Hvordan man systematisk forgifter klodens atmosfære næsten uden at nogen opdager det

This post is available in: Dansk

Share this page:

Den 17.1.2019: Mange links som ikke virkede er blevet rettet
Version 1.25, den 12.7.2016: 4 links som ikke virkede er blevet rettet
Version 1.20, den 6.11.2014: 4 tilføjelser i forhold til version 1.02
Søg efter ‘Tilføjelse’ for at finde dem
Version 1.02, den 26.6.2014

Åbent brev til Folketinget:

(Sendt til Miljøudvalget, Sundheds- og Forebyggelsesudvalget og Klima-, Energi- og Bygningsudvalget.)
(Derudover ligger teksten på mit website (www.Transformation.DK), hvor man kan læse og skrive bruger-kommentarer.)

Kære alle

Ovenover vores hoveder foregår der dagligt og globalt noget som er blevet kaldt ”The Biggest Crime of All Time”. Det utrolige er at det er blevet planlagt så omhyggeligt at de færreste har opdaget hvad der foregår.

Tilføjelse i version 1.20, den 6.11.2014:

Sammen med foreningen Fri For Flystriber har jeg skrevet en ny tekst – Manipulation af Wikipedia skjuler alvorlig forbrydelse – hvor vi analyserer og dokumenterer hvordan Wikipedia bliver manipuleret og i praksis censureret, for at bedrage os og forhindre os i at få reelle og konkrete informationer om denne forbrydelse!
I den tekst har vi indsat de hidtil bedste fotos og videoer vi har kunnet finde til dokumentation af at nogle fly i al hemmelighed sprayer kemikalier! Derfor har jeg valgt at fjerne de 2 billeder, som hidtil har befundet sig her på dette sted i denne rapport.

Det flg. still-billede er fra YouTube-videoen Chemtrails as Toxic Electric Clouds of Aluminum and Barium. Hvis I studerer selve video-klippet (fra position 1:55 til 2:53), kan I se at i alt 3 fly flyver ca. parallelt ved siden af hinanden i en trekant-formation og starter deres spray-anlæg ca. samtidig, hvorefter de alle 3 slukker det igen efter ca. 30-60 sekunder. Det fly som først slukker sit spray-anlæg ses derefter som en lysende prik mellem de 2 andre fly:

Grafik

Den flg. 1 1/2 min. video er filmet af en pilot, formentlig fra US Air Force, som sidder i et fly der flyver bagved, ovenover et fly der sprayer. Man kan se hvordan flyet tænder og slukker og skruer op og ned for sprayningen!: ChemTrail Sprayer – 100% proof – filmed up close by AF pilots

Der udspiller sig flg. – meget sigende(!) – samtale mellem piloterne:

Pilot1: ”You see him spraying that chemtrail?”
Pilot2: ”Yoh.”
Pilot1: ”Good thing we are above him!”
Pilot2: ”I know.”
Pilot1: ”Or else we would be dead right now!”
Pilot1: ”I gotta put this on YouTube!”
Pilot2 (eller 3): ”Ha ha ha ha!”
Pilot2: ”Are you videoing right now? Oh God don’t video right now!”
Pilot1: ”It’s like it’s spraying out of the top of it’s wings.”
Pilot2: ”Don’t … Don’t do any evidence!”

Det taler sit eget tydelige sprog…!!

Her er et still-billede fra videoen:

Grafik

Den ene pilot kalder det et ‘chemtrail’. Dette ord er ikke blot den mest udbredte populære betegnelse for dette problem. Det er samtidig navnet på et kemikursus i US Air Force Academy (USAFA) fra 1990-erne (måske også før). Lærebogen til det kursus kan findes flere steder på Internettet, vha. søgeord som ‘us air force academy chemtrails chemistry manual’. F.eks. her: https://www.geoengineeringwatch.org/documents/chemtrails-chemistry-manual-usaf-academy-1999.pdf

Den (hemmelige) organisation, som har iværksat sprayningen af diverse kemikalier i atmosfæren har gjort meget for at holde det hemmeligt, men nogle gange er deres iver efter at spraye så stor at det bliver rimelig oplagt at det er det der foregår, se f.eks. flg. fotos:

Grafik

Grafik

Grafik

Grafik

Jeg kunne udvælge mange andre fotos af forskellige former for chemtrails, men lad mig blot, som ”rosinen i pølseenden”, vise et foto fra Aerosol Asymmetry: Core Tracks & Pulse Observations. Jeg gad nok se den jetmotor som skulle kunne levere sådan et contrail (condensation trail)!:

