Interessant dokumentarfilm om alternative kræftbehandlinger

This post is available in: Dansk

Share this page:

Nu har min ven Anders Heerfordt igen gransket alternative kræftbehandlingsmetoder. Meget interessant – se nedenfor!

Jeg føler trang til lige at tilføje, at ifølge min logik og erfaring er den dybeste årsag til (næsten?) al sygdom vores ubevidste dømmende og fastlåsende tankemønstre/misforståelser og de dele af vores krop og følelser og dermed vores livskræfter, som bliver kvalt og fornægtet af de dømmende og fastlåsende misforståelser. Så den mest dybtgående måde at fjerne/forløse/opløse/give slip på årsagen til sygdomme, er at erkende de dømmende og fastlåsende misforståelser OG forløse de fornægtede følelser, livskræfter og smerter, herunder gamle traumer og smerter.

Det kan være svært at se/fornemme hvordan vores tanker og følelser forårsager/skaber sygdomme og smerter – OG alle andre former for problemer og begrænsninger i vores livsglæde og udfoldelsesmuligheder, men så er det jo heldigt at der eksisterer utallige former for terapi og terapeuter nutildags!

Det som jeg rent personligt vil anbefale er de terapiformer hvor man bruger de psykedeliske stoffer som igangsætningsredskaber. Her tænker jeg på Psilocybin, LSD, Ayahuasca, MDMA/Ecstacy og mange andre. Det bliver nok ikke mere effektivt end det!

Eller som den kendte komiker Casper Christensen sagde i et interview med Hans Pilgaard i TV2-serien “Det store spørgsmål” fornylig:

“En MDMA terapi session svarer til 1000 timers psykolog-samtaler. DET ændrede mit liv!”

[Tilføjelse den 11.2.2024:

Er medierne ved at få øjnene op for at de psykedeliske stoffer udgør de mest kraftfulde og effektive psykoterapeutiske redskaber vi har, til at igangsætte forløsning af gamle traumer og smerter og tankemønstre, som begrænser os hele tiden, hvad enten vi er bevidste om det eller ej, og som sågar skaber sygdomme?

En af pointerne er at det i realiteten er selve stoffet, som er den primære “terapeut”. Den psykedeliske terapeutiske proces er i princippet en sag mellem dig og universet (eller din underbevidsthed), ikke dig og en terapeut. Men det er selvfølgelig helt afgørende at man er fuldstændig tryg ved alle aspekter af situationen, hvad enten man vælger at have en fysisk terapeut eller gøre det alene eller med nogle ligesindede venner.

Heldigvis findes der offentligt tilgængelige vejledninger for dem der vil eksperimentere, f.eks. ‘Tips til Trips’ fra CEPDA.dk.

Zetland.dk har lige udgivet en artikel om det. Her kommer starten:

MDMA-terapi reddede Thomas’ ægteskab. Er psykedeliske stoffer fremtidens selvhjælp?

Engang var MDMA et festdrug for ravere. Nu bruger flere og flere det ulovlige stof som terapi.

Det er virkelig svært for mig. Men jeg er nødt til at sige det.” Thomas Rex Lindegaard mindes, hvordan han stivner, da han hører sin kone sige de ord. Det er en sommeraften i 2022, og de sidder over for hinanden i stuen. Thomas’ kone tager ham i hånden, men hun har svært ved at se ham i øjnene. Hans hjerte hamrer, da hun begynder den næste sætning.“Jeg har et kæmpestort problem med, at jeg ikke kan mærke, hvad der foregår inde i dig, og jeg er ikke sikker på, at jeg kan fortsætte med at være sammen med dig, hvis ikke det ændrer sig.”

Thomas er lamslået. Tårerne begynder at løbe ned ad hans kinder, hvilket ikke er sket mange gange i løbet af hans 55 år lange liv. Hans kone er ikke kold, men han kan mærke, at hun er afklaret. Enten ændrer han sig, eller også går de fra hinanden. Thomas er ikke i tvivl. Han elsker sin kone, og han har allerede et forlist ægteskab i bagagen. Tanken om endnu ét er ubærlig. Men han ved også, at han har brug for hjælp til at forandre sig. Han har været til psykolog og samtaleterapi, uden at det havde haft den store effekt. Han har brug for noget stærkere. Noget mere effektfuldt.

Og så siger hans kone noget, der kommer til at ændre hans liv. “Måske du skulle prøve MDMA-terapi.”

Han har en ret klog kone!

Thomas Rex Lindegaard er selv kemiker, og han satte sig grundigt ind i forskningen i psykedelisk terapi inden han fandt en “ulovlig” MDMA-terapeut, som bragte ham i langt bedre kontakt med sine følelser og derved ændrede hans liv til det bedre og hjalp ham til at redde sit ægteskab.

Grunden til at jeg skriver “ulovlig” i citationstegn er at den forbuds-lovgivning vi har på det her område er et resultat af ignorance og et bevidst eller ubevidst (psykopatisk) ønske om at kvæle befolkningen og have magt og kontrol over befolkningen. Flertallet af de offentligt ansatte har sikkert de bedste intentioner, men rent logisk er det psykopaterne, som opnår de højeste magtpositioner, og de er absolut ikke interesserede i at vi LØSER vores problemer og derved bliver klogere, lykkeligere og stærkere! Det er netop DET der skal til, for at vi – befolkningen – kan sætte en stopper for den måde psykopati gennemsyrer alle dele af vores samfund.

Jeg kan godt anbefale artiklen, som også interviewer et par forskere.

Slut på tilføjelsen.]


