Conversations with Harvey the ET: The Plan to rescue Mankind from Tyranny

Harvey (the ET): Planen for at befri menneskeheden fra det globale tyranni!

This post is available in: Dansk

Share this page:

Det her er nok den hidtil vigtigste af Farsight.org’s (gratis) videoer:

Conversations with Harvey the ET: The Plan (23 min.)

May 13, 2024: Farsight just published Episode 12 of Conversations with Harvey. If you have never listened to a Conversation with Harvey, listen to this one. Finally, this is the full plan of how the Good ETs plan to rescue humanity, this planet, everyone.

Gennem telepatisk kommunikation, afslører ‘Harvey, the ET’ overfor remote viewer (clairvoyant) Courtney Brown, hvordan Jorden og dens befolkning vil blive befriet fra de destruktive – psykopatiske – sataniske – kræfter, som igennem årtusinder eller millioner har manipuleret os og splittet os og skabt krige, for at bevare og udbygge deres overordnede magt og kontrol over os, og holde os som slaver på denne fængselsplanet.

Ifølge ‘Harvey, the ET’ nærmer det endelige opgør sig, hvor det for det første vil blive indlysende for enhver at menneskeheden ikke er alene i universet, OG at en lang række ikke-jordiske væsener er her, på og omkring Jorden – med deres avancerede teknologi, herunder muligheden for at gøre rumskibe usynlige, medmindre man bruger kameraer eller kikkerter, som ser infrarødt eller måske ultraviolet lys, OG man filmer med 120 billeder per sekund.

Overordnet kan de mange racer af ETs (extra-terrestrials) deles op i ‘de gode ETs’ og ‘de onde ETs’. Den sidstnævnte gruppe består især af reptilerne. Men menneskeheden er nødt til at gennemskue hvordan reptilerne har manipuleret og terroriseret og splittet os og skabt krige i årtusinder eller mere, OG at der er den anden gruppe, ‘de gode ETs’, som arbejder ihærdigt på at hjælpe os ud af reptilernes tyranni, fordi de opfatter os som en del af deres familie, som “blot” har været så uheldige at havne i et diktatur! Derfor er befrielsen af menneskeheden meget vigtig for dem. Men de kan ikke gå ind i en vellykket direkte konfrontation med ‘besættelsesmagten’ før en stor del af menneskeheden har forstået at der findes de 2 grupper, OG har valgt side til fordel for ‘befrielseshæren’. På nuværende tidspunkt er der en ret stor del af de politiske og militære og religiøse ledere på Jorden, som reelt arbejder for ‘besættelsesmagten’ – reptilerne!

Ikke-jordiske væsener – ETs eller aliens – udgør de øverste niveauer af magthierarkierne på kloden, så uden at fjerne DEM, opnår vi mennesker ikke rigtig noget som helst i vores politiske kampe for frihed osv. Derudover har de indtil nu kunnet arbejde i kulisserne, hvor de færreste mennesker har lagt mærke til deres indflydelse og deres langsigtede plan for at gøre Jorden til ET stort diktatur, hvor vi alle er slaver!

Det at hver enkelt politisk leder på Jorden har sin egen dagsorden og at der er så mange lande, sprog, kulturer osv. gør planen uhyre kompleks, og der er en kolossal masse begivenheder, som bliver nødt til at ske ‘på en gang’. Man kan ikke nøjes med at befri en del af menneskeheden. Derfor har befrielsen af Jorden ikke kunnet ske før det meste af verdens befolkning har Internet, telefoni, radio og TV osv. Og derfor er der på en gang konflikter omkring Ukraine og i hele Mellemøsten omkring Israel, fra Tyrkiet til Egypten og omkring Kina og Taiwan og den ekstreme splittelse mellem de 2 politiske partier i USA osv. osv. Han nævner sågar konflikten i Tyskland omkring udvidelsen af en Tesla fabrik…

HELE menneskeheden er nødt til at være involveret i, eller vidner til, begivenhederne.

Alle disse konflikter ville gå i sig selv, hvis ikke reptilerne konstant opildnede dem. Reptilernes overordnede strategi kan kort beskrives som ‘del og hersk’.

Individet er nødt til at gennemskue og forstå hvordan vi hele tiden bliver manipuleret på alle mulige måder, og vi er nødt til bevidst at vælge at trække os ud af alle de konflikter og løgne osv., som manipulatorerne har skabt, ellers “ryger man af i svinget”, sammen med psykopaterne, satanisterne og reptilerne, når de må forlade planeten.

Der har været ‘en kold krig’ mellem ‘de gode ETs’ og ‘de onde ETs’ i årtusinder eller millioner af år, både her på Jorden, og i resten af galaksen!

Ifølge Harvey vil det ende med en militær konfrontation mellem de gode og de onde ETs her på og omkring Jorden, før de onde – reptilerne – indser at slaget er tabt – at de er afsløret, og at menneskeheden ikke længere vil finde sig i deres tyranniske overherredømme!

Befrielsen af Jorden og menneskeheden fra reptilernes tyranni er nok den største aktuelle begivenhed i galaksen. I de frie dele af galaksen – de dele som ikke er underlagt ‘besættelsesmagtens’ tyranni – er opgøret her på Jorden det store emne i “TV nyhederne”!

Selv i de dele af galaksen, som er underlagt tyranni, men stadig har håb, ‘smugkigger’ man, fordi opgøret her på Jorden er afgørende for resten af galaksens fremtid.

Til spørgsmålet om hvornår det hele kulminerer? Selv Harvey the ET ved det ikke. Men som der står i Bibelen: Det ved kun Gud.

Men vi er nu nået til det tidspunkt, hvor der ikke er mere hemmelighedskræmmeri! NU er planen offentlig og ‘officiel’. “Nu er det nu!” – som en sportskommentator ville sige før finalen i en turnering… 🙂

Hvis Youtube sletter videoen har jeg lagt en kopi her: https://www.transformation.dk/wp-content/uploads/2024/05/Conversations-with-Harvey-the-ET-The-Plan.mp4


KH
Henrik


Share this page:

This post is available in: Dansk

1 kommentar til “Harvey (the ET): Planen for at befri menneskeheden fra det globale tyranni!”

  1. Super lovende fortælling- afhængig af hvor hurtigt skiftet med rent vand- rent mad- free energy systems mv bliver rullet ud- vil afgøre hvordan tilværelsen på 🌏 udvikler sig.
    Krig løser ikke nogle samfundsmæssige forhold eller gaver infrastrukturen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.