Grafik

Der findes som sagt mange andre fotos og videoer der viser trails, som i større eller mindre grad adskiller sig fra almindelige contrails fra almindelige fly, ikke mindst her: CHEMTRAILS: A Planetary Catastrophe Created by Geoengineering. Men også satellit-billeder, som f.eks. flg., hentet fra Chemtrails, Cover-ups and Human Experiments, hvor man kan se at flyene er fløjet i meget store koncentriske cirkler, imens de sprayede ret store mængder kemikalier:

“Tilføjelse” i version 1.20, den 6.11.2014:

I lyset af at især den nye tekst Manipulation af Wikipedia skjuler alvorlig forbrydelse indeholder væsentligt bedre billeder til dokumentation af at chemtrails faktisk eksisterer, har jeg fjernet det ovennævnte satellit-billede fra denne tekst.

Flere satellit-billeder kan findes her: Gallery of Satellite Images of Eastern Pacific Spraying

Chemtrails vs. contrails

En af de måder den hemmelige organisation har forsøgt at skjule og sløre deres forehavende er selvfølgelig ved at hævde at chemtrails blot er contrails (condensation trails eller vapour trails) efter jetmotorerne på almindelige fly.

Contrails består som bekendt primært af iskrystaller og de smelter normalt og bliver usynlige på 1-2 minutter pga. solens stråler, og tit går der kun 5-10 sekunder.

Et ”contrail” der ”bliver hængende” og begynder at brede sig er enten et chemtrail, dvs. aerosoler (små partikler eller væskedråber) som bevidst er blevet sprayet ud i luften gennem dyser på flyet eller også er det et contrail som har startet en skydannelse, hvilket kræver nogle specifikke betingelser mht. temperatur, luftfugtighed osv. og tilstedeværelsen af Cloud condensation nuclei (CCN) eller cloud seeds, dvs. små partikler som vanddampen kan kondensere på. Se i øvrigt CONTRAIL FORMATION MODEL og “Chemtrails” – Spreading Trail Identification System, hvorfra flg. citat er taget:

”As laid out below the “Spreading Trail Identification System” may seem complicated but it is only four sources of data and when used together as – Observations + Aircraft Tracking + Upper Air Sounding Data + Aviation Weather Icing Data, they add up to empirical evidence which proves what many of us already know to be fact: that aerosol spraying and ‘Anomalous Spreading Trails’ from the spraying are a reality.”

Det er værd at bemærke at Chemtrail-organisationen tilsyneladende tit søger at forhindre at de partikler de sprayer fører til skydannelse, idet de tit sprayer netop når der er en kombination af lav luftfugtighed og et lavt antal negative ioner i luften, hvilket gør det nemmere at bekræfte at der er tale om chemtrails. Se forskeren Clifford E. Carnicoms undersøgelse IONS AND HUMIDITY

En anden måde at skille chemtrails fra contrails er afstanden fra flyet/vingen/jetmotoren til der hvor sporet bliver synligt. Udstødningsluften fra jetmotoren er jo varm, så der går et stykke tid før vandet er frosset til is-partikler, hvorimod kemikalier sprayet fra dyser kan blive synlige i en kortere afstand fra dyserne, som tit sidder i vingerne lige over motorerne, netop for at skabe den illusion at det bare er et contrail. Se Clifford E. CarnicomsCONTRAIL DISTANCE FORMATION MODEL

Tilføjelse i version 1.20, den 6.11.2014:

I den nye tekst – Manipulation af Wikipedia skjuler alvorlig forbrydelse – viser og forklarer vi, vha. still-billeder fra en videofilm som er taget med en meget stærk telelinse, hvordan man kan skelne chemtrails fra contrails vha. afstanden fra jetmotorerne til de hvide striber!

Whistle blowers og lign.

Men chemtrails har flere whistle blowers – ikke mindst Kristen Meghan, tidligere ansat i US Air Force, som Industrial Hygienist/Environmental Specialist – en slags intern miljøkontrollant. Da hun stadig var ansat, og hørte ‘almindelige mennesker’ tale om chemtrails, satte hun sig for at modbevise at de eksisterer og at militæret skulle være involveret i det. I stedet blev hun chokeret over at opdage lige det modsatte! Hun måtte tilsidst mere eller mindre flygte ud af militæret.

