Søvnbehov maj 2023 - juni 2024

EN fjernhealing medførte 2½ times mindre søvnbehov per nat

This post is available in: Dansk

Share this page:

Det her er endnu mere mirakuløst end det jeg beskrev i teksten ‘Ånderensning’ af min lejlighed ændrede mit liv: 30 min. mindre søvnbehov per nat i 2023.

Den 21-5-2024 fik jeg godt 1 times fjernhealing per telefon med Rikke Gade. Det var en ret fantastisk og forbløffende oplevelse.

Som du kan se på ovenstående graf steg mit søvnbehov ret meget fra midt i marts og frem til healing sessionen, fra ca. 9 timer per nat i januar-marts til over 11 timer per nat i de 2 uger den 6-5-2024 til den 21-5-2024. Hvad man ikke kan se af den statistik er, at jeg i de sidste 2-3 uger inden healingen var så træt at jeg det meste af tiden blot sad og gloede TV…!

I perioden siden healingen, den 22-5 til den 10-6, har jeg kun sovet 8:36 (t:m) i gennemsnit. Det er 2½ time mindre per nat end i de sidste 2 uger inden healingen!

Og lige siden healingen har jeg ‘drønet rundt’ og været meget aktiv, og også meget kreativ. I et par projekter, som havde ligget stille meget længe, fik jeg pludselig nogle ideer til hvordan jeg kunne løse konkrete problemer og komme videre med projekterne. Så det er alt i alt ret forbløffende.

Så alt i alt kan jeg varmt anbefale den clairvoyante healer Rikke Gade! Og så foregik det per telefon, imens jeg sad i min lænestol! 🙂

Nogle erkendelser under healingen

Under healingen modtog Rikke Gade bl.a. den information at jeg ubevidst trak mig væk fra visse følelser og oplevelser, og at jeg derved rent energetisk underminerede min serotonin-produktion, hvorved jeg blev træt.

Det passede meget godt med at jeg selv havde den fornemmelse at min træthed kunne skyldes serotoninmangel, og derfor spiste jeg Tryptofan hver aften (som fremmer serotonin-produktionen). Men når mine tanker og følelser ubevidst dæmper min serotonin-produktion, så er Tryptofan jo lidt som en krykke… 😉

Hun havde i øvrigt et meget konkret råd til hvordan man øger sin serotonin-produktion: Mindst 1½ time efter et måltid eller animalsk fedt spiser man ½-1 appelsin og venter mindst 15 min. med at spise andet. Det gør man 2 gange dagligt.

KH
Henrik

PS: Denne tekst er relateret til den tidligere tekst: ‘Ånderensning’ af min lejlighed ændrede mit liv: 30 min. mindre søvnbehov per nat.


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.