KH
Henrik

——– Forwarded Message ——–

A New Standard of Care: Alternative Cancer Therapies

Glimrende dokumentarfilm om alternative kræftbehandlinger.
Den belyser hvordan den gængse kræftbehandling svigter patienterne.
Hvordan myndighederne og medicinalindustrien er meget imod at man forsker i alternative kræftbehandlinger.
Der er masser af alternative kræftbehandlinger der virker, men der er næsten ingen forskning i dem, så der eksisterer næsten ikke undersøgelser, hvor man kan sammenligne de gængse behandlinger med alternative behandlinger.
Der eksisterer næsten ingen undersøgelser, hvor 100 patienter har fået en alternativ behandling, og 100 andre patienter har fået en gængs behandling. Derfor er det svært at lave en fair sammenligning mellem gængse behandlinger og alternative behandlinger.

Man kan opfatte det således, at myndighederne ønsker at slå patienterne ihjel på en profitabel måde, der holder hjulene i gang, så der kommer penge i kassen.
Man kan opfatte det således, at myndighederne vedligeholder et fup-nummer, hvor de bilder folk ind, at myndighederne giver kræftpatienterne den bedste behandling.

Set ud fra et alternativt synspunkt skyldes kræft en forstyrrelse af mitochondrierne, nogle små komponenter i de fleste celler.
Mitochondrierne forstyrres, når de får for meget næring, og ikke en gang imellem udsættes for mangel på næring. De forstyrres også af giftstoffer som Roundup (glyphosat).
Så lidt firkantet kan man sige at kræft skyldes at folk får for meget gift, og at de spiser for meget, og sidder for meget i sofaen.
Mitochondrierne trænes op til et sundt niveau ved at man stresser dem, bedst med knaphed på blodsukker, og knaphed på ilt (oxygen). Man kan formodentlig næsten udrydde kræft ved at lade befolkningen spise økologisk mad uden sukker og alkohol, og ved at lade dem faste fx en dag om ugen, og lade dem opleve iltmangel, fx gennem intens motion eller åndedrætsøvelser.
Afgiftning, regelmæssig faste og regelmæssig iltmangel kan næsten udrydde kræft.
Den sovjetiske forsker Konstantin Buteyko udviklede en åndedrætstræning, kaldet Buteyko metoden. Buteyko metoden kan give regelmæssig iltmangel. Tilhængerne af Buteyko metoden henviser bl.a. til en undersøgelse hvor en gruppe kræftpatienter dyrkede Buteyko’s åndedrætsøvelser. 5% af denne gruppe var døde efter 3 år. 25% af kontrolgruppen var døde efter 3 år.  
Så noget så simpelt som åndedrætsøvelser er mere effektivt end mange gængse behandlinger.
Men det vil myndighederne ikke vide noget om. De vil ikke have undersøgelser af alternative metoder.

Maskiner som Cellit eller Cellgym er formodentligt mere effektive end åndedrætsøvelser. De er i hvert fald nemmere at anvende.
https://www.ihht-cellit.com/
https://cellgym.de/en/

Jeg var hos min økologiske tandlæge i går. Han er yderst fornuftig og velinformeret. Han bruger fx ikke kviksølv, og laver ikke rodbehandlinger. Han forlanger, at man kan fremvise laboratorie-bevis på, at man får tilstrækkeligt D-vitamin. Jeg kunne nemt fremvise min sidste D-vitamin analyse, der viste 117 nmol/l 25-OH-vitamin D. Han mente at jeg skulle have 30 gram intravenøs vitamin C, og han sendte mig derfor til en læge, dr. med. Kessler:
https://dr-kessler.ch/

Dr. Kessler viste sig at være yderst fornuftig og velinformeret. Han brugte næsten ikke medicinalindustriens giftige produkter, men hovedsageligt hvad man i Danmark kunne kalde orthomolekylær medicin. Han reklamerede især for IHHT/IHT (Intermittent Hypoxya Therapi). Der var en stor plakat i venteværelset for IHT, og en holder med IHT brochurer på hans skrivebord. Hans klinik havde to IHT maskiner, og han lejede en maskine ud til patienter. Det var tilsyneladende den mest effektive og økonomiske terapi for kroniske lidelser, som fx kræft, men også den mest effektive behandling til topatleter. Han fortalte at Lance Armstrong (En kendt cykelrytter) brugte en IHT maskine. (Jeg hørte fra en anden schweizer i atlet branchen, at Christiano Ronaldo (en kendt fodboldspiller) brugte en IHT maskine 2 gange om dagen.)

DIFØT havde for nogle år siden en del kontakt til en russisk fri energi forsker, Alexander Frolov, bl. a. abonnerede vi på hans meget interessante tidsskrift, hvor han afslørede russisk forskning i fri energi. Jeg tror KGB tvang ham til at lukke tidsskriftet.
Som mange andre fri energi forskere interesserer han sig også for sundhed og helbredelse. Det viser sig at han har markedsført et billigt hypoxia-træningsapparat, som sælges i Danmark især til behandling af astma, men lige så aktuelt til fx kræft.
https://astmacare.dk/produkt/frolov-aandedraetstraener/

Når man graver i den russiske forskning omkring åndedrættets betydning for helbredet, finder man den ene utrolige ting efter den anden…
Mest utrolig er den tanke, at åndedrætsøvelser kan kurere næsten alle kroniske sygdomme. Men tanken er logisk på baggrund af at åndedrættet har en kraftig indflydelse på mitochondrierne, og at mitokondrierne er afgørende for kroniske sygdomme.

Tanken at man kan behandle fx kræft effektivt med åndedrætsøvelser er ikke udbredt i Danmark. Danmark er et u-land på sundhedsområdet. Læger er generelt uvidende om og uinteresserede i sundhed.
best regards, Anders Heerfordt

Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.