Ifølge hende (10:12 inde i nedenstående YouTube-video) opdagede hun at US Air Force brugte ”tons and tons” af aluminium, barium og strontium, uden at det gav nogen som helst mening, dvs. udover de legale formål som hun kendte alt til i forvejen i kraft af sit arbejde.

Enhver person der ønsker at eksistere og bevare sit helbred bør høre hendes historie! Ikke kun hvis man bor i USA! For der sprayes efterhånden over hele verden, også over Danmark. Faktisk har jeg observeret en hel del trails, som jeg vurderer til at være chemtrails, over København her i slutningen af april 2014. Og under alle omstændigheder spredes det jo over resten af kloden med vinden og jetstrømmen! Og som det fremgår lidt senere i denne tekst, sprayes der også fra almindelige rutefly!

Kristen Meghans beretning kan f.eks. høres i flg. foredrag. I kan evt. i første omgang springe over klippene fra 1:25 til 6:20:

https://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA – Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014

Udover Kristen Meghan og de 2 piloter der har lavet det videoklip jeg tidligere har nævnt – ChemTrail Sprayer – 100% proof – filmed up close by AF pilots – er der også andre piloter, mekanikere, managers mv., som, primært anonymt, af frygt for deres liv, har fortalt hvad de ved om det:

Forskeren Clifford E. Carnicomwww.carnicominstitute.org – har således modtaget et brev fra en flymekaniker fra et almindeligt flyselskab i USA her: A MECHANIC’S STATEMENT

Her forklarer mekanikeren hvordan han ved et tilfælde opdagede at i hvert fald nogle af flyene i hans selskab og et andet selskab er udstyret med et godt skjult system af tanke, pumper og rør, der ender i en række meget små dyser langs begge vingers kanter, sådan at tankenes indhold kan sprøjtes ud i luften uden at nogen opdager noget som helst. Alt sammen styret af en kontrol-boks der ikke er forbundet med cockpittet eller andet, men som åbenbart kan forudprogrammeres til at igangsætte sprayningen automatisk, f.eks. når flyet når op i en vis højde. Han kunne se at aerosol-tankene kunne fyldes op gennem et skjult dæksel ved siden af dækslet til tømning af flyets toilet-tanke. (En anden kilde, A.C. Griffith, som vi kommer til, siger at disse kontrol-bokse er satellit-styrede, hvilket betyder at samtlige hemmelige spray-anlæg i en lang række almindelige flyselskabers fly i realiteten kan styres fra én computer der står et vilkårligt sted i verden.)

Spray-systemet var så hemmeligt, at det ikke var at finde i de tekniske manualer for flyet!!

2 dage efter alle disse opdagelser blev han beskyldt for noget han ikke havde gjort, og sendt hjem, suspenderet i en uge uden løn…! Det blev han rimeligt chokeret over!

Næste aften fik han en anonym telefonopringning:

”The voice told me ”Now you know what happens to mechanics who poke around in things they shouldn’t. The next time you start working on systems that are no concern of yours you will lose your job! As it is I’m feeling generous, I believe that you’ll be able to go back to work soon” CLICK.”

Igen – en noget chokerende oplevelse.

Dagen efter blev han ringet op af sin chef som bad ham komme på arbejde igen:

”That day at work went by as if nothing had happened. None of the other mechanics mentioned the suspension and my union rep told me not to talk about it. That night I logged onto the Internet to try to find some answers. I don’t remember now how I got there but I came across your site.”

(Clifford E. Carnicoms website – www.carnicominstitute.org.)

”That’s when it all came together. But the next morning at work I found a note inside my locked locker. It said, ”Curiosity killed the cat. Don’t be looking at Internet sites that are no concern of yours.”

Well that’s it. THEY are watching me.”

Offentliggørelsen af dette brev medførte at Clifford E. Carnicom modtog flg. brev:

AN AIRLINE MANAGER’S STATEMENT

Heraf fremgår det bl.a. at den hemmelige organisation som koordinerer og gennemfører chemtrails aerosol spray operationerne kalder det ”Project Cloverleaf” (kløverblad) – i hvert fald den del af projektet, som involverer en række civile luftfartsselskaber – og den startede i 1998 eller tidligere og at flere amerikanske flyselskaber lige siden dengang er blevet betalt for at deltage i at spraye noget som de i øvrigt ikke må få at vide hvad er!!

