Både mænd og kvinder kan opleve 2 fundamentalt forskellige typer orgasme

This post is available in: Dansk English

Share this page:

Version 2.00, den 2. april 2008

NB: Dette var oprindeligt et debatindlæg på avisen.dk. Men den 14.7.2018 opdagede jeg at de forhindrede det i at blive fundet via Google. Det synes jeg er en grov krænkelse af min ytringsfrihed!

Artiklen “Millioner af kvinder har intet g-punkt” fortsætter den gamle diskussion af om det kun er nogle kvinder som kan få orgasme gennem stimulation i skeden.

Jeg er ret sikker på at alle kvinder (og mænd!) helt generelt kan få 2 fundamentalt forskellige typer orgasme. Jeg vil kalde dem udløsningsorgasme og transformationsorgasme. Det er et mentalt spørgsmål. Pointen er at der er 2 helt fundamentalt forskellige måder at opfatte og bruge seksualkraften.

Den ”almindelige” orgasme, som de fleste mænd og kvinder oplever, er udløsningsorgasmen, som først og fremmest er fysisk og for det meste er begrænset til området omkring kønsorganerne, og som for mandens vedkommende ledsages af sædudløsningen.

Fra et større åndeligt perspektiv, er problemet ved denne form for orgasme, at deltagerne taber deres seksuelle energi, som er emotionel energi, eller vores livskræfter.

Transformationsorgasmerne sker når man lader energien, og dermed kroppen, følelserne og bevidstheden udtrykke sig, accelerere og ekspandere på deres egne betingelser, i stedet for (bevidst eller ubevidst) at fastholde dem indenfor dit sinds begrænsninger, betingelser og dømmende misforståelser.

I så fald spreder oplevelsen sig til hele kroppen og følelserne transformeres til kærlighed og din bevidsthed og forståelse af dig selv og livet begynder at ekspandere. Denne transformation er i yderste konsekvens en åndelig transformation, og det forklarer jeg i detaljer i min tekst Transformationen – om menneskehedens situation og muligheder her på mit website.

En mand som ønsker eller forstår nødvendigheden af åndelig transformation, kan have flere transformationsorgasmer i et samleje uden en eneste sædudløsning. Jeg har oplevet det!

Det er indlysende for mig at alle kvinder må have den samme evne.

Problemet for både kvinder og mænd er at vi har masser af ubevidste dømmende og fastlåsende misforståelser, indre konflikter mellem intellekt og følelser, blokeringer, traumer osv., som forhindrer os i nemt at opleve denne meget anderledes form for orgasme. Men jeg tror ikke på at det er decideret umuligt for nogen, fordi man eventuelt mangler et såkaldt ”G-punkt” el.lign.

Hvis man for alvor ønsker at forstå hvad det er jeg taler om, så bliver man nødt til at læse min tekst Transformationen her på mit website. Men ultra kort formuleret, er det vigtigt at forstå, at når en mand ejakulerer mister han livskraft. Og når en kvinde har ægløsning og menstruation mister hun livskraft. Dette fører til aldring, sygdom, smerte og død…

Jeg føler at sex er lidt ligesom at stå på ski: Nogen gange falder man, især i starten eller når man møder ”nye pister”… 🙂 Problemet er at den måde mange mennesker dyrker sex svarer lidt til at stå på ski med det formål at falde….!

Alle er velkomne til at læse mere om dette emne i en større sammenhæng her på mit website.

Kærlig hilsen

Henrik Rosenø

Denne tekst blev oprindeligt offentliggjort den 25. februar 2008 som et blogindlæg på avisen.dk.

Ny forbedret udgave offentliggjort den 2. april 2008.

14.07.2018: Flyttet til mit eget website fordi avisen.dk havde bortcensureret det fra Google.

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk English

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.