Abortmodstandere er ikke livets beskyttere

This post is available in: Dansk English Español

Share this page:

Version 1.01, den 6.1.2011

Abortmodstandere hævder at være “pro-liv” – ”for livet” – livets beskyttere. Men det er faktisk en selvmodsigelse – en illusion eller et bedrag. Det forklarer jeg også i min tekst Transformationen her på min hjemmeside. Her vil jeg omskrive det, så du ikke behøver den større forståelses-ramme:

At modsætte sig fri adgang til prævention og abort er faktisk en fornægtelse af liv. Gud har givet os alle en fri vilje, så hvis en kvinde (eller mand) kan mærke, at det ikke er det rigtige tidspunkt eller den rigtige situation i øvrigt, at få et barn, må denne følelse erkendes, udtrykkes, og handles på så afbalanceret som muligt. Ellers er personen faktisk i gang med at kvæle sig selv. Faktisk kan følelsen af at det ikke er en god idé at få et barn lige nu, være et signal fra den sjæl eller ånd, som du er i gang med at trække ind i inkarnation, om, at den ikke ønsker at blive født her og nu!

Så hvorfor ønsker abortmodstandere at nægte andre den frie vilje, som Gud har givet os?
Mange af dem er rasende, eller vrede, fordi de blev tvunget ind i en fysisk krop, og derfor forsøger de at tage hævn ved at forsøge at fornægte andres behov og følelser og forsøge at tvinge dem til at gøre noget, de ikke ønsker at gøre, og derved hindre den frie vilje, som den blev forhindret for dem.
Andre er typer af ånder, som egentlig ikke hører hjemme på denne planet, men de er forvirrede og bange for at de ikke kan finde deres rette plads, så, hovedsagelig ubevidst, er de bange for ikke at kunne reinkarnere her på Jorden, hvis vi bliver mere nøjeregnende med hvem vi tillader at komme herned. Faktisk bør vi gøre dette for at tvinge dem til at finde deres rigtige hjem. Det er hverken til deres eller vores bedste, at de er her på Jorden.

Mange mennesker har troet, at man skal respektere alt liv. Det er ikke helt rigtigt. Du skal respektere alt liv, som respekterer livet, det vil sige alt liv der søger liv eller søger accept eller gensidighed.
Så når abortmodstanderne bruger det argument, at “du skal respektere alt liv” så respekterer de i virkeligheden ikke selv alt liv eller søger accept eller gensidighed, fordi de ikke kan acceptere andres følelser, ønsker og valg – eller den frie vilje, som Gud har skabt os med, og som er en forudsætning for evigt liv. Så dette er et godt eksempel på fornægtelsens noget paradoksale logik.

Kærlig hilsen

Henrik Rosenø

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk English Español

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.