1-5 Ex-Government Employee talks about chemtrails er et radiointerview med A.C. Griffith fra den 14. maj 2007. Transcript of May 14, 2007 The Power Hour er en afskrift af interviewet, som dog ikke er helt fuldstændigt.

Han fortæller bl.a. at folk er blevet slået ihjel eller sat i fængsel fordi de ville afsløre chemtrail-programmet!:

”Speaker (Joyce Riley): A. C. Griffith was associate with the National Security Agency (NSA), he carried a top secret clearance, a cryptographic clearance, and in more recent times he was associated with the Central Intelligence Agency (CIA) operations. He was married to a lady lawyer and judge, and his father in law was chief justice of the supreme court of Virginia. He is with us today.

Griffith: It is such a big topic. It’s very difficult to know where to grab it to begin.

Several years ago I got a telephone call from Mike Blair from the ”Spotlight” newspaper in Washington, now called ”The American Free Press”. He asked me to help work with him on the story about the white trails coming out of the airplanes. And time is gone by. I guess that was 8 or 9 years ago.

We actually got inside the program. We are the only people in the world that actually got inside that program. The aerosol program, the chemtrail program.

I am talking about, actually, getting inside the program at Wright Patterson airforce base where it is being managed. And we actually got into some of the people that were dissatisfied from within the program, and they divulged a lot of the acronyms and the purpose of the program and so on, and that is the only way that anybody could ever have broken the secrecy of this program.

We know that people have died over this program. People have been hit, to keep them quiet. And we know that other things have happened to keep people in this program.

One of the key people that designed the aerosol, the barium salt aerosol, was set-up by people in the Reagan administration, and he is now sitting in federal penitentiary. They still go to him to ask him questions, but yet he is in the prison.

That is a little unnerving, isn’t it? That the man that designed the barium salt aerosol is sitting in the prison.

I was born before the WWII, I am an old guy. And I come from that generation and that mind set. This is my country. And I see my country being dissolved. My country is being destroyed right in front of my eyes, and the people are being hurt, and that’s why I consented to be on your radio program today. I know you all remember you asked me many times to do this and I have been very reluctant, but its time, its time to speak out and go public with these things.

Riley: … You do this with considerable amount of risk to your own life, do you not?

Griffith: Yes, that’s right.”

… osv.osv. … Interviewet er ca. 45 min. A.C. Griffith døde desværre 72 år gammel i 2012.

Her: Schedule for the week of May 7, 2007 på radiostationens website findes den videnskabelige rapport om elektromagnetiske bølgers udbredelse i atmosfæren, som han omtaler (søg efter VTRPE).

En anden whistle blower er læge og forsker Dr. Bill Deagle. Den ultrakorte version af hans afsløringer, tilbage fra 2006, er på 56 sekunder, hvor han bl.a. fortæller hvad det er der bliver sprøjtet ud i atmosfæren og at det er ekstremt giftigt og sundhedsskadeligt! Her: ~Chemtrails~I Was The Doctor Treating The Pilots~Dr. Deagle~

Han fortæller at han var den læge på Buckley Air Force Base, som behandlede piloterne. Om piloterne siger han:

”95% of them told me they were up there spraying to reflect the sun to stop global warming, so most of them are dumb enough to believe that garbage.”

Den længste version jeg lige har kunnet finde af foredraget fra 2006 er på 4 timer, men der taler han også om en række andre (hårrejsende) emner og projekter, som han har fået indsigt i, fra sit arbejde som læge og forsker i nogle af de mest hemmelige dele af USAs militær.

Scott Stevens er en meteorolog som var ansat på en TV kanal i USA som ‘weather man’. I 2004 erkendte han at atmosfæren og vejret bliver manipuleret, bl.a. med chemtrails, men også på andre måder, som jeg vil vende tilbage til senere. Han vidste at han ville miste sit job ved at begynde at tale om det. Efter mange års observationer og studier har han måttet konkludere: ”The ”weather” is now a ”program”!” Og her tænker han især på vejret i USA.

