‘White Hats’ – brug og misbrug af begrebet, samt at bekæmpe vs. at forstå problemer

This post is available in: Dansk

Share this page:

Frihedskæmpere og andet godtfolk bruger tit begrebet ‘white hats’.

Jeg er sikker på at der internt i enhver form for organisation/virksomhed/myndighed/parti osv. på den her planet foregår en kamp mellem psykopaterne og gode retskafne mennesker.

Det kan også godt være at der eksisterer en international/global organisation af de retskafne kræfter, selvom jeg umiddelbart tvivler på det. Det kan også godt være at de i så fald kalder sig ‘white hats’. MEN i samme øjeblik psykopaterne hører om dette begreb (eller selv opfinder det), så vil de (mis)bruge det på måder som har til formål at pacificere alle os andre – med andre ord – at få os til at tro at vi ikke behøver at gøre noget aktivt, fordi der er nogen andre – ‘white hats’ – der gør alting for os – hvorved det bliver til ‘en sovepude’.

Derfor er jeg altid meget skeptisk overfor budskaber om at dette eller hint problem allerede ER løst “i det skjulte”.

Mere specifikt er der påstandene om at Bill Gates og mange andre allerede er fængslet og måske ligefrem henrettet. Og at det vi ser offentligt er dobbeltgængere. Ja – der eksisterer sikkert dobbeltgængere, men jeg tror ikke umiddelbart på at alle mulige magtpsykopater er blevet henrettet i det skjulte. Og det giver heller ikke rigtig mening: Løsningen på klodens problemer er ikke at bare henrette nogle storforbrydere som Bill Gates, men at føre lange MEGET offentlige retssager, hvor ALLE deres forbrydelser bliver grundigt belyst i fuld offentlighed.

Hvis man bare henretter nogle psykopater, så er der bare nogle andre psykopater som overtager deres roller i undertrykkelsen af menneskeheden. Lidt ligesom at man ikke kan nedlægge markedet for ‘stoffer’ ved at sætte pushere i fængsel. Derved skaber man blot ‘ubesatte jobs’, som straks bliver besat af andre, som kan se at det er en god forretning…! Jo flere pushere man fængsler, jo bedre en forretning bliver det for de resterende… Og jo mere indædt vil de forsvare deres business… DET er det som har ført til skyderier.

Kun erkendelse (og forløsning), og efterfølgende handling, kan løse problemer. Lidt ligesom at man ikke bliver sund og rask af at BEKÆMPE kræft, men kun af at lytte til kroppen med den intention at forstå hvorfor/hvordan man har skabt kræft i sin egen krop…!

KH
Henrik Rosenø


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.