eks. influenza, som måtte ramme os.
Hvorfor kommer epidemierne altid om vinteren her i Danmark, men i juni-juli i Australien?
Fordi solen står lavere på himlen, så vi ikke laver D-vitamin.
Solid videnskabelig forskning viser, at mangel på D-vitamin forringer immunforsvaret så meget, at influenza og Covid-19 af mange betragtes som D-vitamin mangelsygdomme. Forskningen viser at en normalvægtig person bør have ca. 75-100 µg D-vitamin/dag, og ikke de 10 µg/dag, som er myndighedernes anbefaling!

Overlæge og klinisk immunolog Kim Varming, speciallæge i almen medicin Claus Hancke og fysioterapeut og erhvervsjurist Michael Schultz har skrevet en glimrende kronik i NORDJYSKE Stiftstidende den 15.11. her: Folket misinformeres - COVID-19: Man har satset benhårdt på vacciner og kun vacciner - som en étbenet skammel - om hvor ensidig, ufuldstændig og ufornuftig den hidtidige covid-19 politik har været. Her kommer et lille uddrag:

Et banebrydende studie fra København Universitet (KU) påviste, at D-vitamin er nødvendigt for vores evne til at gennemleve infektioner på normal vis. Studiets fund blev af KU bedømt som så vigtigt, at ”en del immunologibøger skal skrives om”.

Kronikken slutter således:

DET UNDRER os derfor, at information om de ting, der reelt kan forebygge alvorlig sygdom, ikke formidles til befolkningen ad de officielle kanaler, men tværtimod søges censureret i en tåge af misinformation.
VI FINDER det ansvarspådragende ikke at informere om dette.
Hvis der var tale om en pandemi med en alment farlig sygdom med høj dødelighed (som f.eks. ebola), og der fandtes en effektiv og dokumenteret sikker vaccine, så ville vi alle vel vaccineres?
Men noget halter. For ingen af tingene er tilfældet.
Og det øger ikke tilliden til myndigheder, eksperter og sundhedssystem, at der ikke kan være en rolig, åben og ucensureret debat om disse ting.
At denne kronik bliver optaget, giver dog håb om en lysning i dette informationsmørke.

Kronikken er også vedhæftet dette email.MVH
Henrik Rosenø, civilingeniørOn 05/11/2021 19.10, Henrik Rosenø wrote:


Til alle Folketingets medlemmer


Covid-19 vaccinerne ØGER reelt risikoen for at få covid-19!

https://dailyexpose.uk/ er en god informations- og nyhedskilde. De har f.eks. lige afsløret at de sidste nye tal fra UK - Storbritannien - bekræfter at de såkaldte covid-19 vacciner reelt ØGER risikoen for at få covid-19 - i hvert fald i UK...! Se analysen nedenfor.
Så det er på høje tid at stoppe de såkaldte covid-19 vacciner, som i øvrigt ifølge definitionen på vacciner slet ikke er vacciner. Og i virkeligheden er de jo reelt heller ikke godkendte, kun nødgodkendte, fordi vi af gode grunde ikke kender deres langtidseffekter, hvilket normalt er en forudsætning for godkendelse af vacciner...
Alle Folketingsmedlemmer som ikke NU vælger aktivt at deltage i at stoppe covid-19 vaccinerne vil i nær fremtid skulle stå til ansvar for denne fatale dødbringende fejl.

MVH
Henrik Rosenø, civilingeniør

Latest UKHSA report shows the Covid-19 Vaccines have an average real world effectiveness of MINUS 73%

By The Exposé on • ( 47 Comments )

Last week we told you how the Covid-19 vaccines were proving to have an average negative effectiveness in everyone over the age of 18 in the UK of minus-seventy-percent. Today we can reveal that the latest report available from the UK Health Security Agency, which has recently replaced Public Health England, shows that the Covid-19 vaccines are now proving to have an average negative effectiveness in everyone over the age of 18 in the UK of minus-seventy-three-percent, despite being weeks into a booster jab campaign.


Den følgende graf er fra den lange rapport fra UK, som jeg benævner "mere detaljeret analyse af tallene" øverst i dette dokument. Grafen viser at antallet af vaccinerede som dør af covid-19 stiger lidt hurtigere end for de ikke vaccinerede (i UK):

Klik for at forstørre grafenNotes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!