Det aktuelle kollaps i prisen på krypto-valutaer (og guld, sølv, uran mv.) skyldes ulovlig prismanipulation!

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.00, den 13.12.2018

I juli 2017 skrev jeg teksten US dollars (og aktiemarkedet mv.) bliver nu kunstigt holdt oppe af kriminel manipulation, og sendte den til venner og familie (OG til alle 17 medlemmer af Folketingets Finansudvalg – ingen af dem fandt det værd at kommentere)… Min primære kilde var en 35 min.s video med Rob Kirby, hvor han forklarer hvordan sølvprisen med illegale metoder holdes kunstigt nede, for at holde USD (dollaren) og det amerikanske aktiemarked kunstigt oppe!

Nu har jeg så set en youtube video, hvor en ung mand – ‘Chico Crypto’ – i grå t-shirt og med en øl i hånden – på under 10 min. forklarer stort set det samme, men med både guld, sølv, uran OG kryptovalutaer som eksempler. Det er seværdigt!

Med andre ord:
Fordi nogen med lovlige og ulovlige midler kunstigt holder priserne på ædelmetaller, uran og kryptovalutaer (og sikkert en række andre ressourcer) nede, så holdes værdien af USD og det amerikanske aktiemarked mv. på et kunstigt højt niveau! Man kan populært sagt sige at verdensøkonomien holdes kunstigt oppe af varm luft! Kort fortalt: Bankerne bliver simpelthen ved med at “trykke” flere og flere (elektroniske) penge ud af den blå luft og låne dem ud til meget lav rente – der skabes mere og mere gæld (til bankerne)…

Det kan man jo nok ikke blive ved med i al evighed, og jo længere der går før det hele crasher, jo værre bliver crashet. Så det at nogen foretager denne manipulation må rent logisk betyde at de ønsker at gøre den fremtidige økonomiske krise så alvorlig som muligt!

Min konklusion er, at alverdens superrige magtpsykopater arbejder sammen om at forsøge at komme til at eje så stor en procentdel som muligt af alle verdens ædelmetaller, uran, krypto-valutaer mv., inden de stopper den ulovlige prismanipulation og lader valutaer, aktier, obligationer osv. crashe, mens prisen på ædelmetaller, uran, krypto-valutaer mv. vil drøne i vejret.

Som I forhåbentlig ved på nuværende tidspunkt, så er de superrige psykopater ikke rige fordi de gerne vil leve en behagelig tilværelse, men fordi de ønsker så meget magt og kontrol over alle os andre som muligt. Deres mål er et globalt tyranni, med EN verdensregering, EN global hær og EN verdensomspændende elektronisk valuta. Kontanter skal afskaffes fordi psykopaterne ikke kan have central kontrol over hvad vi bruger dem til.

Her er hvad en ven, som sikkert gerne vil være anonym, skrev om den unge mand:

Ny stemme i krypto-verdenen der leverer overraskende velinformerede videoer:

‘Chico Crypto’ – om futures’ totalt ødelæggende effekt på aktiver igennem naked shorting der totalt ødelægger price discovery:

#bakkt #bitcoin #btc Bitcoin Futures ?? The End of $BTC? Paper Ponzi!! (CME CBOE Bakkt Nasdaq) (10 min.)

De vil producere langt flere papir-Bitcoin end der findes rigtige for at få dumpet prisen ved etablering af et falskt over-supply. De vil holde prisen nede på denne måde og selv købe de rigtige bitcoin OTC (over the counter) for ikke at påvirke prisen, fuldstændigt ligesom med guld og sølv futures. At der er flere papir-BTC end rigtige BTC betyder intet. Der bliver ikke grebet ind overfor fuskeriet og verden fatter som sædvanlig ikke en skid. Ganske få institutionelle spillere ender på denne måde med at eje hele lortet og kan så dumpe – og købe som de vil og på denne måde malke alle småspillerne ud.

Kærlig hilsen
Henrik Rosenø

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.