Han holdt et foredrag på konferencen Consciousness Beyond Chemtrails, søndag den 19. august 2012. Det ligger på hans website her: Consciousness Beyond Chemtrails – Meteorologist Scott Stevens on Geo-Engineering. (16.1.2019: Hvis det link ikke virker, så prøv dette link.) Her siger han f.eks. (ved position 55:55):

”There will be other weather men to come out. I can promise you that. I have talked with a few. They are there. They recognize it. They just need their paycheck. I get that. I haven’t had a paycheck since 2005. I know what that’s like, so I understand. But there is a point where enough is enough. Where you have to have some courage to speak what you see – to speak your truth.”

Der er også et andet foredrag på 1,5 time med ham, men der er lyden meget dårlig:

2010: The Reality of Weather Manipulation 1 of 14

Jeg har også fundet et par radiointerviews med Dane Wigington fra www.geoengineeringwatch.org f.eks. her: (14.1.2019: Ikke længere på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=xDF_dAuZXnM – den var udgivet den 24/07/2013) – hvor Dane Wigington fra omkring 40:40 siger flg.:

”Off the record, a NOAA scientist, she told me that they are aware of these programs, and ”alarmed as hell”, but afraid to step forward because there is no first amendment protection.

And we were told recently, first hand, by a mainstream weather man, that they are being pulled into rooms and told: ”You do NOT touch this subject!” Because, George, the things that they are doing with the weather right now – there is no question that any meteorologist that would tell the truth knows that this weather is NOT natural. It doesn’t snow at 45 degrees or 50 degrees!” (7-10 graders celsius)

… …

”One of these scientists, that I mentioned had contacted me in the last 6 weeks, has been pulled into a room twice and told – I am quoting from her directly – that if she continues to talk about geoengineering there will be consequences!”

Dertil kan tilføjes flg. fra et andet radiointerview med ham – The Most Important Topic For Everyone in 2013 – fra position ca. 29:30 (udgivet den 08/03/2013):

”I just had another meeting with Environmental Waste in northern California. They have tests from the Sacremental River that are spiking in aluminum, but they are afraid to say anything. It’s like everybody is worrying about their 8-5 job while we are all sinking at break-neck speed into total extinction – literally! So I hope – if we can reach critical mass – and academia knows. I mean, I don’t think there is a meteorologist out there thatdoesn’t know that this is going on, or a biologist that’s involved with any type of forestry issue. If we can just break the damm, I think it would break from 100 different directions.”

På forsiden af www.geoengineeringwatch.org er der en henvisning til et foredrag Climate Engineering Weather Warfare, and the Collapse of Civilization – PLEASE SHARE!! chemtrails med Dane Wigington, hvor han, ved position 56:10, siger noget ret vigtigt om hvor omhyggeligt Chemtrail-projektet er planlagt. (EPA betyder Environmental Protection Agency – svarer ca. til Miljøstyrelsen.):

”EPA Cover-Up. Very important here! And this is something I know first hand. I’ve been in one high-level EPA meeting in Sacramento at California EPA arranged by congressional rep. (representative?). 5 top people there. And I was told to my face in so many words: ”The system is rigged, from bottom to top!”

I wasn’t allowed to record anything there. But I was told that they are mandated to test for combustion particulates only. The rest of the sample goes out the window. Doesn’t matter what’s in it. They don’t care what’s in the rain. It can be radioactive, as some of it is now. They don’t care. So again – the system is designed not to show this! They test for particulate matter 2,5-10, but we are talking about particulates that are exponentially smaller. They go virtually untested. Virtually under the radar. So – you hear this excuse from people a lot, that if this was true we would hear about it. Not true!

At EPA i realiteten gør hvad de kan for at forhindre at offentligheden kan få indsigt i hvordan atmosfæren og dermed mennesker og dyr forgiftes med chemtrails har forskeren Clifford E. Carnicom f.eks. også erfaret med al ønskelig tydelighed, som det fremgår af CLOUD COVER: The Deliberate Destruction of Our Atmosphere

A meeting between an investigative researcher and a well placed military sourceClifford E. Carnicoms website er et vigtigt, anonymt, supplement til de øvrige whistle blowers og forskere, især mht. nogle af ingredienserne i chemtrails. Både fordi dette dokument er vigtigt og relativt kort og koncentreret vil jeg citere en stor del af det her:

”The source has intimate knowledge of at least one aspect of the aerosol operations, and asserts the following:

 1. The operation is a joint project between the Pentagon and the pharmaceutical industry.

 2. The Pentagon wishes to test biological diseases for war purposes on unsuspecting populations. It was stated that SARS is a failure as the expected rate of mortality was intended to be 80%.

