“Svigtet”: Ny vigtig dokumentarfilm om de mange uregistrerede vaccineskader i Danmark

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.00, den 1. december 2020

Den 22.11.2020 sendte jeg følgende email:

Til alle Folketingets medlemmer
(med kopi til Vaccinationsforum.dk)

“Svigtet”: Ny vigtig dokumentarfilm om de mange uregistrerede vaccineskader i Danmark

– og om vaccine-ofrenes kamp for retfærdighed og om det dybt uhensigtsmæssige ved producenternes ansvarsfrihed

Foreningen Vaccinationsforum.dk – http://www.vaccineinfo.dk/ – har lavet en meget vigtig dokumentarfilm “Svigtet” om de mange vaccineskader i Danmark. Især om det problem at mange af dem slet ikke bliver registreret som sådan. Filmen kan ses på Youtube: SVIGTET. Se desuden info på http://www.vaccineinfo.dk/nyheder-fra-foreningen/svigtet

Filmen ser nærmere på 3 eksempler ud af de hundredevis af ofre for vaccineskader som foreningen har kontakt til.

Generelt har næsten alle dem som Vaccinationsforum.dk har haft kontakt med oplevet at læger altid starter med at afvise at der kan være tale om vaccineskader…!

Læger og resten af de offentlige systemer gør generelt alt hvad de kan for at sno sig udenom at anerkende vaccinationsskader.

Bare et enkelt eksempel: I statistikken for det år hvor en af de 3 i udsendelsen fik en vaccineskade (som ER blevet godkendt som sådan) står der ‘nul vaccineskadede’…

Nogle af symptomerne er kramper / epilepsi, hjernebetændelse og hjerneskader.

Her er et ‘resume’ fra dokumentaren:

Image1

En af forældrene til en af de 3 vaccineskadede er lægesekretær Anita Hansen.

Et andet barn, som nu er voksent, bor nu i et hus bygget specielt til ham, og hvor der døgnet rundt er 2 personer til at passe ham, fordi han er voldsomt hjerneskadet…

Forældrene til den tredje af de 3 vaccineskadede er hhv. cheflæge Finn Nørmark og tidligere hospitalschef Rigge Nørmark. De undrer sig RET meget over hvorfor samfundet ikke gør det modsatte – altså systematisk forsøger at opspore og undersøge alle vaccineskadede for at finde ud af hvorfor netop DE tog skade af vaccinen…

Tidligere hospitalschef Rigge Nørmark siger:

“Hvis samfundet gerne vil have at vi vaccinerer vores børn, så må de også være klar til at tage sig af dem når det går galt. Det er de ikke.
Vi har haft en voldsom stigning i syge børn de sidste 30 år, både fysisk og psykisk, og i forbindelse med mit arbejde i social- sundhed- og psykiatri-udvalget i kommunen er jeg kommet i forbindelse med en del forældre, som jeg ikke mener får den hjælp til deres børn, som de har brug for. Og jeg melder mig jo altid klar til at tale med dem, fordi jeg har været der selv. Mange gange når jeg taler med dem beder jeg dem om at fortælle om hvordan det startede. Der er flere af dem som har sagt “Det startede lige efter MFR vaccinen”. Så rejser de små hår sig på mine arme! Så siger jeg: “Har du anmeldt det?” Hvortil de svarer: “Nej, for vores læge sagde at det ikke hang sammen.” Så har jeg sagt til dem at de selv bør anmelde det selvom det er flere år siden. Der er rigtig mange vaccineskader som ikke bliver indberettet.”

Cheflæge Finn Nørmark siger at ideen om at ikke-vaccinerede er til fare for de vaccinerede er galimatias.

Han siger også at selv personer som er blevet vaccineret mod mæslinger, kan få mæslinger.

Og at vacciner er den eneste form for medicin, hvor producenten er fritaget for erstatningsansvar for de skader medicinen forårsager! Så vaccine-industrien har slet intet incitament for at forbedre vaccinerne og mindske antallet af bivirkninger… Det er skatteborgerne (og forældrene) som betaler prisen!

Denne særlige ansvarsfrihed for vaccineproducenter bør afskaffes FØR politikerne og myndighederne godkender en eventuel COVID-19 vaccine!

Faktisk bør der etableres en eller anden form for nyt ‘finmasket net’ til at opdage og registrere vaccineskader, for derefter at gøre producenten ansvarlig, FØR man godkender en eventuel COVID-19 vaccine!

