Hvordan man forudsiger næste måneds største nyheder!

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.00, den 15.10.2017

Til alle

Mange af jer ved godt at den 6. sans – tit kaldet clairvoyance eller at en person er et medie – er en realitet.

Mange af jer ved sikkert også at det amerikanske militær allerede for 30-40 år siden forsøgte at gøre det til et systematisk videnskabeligt redskab til spionage. De valgte at kalde det ‘remote viewing’ – altså det at se og beskrive noget som befinder sig et andet sted i tid og rum end den clairvoyante person – ‘the remote viewer’.

I 1990-erne blev projektet kendt i offentligheden, men det blev påstået at det mislykkedes og officielt blev projektet nedlagt. I virkeligheden var det en stor succes, og projektet blev helt sikkert fortsat, blot i en mere skjult, hemmelig og potentielt destruktiv form i militæret og/eller CIA osv.

Men heldigvis har flere personer valgt at gå ud af projektet og begynde at bruge metoden til glæde for alle os andre. Den organisation jeg umiddelbart har mest tillid til, er The Farsight Institute – http://farsight.org/ – men der findes også andre, f.eks. Major Ed Dames – http://www.learnrv.com/ .

Denne videnskabelige anvendelse af menneskets clairvoyante 6. sans foregår ved at en projektleder definerer et ‘target’, dvs. nedskriver et spørgsmål, som ‘the remote viewer’ skal undersøge, men i stedet for at give spørgsmålet til the remote viewer, får det en tilfældig label, f.eks. XY43K, og den clairvoyante bliver så bedt om at remote viewe target XY43K. Ganske fikst! Og det virker!

Farsight Institute har gennemført en lang række projekter på den måde, hvor de har undersøgt alt fra universets fysiske love over Atlantis, Keopspyramiden i Giza, aliens og til Hitlers psyke og død, mordene på John F. Kennedy og Martin Luther King og angrebene på WTC 911 for 15 år siden! Og ja – mordet på JFK var reelt et statskup! Og de fly der fløj ind i WTC1 og WTC2 var fjernstyrede! De var ikke kaprede.

En af de sidste nye projekter er The Time-Cross Project, hvor det target som 3-4 remote viewers bliver bedt om at se på og beskrive er næste måneds største historier i nyhederne. Og i overenstemmelse med videnskabelige principper, er begrebet “en given måneds største nyhedshistorier” fuldstændigt klart defineret som værende de nyheder der genererer flest sider og links på nogle specifikke websites (CNN, BBC, NY Times).

Den korteste introduktion til resultaterne for august er den 9 min.s video som der linkes til i mailet fra Farsight Institute nedenfor.

Her er forudsigelserne for september, som blev offentliggjort 1. september. Videoen er 1 t. 48 min.:

Session videos recorded in August 2016

VIDEO SESSIONS (available 1 September 2016)

Dick Allgire Paper Sessions

Daz Smith Paper Sessions

PrinCess Jeaneé Paper Sessions

Aziz Brown Paper Sessions

God fornøjelse.

KH

Henrik

——– Videresendt meddelelse ——–

grafik1

grafik2

grafik3

Hi Everyone!

Dick Allgire just produced a great short film summarizing the August 2016 results in our Time Cross Project. It is narrated by Jeff Rense, and it has great visuals. This is really something you will all want to see. Our Time Cross Project is turning out to be a great success. Please continue to follow it.

AUGUST TIME CROSS DICK ALLGIRE FILM

Stay ahead of the curve! Let the mainstream fade in the dust. Be there now!

Warmly,

Courtney Brown, Ph.D., Director

The Farsight Institute

www.farsight.org

©2016 The Farsight Institute, Atlanta, GA | P.O. Box 601, Decatur, GA 30031

KH

Henrik

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.