Ny graf over søvnbehov

‘Ånderensning’ af min lejlighed ændrede mit liv: 30 min. mindre søvnbehov per nat

This post is available in: Dansk

Share this page:

Den 10-6-2024:

Læs om min endnu mere mirakuløse healing session med clairvoyant healer Rikke Gade: EN fjernhealing medførte 2½ times mindre søvnbehov per nat.


Det her synes jeg selv er VIRKELIG interessant!

Igennem mange år har jeg følt at et af mine væsentlige problemer er mit store søvnbehov (over 9 timer/nat), og jeg har gjort mange forskellige ting for at forsøge at gøre noget ved problemet, såsom at sende kraftigt LED lys direkte ind i ørerne i ca. 12 min. hver morgen…
Derfor har jeg nøje registreret hvor meget jeg sover hver eneste nat i flere år! Jeg er ikke civilingeniør for ingenting…

Den 3-8-2023 havde jeg så besøg af en (relativt ny) ven – Ulrik Schack Meyer – som ville forsøge at finde og fjerne ånder fra min lejlighed.

Han fandt 3, hvoraf 1 var helt harmløs og 1 var en ret slem “nasser” – eller “nasserøv”. 🙂

Den “sad” i mine lænestol og ventede hver dag på at jeg skulle sætte mig og glo fjernsyn og slappe af, for derefter at kunne falde i søvn.
Problemet var, at når jeg forsøgte at slappe af, så kunne den chikanere mig og derved ‘tappe’ min energi.

Den anden ånd “sad” i spejlet på mit badeværelse og forsøgte at suge energi ud af mig ved at få mig til at se mig selv som mindre attraktiv end jeg ellers ville have gjort…

Ulriks ‘husrensning’ eller ‘ånderensning’ har ført til mindst 2 betydningsfulde forbedringer af mit liv:

1. I de 46 nætter der er gået siden ånderensningen har jeg sovet gennemsnitligt 8 timer og 47 min. per nat. I de sidste 44 nætter før ånderensningen sov jeg i gennemsnit 9 timer og 20 min. – altså ca. 33 min. mere per nat! Se nedenstående graf over mit søvnbehov.

2. Efter ånderensningen kan jeg meget bedre tåle alkohol! Før blev jeg meget træt af 1-2 glas vin el.lign. Det gør jeg ikke mere. Det synes jeg er ret fedt i og med at jeg godt kan lide smagen af f.eks. god rødvin!

3. Jeg tror generelt at jeg er lidt mere energisk og ‘frisk i hovedet’ nu efter ånderensningen.

De 2 “nasseånder” har sandsynligvis drænet mig for energi igennem ret mange år.

Ulrik forklarede at grunden til at de havde kunnet “angribe” mig var fordi jeg har været ude af balance rent psykisk. Og DET må man sige at jeg var for en del år siden – og i en ret lang periode. Det er næsten mærkeligt at der ikke var flere “nassere”. 🙂

Ånderne ‘forduftede’ meget hurtigt, da Ulrik tilbød dem at flytte op i de åndelige verdener.

Så jeg kan varmt anbefale Ulrik Schack Meyer og hans “spirituelle flytte- og rengøringsfirma”, tlf. 28 89 23 66 – .

Han afholder desuden “Live-ghost-tours” i det indre København – med spøgelsesgaranti, hvor man kan prøve at se, høre, føle, mærke 5-10 forskellige spøgelser/ånder. De er alle venligtsindede og komplet ufarlige, men har hver deres spændende historie. Her giver Ulrik også historiske forståelsesrammer med sin viden som lokalhistoriker.

Derudover er han i øvrigt biolog af uddannelse. Og har en ‘skrabet’ psykologi-uddannelse kaldet ‘Gymnasiesidefag’.

Det følgende er redigeret den 14-1-2024:

Som sagt rensede Ulrik 3 ånder ud af min lejlighed den 3-8-2023. Som man kan se sov jeg 12½ time natten efter. Og dagen efter var jeg MEGET træt. Jeg troede faktisk at jeg ville blive nødt til at aflyse en ferie, som startede dagen efter igen.

Den 5-11-2023 begyndte jeg på en aktivitet som åbenbart har tæret på mine kræfter, fordi fra den 6-11-2023 til den 29-12-2023 har jeg sovet endnu mere end før ånderensningen…

KH

Henrik


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.