Har Ivermectin og hydroxychloroquine en effekt på Covid-19 eller ej?

This post is available in: Dansk

Share this page:

Jeg må indrømme at jeg er forvirret… Nu har Peer Brændgaard skrevet følgende 2 artikler:

Ivermectin har ingen effekt på covid-19

Ingen effekt af hydroxychloroquin på covid-19

Lili svarer:

Som jeg skrev til Per, havde America’s Front Line Doctors 100% helbredelsesrate med produkterne og derfor blev de gjort tavse. 

Mener at kunne huske at det er et studie fra Cochrain, som fyrede Gøtzsche fordi han fortalte sandheden om HPV vaccinen. 

Så jeg tror mere på AFLDS. 

Kh Lili

Z. skriver:

For nogle år tilbage da Per var ansat af SST, lavede han en video, hvor han droslede enhver mistanke til at aspartam light sodavand kunne være skadeligt for organismen.
Han mente sågar at man kunne drikke op til 4 l. light sodavand dagligt uden nogen sundhedsrisiko..

Jeg husker for mange år tilbage, da der var flere piger der blev skadet af HPV vaccinen der stod frem og der kom en masse offentlig debat, både i medier, og på de sociale medier.

Her var Per Brændgaard med  på banen med hardcore trolls, der kom fra staten, med til at jagte både dem der postulerede at være skadet, og dem der var kritiske overfor vaccinen.

Jeg har svært ved at se Pers rolle som en sand og troværdig frihedskæmper. Det virker på mig som om han hele tiden kører med en anden agenda.

Mvh.

Z.

Og J.S. skriver:

Begge midler har været promoveret som en kur imod Covid19 af toneangivende frihedskæmpere i USA som – i modsætning til opfattelsen i f.eks. Danmark – derved har haft incitament til også at omtale begge præparater som værende noget, Covid-syge har været nægtet og derfor har man den vej indirekte slået folk ihjel.

Det giver mening, at begge midler (også når man tænker på, at Trump har promoveret hydroxychloroquine) har været brugt som led i en (amerikansk målrettet) psy-op, der har fjernet fokus fra, at Covid19 ganske enkelt ikke har været farligere end den årlige influenza generelt er. For det giver jo ingen mening, at Covid19 skulle have været farligere i USA end i resten af verden. Det hele kommer efter min mening til at dække over den oprigtige årsag til, at så mange påståede covid-døde, specielt i NYC, døde af noget andet, der skal hemmeligholdes – f.eks. 5G stråling eller noget helt andet.

Per Brændgaard har, såvidt jeg kan se ud fra artiklerne, argumenterne i orden – og dermed har Fauci og banden derovre haft held med at vildlede amerikanske Covid-skeptiske og frihedskæmpere inden for sundhed, som har troet, at folk vitterligt døde af Covid19, hvor de kunne have været reddet med Ivermectin og hydroxychloroquine. (Desuden et issue, jeg længe har påtalt…)

Yderligere kommentarer til dette forvirrende emne kan skrives nedenfor.

KH
Henrik


Share this page:

This post is available in: Dansk

1 kommentar til “Har Ivermectin og hydroxychloroquine en effekt på Covid-19 eller ej?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.