Amish horse carriage

Covid-19: Amish-folket gjorde det modsatte af alle andre

This post is available in: Dansk

Share this page:

Amish-folket i Pennsylvania har en meget grundliggende skepsis overfor staten, uddannelsessystemet, sundhedssystemet mv. Så allerede midt i maj 2020 besluttede de at der var ikke grund til at ændre på deres måde at leve og arbejde og gå i kirke osv. bare pga. en covid-19 virus-sygdom.

Netop fordi de alle mødes i kirken hver uge blev de alle smittet fra starten. 🙂

I marts 2021 blev det så rapporteret at Amish-folket havde opnået flok-immunitet, altså at alle i praksis var beskyttet fordi de fleste havde naturlig immunitet, fordi de på et tidspunkt havde været smittet med virussen. Af samme grund var der ikke nogen af dem der så nogen grund til at blive vaccineret… Logik for begyndere… 🙂

Men det er lidt svært at vide, i og med at Amish-folket generelt overhovedet ikke lod sig covid-teste. Det gav ingen mening for dem at blive testet. For det første fordi de godt selv kunne mærke om de var syge, og for det andet fordi hvis de havde en positiv test ville myndighederne måske begrænse deres udfoldelser… Igen ren logik. 🙂

Så vidt jeg kan se er der desværre ikke nogen håndfaste statistikker over dødeligheden blandt Amish-folket, sammenlignet med resten af USA (hhv. før og efter “vaccinerne”), så overskriften er lidt et postulat:

The Amish Rejected Covid Vaccines, Lockdowns and Masks, The Result? 30X Less Deaths

Posted by EU Times on May 27th, 2023 // 8 Comments

Det nærmeste vi kommer covid-19 dødstal for Amish-folket er:

To make a point, Steve Kirsch is offering $2,500 to the first person who can find more than a handful of unvaxxed Amish who died from COVID in Lancaster, PA during the entire pandemic.

Steve Kirsch reports: So far, nobody can come up with >5 names because no more than 5 Amish people died from COVID.

Yet the establishment is still persisting with the fake news that unvaxxed Amish communities were decimated by Covid.

OK, so if there are so many excess deaths, then how come nobody knows more than a few people in the unvaxxed Amish community who died from COVID?

En af de 8 kommentarer til artiklen:

Big pharma, government, media, and the medical community vs The Amish.

One side is nothing but lying, deceitful, manipulative, coercive, scumbags and the other just plain honest people with no hidden agenda. Your choice.

I’ll trust the Amish every time.

En væsentlig detalje, som resten af verden også kunne lære noget af er, at de nægtede at tage på hospitalet, selv hvis de var meget syge, fordi det var vigtigere for dem at være omgivet af kærligheden og nærværet fra venner og familie osv., end at bliver behandlet på hospitalet.

Nu hvor vi ved at der var hospitaler i New York, hvor de reelt myrdede patienterne og kaldte det “død af covid-19”, så er Amish-folkets afvisning af myndigheder og “sundhedsvæsen” 100% sund fornuft…!

Vi ved det fra de skjulte optagelser foretaget af en sygeplejerske, og præsenteret af Del Bigtree i The Highwire, for et par år siden. Men nu er der også forskning som påpeger problemerne med respiratorer:

Official Report: Ventilators Killed Nearly ALL COVID Patients

Posted by EU Times on May 13th, 2023 // No Comment

Save

submit to reddit

vap-ventilaltors-pneumonia

Nearly all COVID-19 patients who died in hospital during the early phase of the pandemic were killed as a direct result of being put on a ventilator, a disturbing new report has concluded.

A new analysis suggests that most patients who were forced to be hooked up to a ventilator due to a COVID-19 infection also developed secondary bacterial pneumonia. This pneumonia was responsible for a higher mortality rate than the COVID-19 infection.

So while COVID-19 may have put these patients in the hospital, it was actually a secondary infection brought on by the use of a mechanical ventilator that caused their deaths.

KH
Henrik


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.