Beviser for at Sandy Hook skoleskyderiet var et fupnummer

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.00, den 20.06.2017
(Den 5.7.2017: Mindre rettelser.)
(Den 12.7.2017: Afsnit i starten flyttet ned tilsidst.)

Ifølge de officielle kilder døde i alt 26 personer, heraf 20 børn, og inklusiv den såkaldte gerningsmand Adam Lanza, i et skoleskyderi på folkeskolen Sandy Hook i Newtown, Conneticut, USA den 14.12.2012.

Da Robbie (/Robby/Robert) Parker, en af forældrene til de “døde” børn, stod frem på TV dagen efter “skoleskyderiet” – se CNN Newsroom archive – opførte han sig efter min og andres mening ret underligt.

Lige før han skulle ‘på’ grinede og smilede han smørret. Og han var tilsyneladende nødt til at læse op fra et stykke papir, for at kunne fortælle om sin afdøde datter. Som svar på et spørgsmål sagde han reelt at morderen havde en af Gud givet ret til at gøre det han havde gjort (at skyde andre)… Meget mærkeligt!

Ligeledes som svar på et spørgsmål sagde han at 2 venner havde oprettet en facebook side hvor man kan donere penge til ham og hans familie – ”the Emilie Parker fund page”.

Der findes også et andet website hvor man kan donere penge til ofre og efterladte fra skyderiet. Men det website blev ifølge Google oprettet 3-4 dage FØR skyderiet! Se denne Google søgning, hvor Google siger at siden er fra den 10.12.2012. Ifølge bogen “Nobody died at Sandy Hook” sagde Google den 11.12.2012 da de lavede den samme søgning, og ”skoleskydningen” skete jo altså den 14.12.2012! Jeg ved ikke hvorfor der er en dags forskel på min og bogens resultat, men jeg går ud fra at det skyldes at jeg sidder i København og den der lavede bogens søgning sad i USA. Jeg ved heller ikke hvorfor Google kun sætter dato på nogen søgeresultater. Her er et screen shot fra min søgning:

Klik for et større billede

Hvis nogen ønsker at fordybe sig i alle de mange beviser og indicier der viser at Sandy Hook skoleskyderiet var et kæmpe fupnummer, så er der som sagt bogen “Nobody died at Sandy Hook”. Den er på 425 sider og har 13 forfattere, hvoraf 6 har en Ph.D. og er nuværende eller pensionerede college professorer. De har f.eks. fastslået at Sandy Hook folkeskolen i virkeligheden har stået ubrugt hen siden 2008!

Den bog er til gengæld så kontroversiel at Amazon.com nægtede at sælge den. Da jeg hørte det købte jeg straks 2 eksemplarer gennemAmerican Free Press Bookstore

Nu kan man til gengæld finde den gratis på Internettet både her: https://web.archive.org/web/20180216064220/https://chemtrailsplanet.net/2017/06/16/free-book-nobody-died-at-sandy-hook-it-was-a-fema-drill/ Og her: rense.com/general96/NobodyDiedAtSandyHook_final.pdf

Hvis man vil have en ‘light’ udgave, kan man læse Top Ten Reasons: Sandy Hook was an Elaborate Hoax. (Der er tilsyneladende et teknisk problem med det websites sikkerhedscertifikat, men jeg har lige læst siden uden problemer.) Medregnet 18 indsatte YouTube videoklip fylder teksten små 20 sider, med flg. overskrifter:

  1. Proof of death has been suppressed

  2. Emergency protocols were not followed

  3. Drill protocols were followed instead

  4. There was foreknowledge of the event

  5. There were contradictory reports about the weapons

  6. Adam Lanza cannot have done the shooting

  7. Key participants displayed inappropriate behavior

  8. Photos at scene and of victims look staged or fake

  9. The crime scene was completely destroyed

  10. Deceased children sang at the Super Bowl

6 af de 18 YouTube videoklip eksisterer desværre ikke mere. Personligt ser jeg det som et tegn på at det er lykkedes for dem som stod bag Sandy Hook fupnummeret at censurere dele af YouTube i et forsøg på at forhindre os andre i at opdage fupnummeret. Det som jeg oprindeligt opfattede som den originale version af den tekst lå her Top Ten Reasons: Sandy Hook was an Elaborate Hoax, men af en eller anden grund er den væk. Til gengæld indeholder det website en anden god tekst om sagen: Finally Some Really Good News, som har en liste på 26 kilder!

Faktisk er nogen så overbeviste om at det hele var et kæmpe fupnummer at de har lagt sag an mod myndighederne og medierne for at have medvirket til dette kæmpe bedrag. Se f.eks. Lawsuit Filed Against Government And Media For Staging Sandy Hook

En af de mest utrolige ting ved historien er at et af de “døde” børn dukker op igen som offer for en anden skoleskydning i Pakistan 2 år senere!! Se f.eks. Sandy Hook child victim Noah Pozner was killed twice! Also a victim in Pakistan Taliban shooting!

Der kan man se at Noah Pozner, som “døde” i Sandy Hook ”skoleskyderiet”, døde IGEN i Pakistan nøjagtigt 2 år og 2 dage senere, den 16.12.2014! Det er ikke blot den samme dreng. Det er sågar nøjagtigt det samme billede af ham, som bruges i begge sammenhænge!

Her først fra en webside i forbindelse med Sandy Hook

image

Og så fra den pakistanske ”skoleskydning” (foto fra Sandy Hook child victim Noah Pozner was killed twice! Also a victim in Pakistan Taliban shooting!):

Klik for et større billede

Billedet er oprindeligt fra APSACS Secretariat – facebook side for en Pakistansk militærskole. De har tilsyneladende fjernet alle fotos fra dengang. Men i den anden kilde jeg henviser til ovenfor er billedet jo også blevet fanget af en BBC reportage fra dengang:

Klik for et større billede

Kærlig hilsen

Henrik Rosenø

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.