 3. The pharmaceutical industry is making trillions on medications designed to treat both fatal and non-fatal diseases given to populations.

 4. The bacteria and viruses are freeze-dried and then placed on fine filaments for release.

 5. The metals released along with the diseases heat up from the sun, creating a perfect environment for the bacteria and viruses to thrive in the air supply.

 6. Most countries being sprayed are unaware of the activities and they have not consented to the activities. He states that commercial aircraft flying are one of the delivery systems.

 7. Most of the ”players” are old friends and business partners of the senior Bush.

 8. The ultimate goal is the control of all populations through directed and accurate spraying of drugs, diseases, etc.

 9. People who have tried to reveal the truth have been imprisoned and killed.

 10. This is the most dangerous and dark time that I have experienced in all of my years of serving this country.”

Bemærk den måde hvorpå USAs tidligere præsident, George Herbert Walker Bush (senior), bliver nævnt!

En af de lidelser som denne chemtrail-spraying har afstedkommet bliver bl.a. kaldt ‘Morgellons’. Clifford E. Carnicom og andre har studeret den en hel del efterhånden – se f.eks. Carnicom’s Papers – Sorted by Date. Se desuden Morgellons Articles & Reports (på Rense.com) og videoen Morgellons | Chemtrails: Hildegarde Staninger 1/3

Hvis det er nogen trøst, så skriver David Richards i artiklen Chemtrails: Frightening Lesser-Known Facts flg.:

”How do the perpetrators protect themselves? The Illuminati never launch an attack without making sure they’re protected first. For instance, President Bush took an anthrax vaccine two weeks before the anthrax attacks in 2001. They may drink a solution once a day that removes the toxins from their bloodstream, or have a chip put in their arm that acts like a tiny dialysis machine.”

Der henvises til flg. artikel: WASH POST: BUSH TOOK ANTHRAX “VACCINE” WEEKS BEFORE POST 9/11 ANTHRAX ATTACKS

Bemærk at David Richards her bruger navnet ‘The Illuminati’ for den hemmelige organisation der bl.a. står bag chemtrails. Dette er nok det mest kendte navn for organisationen, og navnet bruges ikke kun af konspirations-forskere, men også f.eks. af Ted Gunderson (Theodore L. Gunderson) (Wikipedia) i flg. korte video: Ted Gunderson Blasts FBI and Asks Chemtrail Pilots to Come Forward

Ted Gunderson var ansat i FBI i 1951-1979. Han havde en ledende rolle i FBIs efterforskning af Marilyn Monroes død og mordet på John F. Kennedy, og i 1973-79 ledede han først Memphis-afdelingen, derefter Dallas og fra 1977 Los Angeles-afdelingen. Da han i 1979 ikke fik jobbet som FBIs øverste chef forlod han FBI. I de sidste år af sit liv engagerede han sig bl.a. i kampen mod chemtrails. Han døde i 2011, 82 år gammel, officielt af kræft, men nogen mener at han i virkeligheden blev myrdet. I ovennævnte video fra 2011 vurderer han at Illuminati har infiltreret og praktisk talt overtaget FBI, CIA, NSA, dele af militæret og dele af USAs regeringsapparat.

Illuminati skyr ingen midler og metoder til at forsøge at få kontrol og magt over menneskeheden, men denne tekst handler primært om chemtrails, atmosfæren og vejr-manipulation.

Videoen Chemtrail Pilot Confession Hot Line(MIRRORED) er ifølge eget udsagn 3 anonyme tilståelser fra 3 personer tilknyttet Chemtrail-programmet: ”Captain Tom”, ”Janice” og ‘en ung fyr’. Jeg kan selvfølgelig ikke umiddelbart vide om disse tilståelser og udtalelser er ægte, men de passer godt ind i resten af helheden i denne sag og virker derfor troværdige. Disse tilståelser er minimum tilbage fra december 2010. Sylvain Henry – canadianspartacus.wordpress.com – har oprettet en Chemtrail Hotline med samme formål, men det var så vidt jeg kan se først i april 2011.

”Captain Tom” fortæller f.eks. at han bedst kan lide at flyve om natten, fordi det får ham til at føle sig meget magtfuld at han – højt hævet over alle os andre – i bogstavelig og mental forstand – kan flyve rundt og sprøjte gift ud over os uden at vi kan gøre noget som helst ved det.

