EMF som et komplekst hemmeligt våben

This post is available in: Dansk English Español

Share this page:

– EMF er et avanceret hemmeligt våben mod befolkningen og enkeltindivider

En kopi af websitet www.raven1.net:

Dette er et omfattende og meget grundigt website om hvordan EMF – elektromagnetiske felter – stråler – frekvenser – radiobølger – mikrobølger, bliver brugt som et meget avanceret hemmeligt våben både mod befolkningen generelt og mod specifikke ofre i særdeleshed. Det er ret skræmmende.
Jeg har lagt det her, fordi det oprindelige website ikke eksisterer længere. Spørgsmålet er om websitets ejer overlevede at afsløre alle disse psykopatiske våben og skjulte trusler mod menneskeheden… Min kopi af websitet: www.raven1.net.

KH

Henrik

Fredag den 17.5.2024: Jeg har tilføjet de følgende afsnit:

Til alle

EMF – elektromagnetiske felter – et tveægget sværd…

Frekvensterapi

Der findes helbredende frekvenser, som kan bruges til behandling af alle mulige sygdomme. Rife var nok den første til for alvor at hjælpe kræftpatienter vha. frekvenser, og derfor blev han saboteret med alle midler, fordi medicinalindustrien ikke kan blive rige på skadelige behandlinger, som f.eks. kemoterapi, hvis folk bliver helbredt med Rifes frekvensterapi maskiner… Heldigvis er der mange som har fortsat hans forskning, og derfor findes der nu en lang række meget forskelligartede maskiner indenfor det område, f.eks.:

https://quantumhealingcenter.net/en/home/

https://www.spooky2-mall.com/

https://www.cellsonicviking.dk/

EMF som våben – ignoreres af myndighederne

Men der findes lige så mange skadelige frekvenser. Allerede for ca. 50 år siden havde de mest ondskabsfulde dele af militæret og CIA osv. udviklet EMF som et avanceret og meget alsidigt psykopatisk våben-system. Det har jeg en enorm mængde af informationer om på mit website her: EMF som et komplekst hemmeligt våben

I det virkelige liv betyder alt dette at visse mennesker er blevet valgt til at være ofre for årelange angreb med disse våben. Langt fra alle overlever DET i længden! Og det mest smertefulde og forfærdelige er at politiet og andre myndigheder slet ikke anerkender at de er ofre for forbrydelser!!

Hvis de fortæller politiet eller andre myndigheder hvad de bliver udsat for, så bliver de tit opfattet som psykiatriske patienter med “vrangforestillinger” el.lign., så i stedet for at efterforske forbrydelserne gør man ofrene til DOBBELTE ofre, ved at lukke dem inde på psykiatriske hospitaler og føje spot til skade ved yderligere at angribe dem med såkaldt “medicin” – kaldet psykofarmaka…

EMF vs. vortexfelter/skalarbølger

Jeg har også tidligere fortalt om en ven, Henrik Myrén, som igennem mange år er blevet udsat for sådanne angreb. Tilsyneladende også noget der er mere avanceret end EMF – måske skalar bølger, også kaldet vortexfelter(?) Når han går til politiet for at forsøge at få dem til at efterforske den forbrydelse som han er offer for, så ryster de på hovedet og tvangsindlægger ham på et psykiatrisk hospital…

Endnu et offer: Anne Have

For nylig har jeg så mødt et andet offer for EMF våben – Anne Have. Hun er ret åbenmundet omkring hvad hun oplever, og har således både et website:

the Art of Destruction – Den skjulte krig

Og en Facebook-profil – https://www.facebook.com/annehave – hvor hun fortæller om hvad hun oplever.

I sit nyeste (video)opslag – https://www.facebook.com/annehave/videos/387412047627270 – fortæller hun at hun har været udsat for 3 angreb i løbet af den sidste uge. 2 af gangene endte hun på hospitalet! Hendes tekst til videoen:

Vi lever i en tid, hvor forskellige verdener og opfattelse af, hvad der foregår i verden, skiller os fra hinanden og gør det muligt, at mennesker kan forfølges og udsættes for Crimes Against Humanity, uden at resten af verden aner uråd. Det kaldes den skjulte krig. En krig som i særdelshed tiltrækker højreekstreme kræfter og andre modkulturer, der benytter sig af skjulte teknologier. National socialisme blev det kaldt under 2. verdenskrig. Det er den såkaldte socialisme, der er tale om er i fremmarch i verden – men den har intet med socialisme i traditionel forstand at gøre – og jeg er henvist til at flygte fra mit hjem igen og igen grundet forbrydelser mod menneskeheden – en dagsorden, der gælder for os alle. Jeg oplever den blot på nærmeste hold.

Man KAN opspore forbryderne

Hvis man bliver angrebet af EMF, kan man, i hvert fald op til en hvis frekvens, måle hvor angrebet kommer fra – se f.eks. https://qliving.com/produkt-kategori/emf-straalebeskyttelse/emf-maalere-elektrosmog-meters/ (generelle EMF-målere) eller retningsbestemte målere: https://gigahertz-solutions.com/Measurement – og man kan beskytte sig imod angrebet ved at være i et Faradaybur – enten bogstaveligt talt i form af noget der minder om et myggenet – se f.eks. https://qliving.com/produkt-kategori/emf-straalebeskyttelse/emf-afskaermende-baldakiner-sovegrej/ – eller i form af beskyttelsestøj, se f.eks. samme sted.

Men der findes så vidt jeg kan vurdere mere avancerede våben. HVIS de bruger skalarbølger, også kaldet vortexfelter, så kan man ikke beskytte sig imod dem med et Faradaybur! Men takket være den danske forsker Kim Horsevad kan man faktisk godt måle dem! Se http://www.horsevad.net/ Så der er stadig en chance for at opspore forbryderne!

EHS rammer bredt

Men der er jo også mange mennesker som “simpelthen” bliver syge af de mange elektromagnetiske felter vi er omgivet af – mobiltelefoni, Wifi, “smart-metre”, Bluetooth osv. – måske endda selve el-nettet. Så vidt jeg husker, er det bevist at folk der bor for enden af en elforsyningsledning bliver mere syge end andre, f.eks. med den dødbringende leukæmi(?)
Men de har heldigvis dannet deres egen patientforening: EHS-Foreningen – https://ehsf.dk/

Psykiatri vs. psykedelisk terapi

Personligt har jeg heldigvis altid vidst at lige meget hvilket problem af psykisk eller fysisk karakter jeg måtte opleve, så er det IKKE i psykiatrien jeg skal forsøge at finde hjælp. Psykiatriens grundprincip er at forsøge at kvæle og manipulere symptomer… Og det løser jo ikke noget – tværtimod.

Heldigvis er selv forskerne og myndighederne i EU og USA nu så småt begyndt at forstå at følelsesforløsende terapi, med psykedeliske stoffer som igangsættelsesredskaber, er effektivt mod stort set hvad som helst… Desværre sker det med 50 års forsinkelse, fordi Nixon startede “The War on Drugs”, ved at udnævne alle stoffer der påvirker vores bevidsthed til “Public enemy number one”… Det er måske den mest destruktive beslutning i verdenshistorien…

Se desuden mit website: Dilemmaet i forskningen i psykedelisk terapi

KH
Henrik


Share this page:

This post is available in: Dansk English Español

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.