Dybt foruroligende information om verdensøkonomiens situation

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.00, den 14.12.2018

Oversigtsartikel:

Jeg har beskæftiget mig en hel del med verdensøkonomien i de sidste 3 år, bl.a. for at forsøge at forstå hvordan de stenrige magtpsykopater i praksis manipulerer økonomien og alle markeder (OG skaber krige og konflikter), for at opnå mere og mere magt og kontrol over menneskeheden.

Det er der bl.a. kommet følgende tekst ud af:

Hvorfor kryptovaluta kan forhindre krig – Hvis du forstår bank- og penge-systemet (og kryptovalutaer) kan vi forhindre alle fremtidige krige!

Hvor jeg bl.a. forklarer at selve den måde penge skabes (hhv. tages ud af cirkulation igen) i vores samfund BÅDE er vores samfunds største og vigtigste økonomiske og demokratiske problem OG samtidig det eneste økonomiske spørgsmål som politikerne og medierne stort set ikke taler om… – et højest ejendommeligt paradoks!

Jeg inkluderede således følgende afsnit i teksten, hvor jeg referer til whistle-blower og tidligere Investmentbanker Mads Palsvig:

Folketinget: ”Vi har fået mundkurv på.”

Når nu bank- og penge-systemet er så vitalt afgørende for samfundet og samfundsøkonomien, hvorfor taler politikerne så stort set aldrig om det? Det mysterie kan vi blive lidt klogere på i følgende citat fra Mads Palsvigs kronik om hvordan den danske befolkning hvert år bliver snydt for ca. 170 mia.kr. eller 30.000 kr./person

Grunden til at jeg skriver 170 mia.kr./år og citatet siger 80 mia.kr./år er at Mads Palsvig laver 2 forskellige beregninger i kronikken:

Hvad gør de danske politikere?:  Rent faktuelt igen så enten totalt undlader de at drøfte emnet (det drejer sig jo også kun om kr. 80 milliarder om året) eller som i blandt andre Henrik Sass Larsens tilfælde, så lyver de om det fra Folketingets talerstol. Han undskyldte sig direkte adspurgt på baren Toga med: ”Det var embedsmændene, der sagde jeg skulle sige det”.

En bekendt af mig kontaktede alle 179 medlemmer og spurgte, hvorfor de ikke drøftede emnet og lavede det om? 177 svarede ikke. 2 svarede. Een fra Enhedslisten og een fra Dansk Folkeparti med samme ordlyd:

Vi har fået mundkurv på.”

Mig bekendt er der kun et land der har forstået de fatale problemer og uhensigtsmæssigheder ved bankvæsenet og den måde hvorpå penge bliver skabt i vores samfund – og gjort noget seriøst ved det – nemlig Island. Det skriver jeg også om i teksten.

I teksten Hvorfor kryptovaluta kan forhindre krig henviser jeg også til kilder, som dokumenterer at det var amerikanske banker som finansierede både den russiske revolution, Hitlers krigsmaskine og Sovjetunionen under den kolde krig!
Hvis det forbløffer dig, så er det vigtigt at forstå at magtpsykopater altid har behov for at skabe (kunstige) konflikter og have kontrol over begge parter i konflikten, for at kunne manipulere og spille parterne ud mod hinanden og styre hvad resultaterne af konflikterne bliver! Det kaldes del og hersk. Alt sammen for hele tiden at opnå mere og mere magt og kontrol over hele menneskeheden!

For et par dage siden skrev jeg så følgende korte tekst om hvordan verdens økonomi rent konkret manipuleres lige nu, med meget foruroligende perspektiver:

Det aktuelle kollaps i prisen på krypto-valutaer (og guld, sølv, uran mv.) skyldes ulovlig prismanipulation! Bemærk at jeg også har udgivet en engelsk version

Jeg synes selv at den tekst er et godt og ret konkret og aktuelt supplement til ovenstående.

Ved det relativt nært forestående Folketingsvalg vil der så vidt jeg ved kun være 2-3 kandidater, som har forstået vigtigheden af at reformere bank- og penge-systemet, nemlig Mads Palsvig og ekspert i økonomisk kriminalitet Carl Henrik Rørbeck, og måske Tom Gillesberg fra sive.dk!
For overhovedet at kunne stille op, skal de alle bruge et vist antal underskrifter fra personer der bor indenfor en bestemt, ret lille, opstillingskreds. For Carl Henrik Rørbecks vedkommende er det den opstillingskreds der hedder “Indre by” i København.

Send denne tekst til alle du har kær!
Både fordi at når de stenrige magtpsykopater stopper den ulovlige prismanipulation af markederne, som jeg omtaler i ovennævnte tekst, så vil verden ryge ud i en krise som er ca. lige så slem som Depressionen i 1930-erne!
OG fordi det kommende Folketingsvalg ret sikkert vil blive det sidste inden dette kaos bryder løs. Og måske det sidste tilnærmelsesvist demokratiske valg i Danmark.

Kommentar fra en af mine venner:
“Du er helt på linje med Andreas Antonopoulos i et af hans foredrag fra november: Escaping the Global Banking Cartel. Det er en vældig god præsentation.
Mvh
P”

Beskrivelse af videoen: Expanding on an observation from his last talk, Andreas asks why we talk so much about the cartels in drugs and oil, but rarely about one of the largest cartels in the world: banking. He analyses recent (unacknowledged) history with the 2008 financial crisis, the corrupt revolving door with regulators, how kleptocracy is destroying democracy, and why Bitcoin matters as an exit when voice is no longer an option.

Andreas Antonopoulos bruger det meste af sin tid på at rejse hele verden rundt og forsøge at forklare folk at det eksisterende bank-system reelt er en global forbryder-organisation – en slags mafia – og at ægte kryptovalutaer, som f.eks. Bitcoin, er løsningen på det.

Kærlig hilsen
Henrik Rosenø

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.