Er Hashgraph både fremtidens penge OG fremtidens Internet? Og hvad er farerne ved det?

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.00, København, den 26.1.2019

Mere og mere tyder på at fremtidens elektroniske penge-systemer vil være en række kryptovalutaer. Dette kan enten give øget frihed og velstand eller øget centralistisk magt og kontrol over menneskeheden, alt efter hvordan vi udnytter disse teknologier. En ny teknologi – hashgraph – promoveres som værende overlegen på en række punkter. Men problemet ved hashgraph-teknologien, i sammenligning med de fleste kryptovalutaer, er, at det er et lukket patenteret software-system, så opfinderne er de eneste der reelt ved hvad der foregår i systemet. De fleste kryptovalutaer kører derimod på Open Source, hvor enhver i princippet kan læse i kildekoden hvad systemet helt præcist foretager sig. Dette er en afgørende forskel! Og det bliver særligt vigtigt at forstå og at tage stilling til, i og med at en gruppe remote viewers har set at folkene bag hashgraph har en klar intention om at bruge teknologien til at fastholde menneskeheden i et jerngreb af centraliseret kontrol.

Jeg har lige set en meget interessant video-dokumentar:

From Bitcoin To Hashgraph (Documentary) Hidden Secrets Of Money Episode 8

Den er lavet af Mike Maloney. Udgivet i december 2017. Og den har taget ham mindst 3½ år at lave.
Mike Maloney lever af at sælge (og handle med) guld og sølv, i mønter og barer, og nogle smykker. Så det er bemærkelsesværdigt at han laver en dokumentar om kryptovalutaer.

Mike Maloney’s hovedbudskaber i videoen er:

” I dag står menneskeheden ved en korsvej, og hvilken vej, som menneskeheden vælger, kan få større indflydelse på vores frihed og velstand end nogen anden hændelse i verdenshistorien. I 2008 fremkom nye teknologier – Bitcoin, blockchain (blokkæde) og full consensus distributed ledger (distribueret regnskabsbog med fuldstændig konsensus). Disse teknologier er så vigtige, at deres skæbne og menneskehedens skæbne er uløseligt forbundne. De er så kraftfulde at hvis magtmennesker får kontrollen over dem kan det slavebinde hele menneskeheden. Men hvis disse teknologier får lov til at forblive frie og blomstre – så kan det skabe en hidtil uset grad af fred og velstand. Disse teknologier har potentialet til at erstatte alle finansielle systemer globalt, erstatte 90 procent af Wall St, og at overtage nogle af statsapparatets funktioner. ”
… …
” Kryptovalutaer er fremtiden, og der er ingen vej udenom… Det er den måde alting vil fungere på fra nu af. Men vi står nu ved et afgørende vendepunkt i verdenshistorien. Distribuerede regnskabsbøger med fuldstændig konsensus, som Blockchain og Hashgraph, har magten til at gøre os til slaver eller frigøre os… Det afhænger helt af hvordan vi vælger at bruge dem. Hvis vi vælger at støtte centraliserede versioner, skabt af regeringer og finanssektoren, giver vi dem en hidtil uset kontrol over vores liv. “

Det budskab svarer meget godt til mit budskab i min tekst Hvorfor kryptovaluta kan forhindre krig. Se evt. mit ultrakorte resume i min oversigtsartikel. Og det svarer også meget godt til James Corbett’s budskab i Episode 328 – The Bitcoin Psyop

Min ovennævnte tekst handler især om de alvorlige problemer og uretfærdigheder ved det aktuelle penge- og bank-system. Det har Mike Maloney og James Corbett og en hel masse andre også lavet omfattende dokumentarer om. Men den her video går stort set direkte til løsningen – dvs. kryptovalutaer og den underliggende teknologi – blockchain og full consensus distributed ledgers. De ting bliver forklaret ret godt, helt fra bunden af, i Mike Maloney’s video, så de fleste burde kunne forstå teknologien. Der er undertekster på bl.a. engelsk og spansk, men ikke dansk.

Men Mike Maloney går langt længere end til blot at forklare og diskutere Bitcoin og andre kendte kryptoer. Han ‘hopper’ videre – helt frem til Hashgraph, som fungerer på en fundamentalt anderledes måde end de fleste kryptovalutaer.
Han har personligt interviewet opfinderen – Leemon Baird, og et par andre fra Swirlds (og Hedera Hashgraph?).

Når han sammenligner Hashgraph teknologien med Bitcoin, så kommer Bitcoin bogstaveligt talt til at ligne en snegl der skal konkurrere med et jagerfly…

Leemon Baird fra Swirlds forklarer sin vision med Hashgraph teknologien, og det lyder umiddelbart godt. Visionen er ikke “kun” et fuldstændigt decentraliseret kryptovaluta-agtigt penge-system, men også et fuldstændigt decentraliseret, transparent, hacking-sikret og ‘individualiseret’ Internet uden de hidtidige centrale servere.

Så vidt jeg kan se, kunne det potentielt blive til en fuldstændig realisering af hvor demokratisk, decentralt og sikkert man overhovedet kan forestille sig at Internettet vil kunne blive.