‘Den unge fyr’ synes simpelthen bare at det er fedt at score en masse penge på det han laver. Og derudover får han tilbudt en masse smukke kvinder – ”even though some of them are mindless zombies after so much mind control implanting”… Han er ligeglad med konsekvenserne for os andre, så længe han er ”on top”. Han siger f.eks.: ”If I don’t do it someone else will.” Han siger også: ”The next few phases of our Chemtrail program will blow your mind… literally! Ha ha ha.”

”Janice” derimod er desperat og fortvivlet. Hun siger:

”This isn’t right, none of it is. I’m trapped and I don’t know what to do. It takes all that I can to suppress my feelings. The constant psychological and physical pilot monitoring covers all aspects of our lives. They even monitor our private lives. The pilots who speak out or try to stop this horrific organization are those who disappear, never to be heard from again. I know more than what most pilots know and it must all stop now! Please God make it stop! Help me!”

Andre kilder

Allerede den 1. juni 2004 udgav independent researcher/writer Amy Worthington en omhyggeligt researched artikel Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War med 93 kildehenvisninger, så menneskeheden burde forlængst have forstået og stoppet alle chemtrail operationerne.

Hvis chemtrails og de andre former for manipulation af atmosfæren, vejret osv., som rent faktisk foregår, var noget godt og konstruktivt, så ville det jo være officiel, offentlig kendt regeringspolitik i en lang række lande, og ikke noget der er så hemmeligt at de fleste aldrig har hørt om det!!

Den nyligt afdøde amerikanske miljøforsker Dr. Ilya Sandra Perlingieri skriver f.eks. flg. i teksten Chemtrails: The Consequences of Toxic Metals and Chemical Aerosols on Human Health fra den 7. maj 2010:

”Military and commercial planes are involved in more than 60 secret operations. Last year, when I flew across the country, I saw a United Airlines jet (flying below us at about 37,000 feet) spraying a black aerosol that went for miles and miles across the sky. This clandestine program now includes aerosol-spraying planes in North America, Europe, Australia, and New Zealand [all NATO countries]. Hundreds (if not thousands) of people have called and written their public officials to get answers. Replies from US and Canadian officials are not forthcoming; or, if they do reply, queries are dismissed. This remains an ongoing, deliberate cover-up. No one is held accountable, while we continued to be poisoned daily. This is not the first time, however, that citizens are being used as experimental laboratory test subjects. The US government and its military have a very long and sordid history of using us, without informed consent, in this illegal manner. As Carole Pellatt notes:

” The U.S. military has been spraying chemical and biological weapons in open air testing over civilian populations since the 1940’s. They are called ”vulnerability tests”. This is not a controversial statement. The military has admitted to this practice on many occasions and there’s plenty of documentation from the government to corroborate it. There is also documentation of intentional, experimental releases of radiation on civilian populations. Unfortunately, this information tends to surface long after it could have saved lives, or eased the suffering of victims.[notes 3.] ” ”

Og alle har formentlig også hørt om at USA hældte (mindst) 42.000.000 liter ”agent orange” udover Vietnam i 1965-70 for at få bladene til at falde af træerne…

Dr. Ilya Sandra Perlingieri fortsætter:

”Over the past decade, independent testing of Chemtrails around the country has shown a dangerous, extremely poisonous brew that includes: barium, nano aluminum-coated fiberglass [known as CHAFF], radioactive thorium, cadmium, chromium, nickel, desiccated blood, mold spores, yellow fungal mycotoxins, ethylene dibromide, and polymer fibers. Barium can be compared to the toxicity of arsenic.[notes 4.] Barium is known to adversely affect the heart. Aluminum has a history of damaging brain function. Independent researchers and labs continue to show off-the-scale levels of these poisons. A few ”anonymous” officials have acknowledged this on-going aerosol spraying.[notes 5.]

Numerous tests have been done to verify that these poisons are off the scale in their toxicity. They are documented in our water, in our soil, and in our air. For more than 10 years, researcher Clifford Carnicom has been valiantly and systematically reporting on the various detrimental aspects of these aerosols – and what they are doing to our entire environment, as well as our blood.[notes 6.] Various ”sky watch” groups also have been carefully documenting and diligently reporting about these daily assaults.[notes 7.]