Personligt har jeg absolut ikke tænkt mig at blive COVID-19 vaccineret! Ikke kun pga. vaccineproducenternes ansvarsfrihed og den deraf følgende store risiko for alvorlige bivirkninger, men også fordi der eksisterer en række billige, effektive og sikre/gennemprøvede måder både at forebygge og behandle COVID-19! Så der er reelt slet ikke behov for en vaccine! Se f.eks. https://www.transformation.dk/index-dan.html#Kategori-2 .

Nutildags er læger faktisk forpligtet til at informere om bivirkninger inden de giver en medicin (som f.eks. en vaccine) – ‘informeret samtykke’. Cheflæge Finn Nørmark siger at der er en meget udbredt tendens til at lægerne IKKE informerer om bivirkningerne inden de giver et barn en vaccine. Hvilket vil sige at de reelt overtræder loven!

Tidligere hospitalschef Rigge Nørmark mener at problemet er at sundhedsstyrelsen, lægemiddelstyrelsen og alle mulige andre i den branche lever af medicinalindustriens penge. Så i praksis varetager de ikke befolkningens interesser, men medicinalindustriens økonomiske interesser, som jo selvfølgelig er det stik modsatte.

Vaccinationsforum.dk fortæller at ingen af de familier som de har haft kontakt til igennem årene har fået den hjælp til at klare hverdagen med et handicappet vaccineskadet barn, som de ifølge loven er berettiget til. Og at Folketingets politikere ER blevet gjort opmærksom på dette problem…

Jeg har selv personligt mindst 2 venner som har oplevet at da deres teenagedøtre blev syge af HPV vaccinen, så afviste deres læge simpelthen at registrere det som sådan! JEG opfatter det som en alvorlig pligtforsømmelse fra lægernes side. Oveni den lovovertrædelse at de ikke informerede om risiciene FØR vaccinationen.

Dokumentaren henviser i øvrigt til en anden dokumentar: “Et skud i tågen”.

Derudover har TV2 jo lavet dokumentaren “De Vaccinerede Piger”, om skaderne ved HPV-vaccinen. Den kan findes på Bitchute her: https://www.bitchute.com/video/WVrTqc3A9ML3/ (med engelske undertekster).

Bitchute er en af de videotjenester der ikke censurerer voldsomt, som f.eks. youtube gør. Til gengæld står der på deres website:

BitChute needs your help! We have been deplatformed by service providers and we are in the process of moving providers. If you experience an issue this is likely the cause. Please consider helping at this critical time.

Mayday-info.dk skriver om forskning i HPV-vaccinens bivirkninger her: https://www.mayday-info.dk/3-forskningsprojekter/

Derudover er der Landsforeningen HPV-bivirkningsramte – http://hpv-bivirkningsramte.dk/

Kopi af hele teksten om den ny dokumentar – fra http://www.vaccineinfo.dk/nyheder-fra-foreningen/svigtet

Af Vaccinationsforum 27. October 2020

En fortælling om, hvordan en vaccineskade kan se ud fra ofrenes side og således også en beretning om, hvordan love om patienternes rettigheder og myndighedernes forpligtelser ikke fungerer i praksis.

Dokumentaren giver først og fremmest stemme til de familier og personer, der er ramte, og hvad det har medført i deres liv. Derigennem sættes indirekte lys på svigtet fra myndighederne.

Først lokkes eller trues de af myndighederne og sundhedsvæsnet til at vaccinere – når skaden er sket, svigtes de. De skal kæmpe for anerkendelse og hjælp – oftest forgæves.

Vi oplever i stigende grad en form for censur af dette problem. Enten ignoreres problemet, fejes under gulvtæppet eller også stemples det som ”misinformation” eller ”konspirationsteori”.

VaccinationsForum vil med denne film forsøge at trænge igennem ”lydmuren”. Døm selv.

Offentliggørelse d. 12. november 2020

VaccinationsForums youtube-kanal: www.youtube.com/watch?v=ifxk-jjCkiw
Free Observer: www.freeobserver.org
Landsdækkende DK4: www.dk4.dk
DK4 sender flere gange og laver podcasts.

Kommer også på lokalkanaler:
København NV: www.citytvcopenhagen.dk
Kolding: www.canal6000.dk
Østsjælland: www.kiptv.dk
Men tidspunktet er endnu ikke fastlagt.

MVH
Henrik Rosenø, civilingeniør

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.