Men… Der er mindst en hage, som jeg kan få øje på, og det er at Hashgraph teknologien er patenteret og patentet ejes selvfølgelig af Swirlds (og Hedera Hashgraph?)!

Hvis systemet således består af ‘lukket’ software – ligesom f.eks. MS-Windows (i modsætning til Open Source, som kryptovalutaerne bygger på), så er vi alle fuldstændigt afhængige af om vi har tillid til ledelsen og ejerkredsen bag Swirlds (og Hedera Hashgraph)…

Det er et problem som diskuteres flittigt og ivrigt både i kommentarerne til ovennævnte Mike Maloney video og i kommentarerne til en anden video, som er et længere foredrag af Leemon Baird: Swirds’ Leemon Baird Talks Hashgraph. (Det hedder altså Swirlds…)

Og derudover har jeg tidligere sendt jer et par emails om Cryptoviewing’s remote viewing af Hedera Hashgraph, hvor remote viewerne bl.a. så at “visionen” er at bruge teknologien til at registrere alt om alle på kloden – dvs. det ideelle redskab for et globalt diktatur… og de så en stenrig bagmand, som var stensikker på at hans planer ville blive en succes…

Her er et par uddrag af mine tidligere emails om det:

On 04/01/2019 18.43, Henrik Rosenø wrote:

… …

I er forhåbentlig alle klar over at alle CryptoViewing’s og Farsight.org’s remote viewing (RV) projekter foregår under videnskabelige blindbetingelser.
Dvs. at de clairvoyante remote viewers ikke ved hvad det er de skal remote viewe. De får kun en ‘label’, også kaldet ‘target coordinates’. Det kunne f.eks. være 3365-7383 eller OHTR-BYUJ.

Men i og med at Universet og de åndelige dimensioner godt ved hvad ‘labelen’ henviser til, så vil dygtige remote viewers automatisk modtage informationer om det pågældende, når de sætter sig ned og ‘mediterer på labelen’!

På den måde kan de også læse personers tanker, følelser og planer o.l., som det f.eks. skete i Farsight.org’s remote viewing af Donald Trump og Vladimir Putin i forbindelse med deres møde, eller i Crypto Viewing’s projekt om Kim Jong-un i forbindelse med hans møde med Donald Trump.

Ligesom at deres RV af the (crypto) Exchange Union i sommers viste at nogle meget rige og magtfulde mennesker står bag the Exchange Union, og at den på den ene side har nogle officielle umiddelbart konstruktive formål, men i virkeligheden har til formål at manipulere kryptomarkedet til ulempe for alle andre end disse stenrige magtpsykopater og deres hemmelige magtplaner…!

Nu har CryptoViewing så gjort det igen! (Se https://www.patreon.com/posts/holiday-hodler-23437392 )

Overordnet set handler dette nye RV-projekt om Hedera Hashgraph – en kryptovaluta virksomhed. Og remote viewerne skal se nærmere på firmaets ledelse, inklusiv 2 ledende skikkelser: Mehernosh Mody & Dr. Leemon Baird.
Det viser sig bl.a. at en af verdens rigest mænd står bag firmaet. Og når de læser hans tanker så viser han tydelige tegn på at være en stenrig magtpsykopat hvis familie har været stenrige i generationer.
F.eks. er et af hans mottoer – som han selv synes er vældig morsomt: “Jeg spiller skak med statskassen som gidsel!” (Mit bedste bud på en oversættelse.)

Det minder jo gevaldigt meget om en gammel kending blandt stenrige magtpsykopater!:

“Give me control over a nation’s currency, and I care not who makes its laws.”

— Mayer Amschel Rothschild, 1743 – 1812)

Rigmanden bag Hedera Hashgraph er 100% sikker på at hans planer vil blive en succes.
En kuriositet: Han kender Prins Phillip og kalder ham “Napoleon Brandy”…
Cryptoviewing’s RV-projekt indeholder mange detaljer om ham, så hvis man kendte manden, kunne man sikkert genkende ham.

KH
Henrik

On 09/01/2019 20.22, Henrik Rosenø wrote:

I alt 3 remote viewers så på Hedera Hashgraph. Den ene af dem har udgivet en gratis frit tilgængelig 27 min.s video om det: Z5U7-D6N1_Edward Riordan

Heraf fremgår det kort fortalt at der er tale om et centraliseret IT-system som “ideelt set” skal indeholde ALLE informationer om ALLE mennesker. Han kalder det “Social Security 2.0”. Virksomhedens forretningside er kort fortalt at alle disse informationer er virksomhedens ejendom og kapital. Derudover lyder det som noget der minder om Kinas nye system til total-overvågning og belønning og straf af befolkningen, hvor centralmagten registrerer alt hvad folk foretager sig på deres smartphone eller PC og giver plus og minus point, som så afgør hvad personen kan opnå her i livet… Det perfekte moderne Orwell-1984-diktatur!
Og som sagt er alle i virksomheden 100% sikre på at deres projekt vil blive en (global?) succes. Nærmest som om det allerede er gennemført.

KH
Henrik

Kærlig hilsen
Henrik Rosenø

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.