top-banner

19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 2.20, København, den 06.04.2020


Ny version: En kort beskrivelse af mig selv:

Eksisterer der en kvinde hvis nysgerrighed, videbegær, oprigtighed og ønske om at løse alle menneskehedens problemer ved at transformere og hele krop og sjæl er stærkere end hendes angst for det ukendte?
Det er sådan en kvinde jeg søger, og som denne tekst og resten af mit website i særdeleshed er skrevet til. Jeg håber snart at komme i kontakt med dig.

Skaberens intentioner og vores ansvar

Jeg føler at Universets og alt livs Skaber er både kærlig og intelligent, og derfor føler jeg også at alle problemer kan løses – vel at mærke hvis man har et oprigtigt ønske om at forstå alting, ved at lære at lytte til Skaberen, Skabelsen, Gud Faderen, Gud Moderen, ens Højere Selv osv. – gennem kroppen og følelserne og intuitionen. I praksis vil det sige at man skal lære at lade kroppen og følelserne gøre en opmærksom på alle de ubevidste dømmende og fastlåsende misforståelser, som begrænser os og skaber alle vores problemer.

Allerede for 25 år siden følte jeg at formålet med mit liv er at transformere og hele krop og sjæl, og derved skabe en ny verden, hvor der ikke eksisterer aldring, sygdomme, smerte, død, hukommelsestab og reinkarnation – selvom jeg dengang måske ikke var istand til at udtrykke mig helt så præcist. I en sådan ny verden eksisterer der heller ikke psykopater, vold, krig, diktatorer, undertrykkelse, ekstrem ulighed osv.

Lidt om min baggrund

Jeg er en mand på 57 år (født i 1963).

For 25 år siden lærte jeg seksuel Tantra, og da jeg begyndte at udøve det, startede det en altomfattende og meget intens indre proces, som jeg opfatter som en kundalini-rejsning. Jeg ønskede at starte en personlig og åndelig erkendelses-, forløsnings-, udviklings- og transformations-proces, og det skete i overvældende grad. Det er stadig en kontinuerlig udviklingsproces, som dog er lidt mere stille og rolig nutildags.

Jeg har studeret og eksperimenteret med mange forskellige metoder til personlig og spirituel udvikling, erkendelse, forløsning og transformation. Fra yoga, over mange typer meditation, til flere typer terapi mv.

Mit website transformation.dk er kort fortalt mine konklusioner på denne meget omfattende indre proces.

Jeg vil anbefale alle som interesserer sig for personlig og åndelig udvikling osv. (eller for seksualitet og orgasme) til f.eks. at læse min tekst "Skaberens intentioner med seksualenergien mv." - https://www.transformation.dk/kvinder.html.

Et lille citat fra den tekst:

"Transformationsorgasmen forudsætter at man helt bevidst har en helt anden tilgang til seksualenergien. Nemlig den indstilling at man skal akkumulere den og lade den accelerere sin vibrationsfrekvens, hvorved den accelererer kroppens og følelsernes vibrationsfrekvens, hvorved bevidstheden og ens forståelse af en selv og livet osv. ekspanderer. Og til sidst transformerer og heler man krop og sjæl, som derved bliver udødelige.

Transformationsorgasmerne sker således når du lader (seksual)energien og dermed kroppen og følelserne og bevidstheden udtrykke sig, accelerere deres vibrationsfrekvens og ekspandere på deres egne betingelser, i stedet for (bevidst eller ubevidst) at fastholde dem indenfor dit sinds begrænsninger, betingelser og dømmende misforståelser."


Kærlig hilsen
Henrik RosenøNotes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!