Årsagen til menneskehedens problemer – 3. del: Beviser på sjælefragmentation og sjæle-de-fragmentation

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.00, den 02.01.2017

Min tale ved et symposium på Café Guldhornene den 4.10.2016:

Dette foredrag og debat er en fortsættelse af min korte tale Årsagen til menneskehedens problemer – 2. del: Universets og alt livs skabelse fra maj 2016.

Noget af det jeg forklarer i dette foredrag, forklarede jeg med lidt flere detaljer i teksten Eksempler på sjælefragmentation – eksempler på at flere personer føler eller kan huske at have været den samme person i et tidligere liv

Det vigtigste emne jeg taler om i ovenstående video-foredrag, som jeg ikke tidligere har skrevet om på mit website er Dr. Len og Ho’oponopono. En introduktion til det kan findes her: I Love You, I’m Sorry, Forgive Me, Thank You – Ho’oponopono – By Dr. Joe Vitale

En af mine venner mener at jeg bør holde foredraget igen, i en kortere udgave, og lægge det her på mit website i stedet. Men det må blive engang i fremtiden. Måske siger han det i stedet for at indrømme at det er lidt pinligt at han slukkede for video-kameraet under foredraget og først opdagede det efter et stykke tid…

Den person der har ønsket at blive anonymiseret på videoen udgiver tekster på paradigmet.blogspot.dk under navnet ChaosNavigator.

Kærlig hilsen

Henrik Rosenø


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.