With all these poisons surrounding our every breath, it is not surprising to see a dramatic increase in illnesses. There are numerous reports of the increase in cardiac deaths and upper respiratory illnesses (asthma, chronic bronchitis, lung cancer, and often multiple chronic illnesses). Chemtrails toxicity has already dramatically affected our deteriorating ”collective health.” The significant increase in heart disease and various upper respiratory illnesses has been linked to a vast increase in ”particulate matter” in our air. This can be seen by some revealing statistics:

… … (Se selve artiklen.)”

I artiklen Chemtrails – Geoengineering: The Greatest “Crime of All Time.” (The Evidence) også af Dr. Ilya Sandra Perlingieri, fra den 21. august 2013, nogle få måneder før hendes død, uddyber hun hvor giftige de forskellige ingredienser i chemtrails er.

Her henviser hun desuden til flere andre gode kilder, bl.a. til THE METHODIC DEMISE OF NATURAL EARTH, af Dr. R. Michael Castle PhD, som i afsnittet ‘Executive Summary’ fortæller at en række forskere, bl.a. Dr. Edward Teller, kendt som ”brintbombens fader”, i 1990-erne havde den ide at modvirke global opvarmning ved at sprøjte visse typer af meget små partikler ud i stratosfæren, herunder Barium, Aluminium, Thorium og Selen. Teller mv. vurderer at man derved kan modvirke global opvarmning for under 1% af hvad det koster at reducere udledningen af drivhusgasser som f.eks. CO2. Dette er jo umiddelbart en interessant ide. Men i stedet for at regeringer, forskere, medierne osv. rundt omkring i verden har diskuteret den, så har chemtrail-organisationen (Illuminati) taget den og forvandlet den til et hemmeligt våben mod os alle sammen.

Hvis man som journalist, meteorolog, forsker, offentlig myndighed osv. vil dykke dybere ned i hvordan de forskellige ingredienser i chemtrails kan genfindes i luft, regn/sne, jord og levende væsener – ikke mindst mennesker – og alle de omfattende negative konsekvenser det har, så ville jeg nok starte med at kontakte Dane Wigington – www.geoengineeringwatch.org og Clifford E. Carnicom – www.carnicominstitute.org

Geoengineeringwatch.org -> Tests -> Lab Tests

Carnicom’s Papers – Sorted by Date

Tilføjelse i version 1.20, den 6.11.2014:

Jeg finder stadig flere eksperter, som jeg ikke tidligere har fået med i denne rapport:

F.eks. biologen Frances Mangels med 35 års erfaring fra det amerikanske skovvæsen. Tæt på Mount Shasta, Californien, har han fundet aluminium, barium og strontium i regnvand og sne i mængder som kun kan forklares med chemtrails. Ligeledes har jordens pH fra 2002 til 2009 ændret sig fra under 6 til over 7, hvilket ifølge den erfarne biolog må skyldes chemtrails. Se desuden https://www.geoengineeringwatch.org/htm/303.html – hvor det ligeledes forklares at California Air Resources Board (CARB) udgav måledata fra 1990 til 2002, som viser stigende mængder af aluminium og barium i luften, hvorefter de holdt op med at offentliggøre målinger… Ifølge samme myndighed er disse stoffer i luft giftige… For at gøre en lang historie kort: De myndigheder som burde måle og overvåge luft-kvaliteten i Californien, tilbageholder i stedet måleresultaterne fra år 2003 og fremefter fra offentligheden!

Jeg kan også nævne meteorolog og biolog Allan Buckmann – se f.eks. flg. interview Military Meteorologist/Biologist Speaks Out About Geoengineering eller hans artikel Chemtrail Whistleblower Allan Buckmann: Some Thoughts on Weather Modification

En anden researcher som lige bør nævnes er Rosalind Peterson, environmental impact analyst, som har arbejdet som agricultural crop loss adjuster – en slags landbrugs høstudbytte forsikrings vurderings-medarbejder.

Hun har bl.a. lavet en ret omfattende analyse af vand- og luft-kvalitets-målinger i Californien.

Først observerede hun fly der fløj i cirkler. Så konstaterede hun at mange fly fløj i nogle retninger som umuligt kunne være til og fra de almindelige lufthavne. Og de efterlod sig alle det hun kalder ‘persistent jet contrails’ og ‘man made clouds’. Hun har forsøgt at kategorisere chemtrails og ‘persistent jet contrails’ i en række typer. De kan ses på den næstnederste ”plakat” her: Points to Ponder: Rosalind Peterson on the weather modification bill. Det er ikke fra hendes eget website. Hendes website er The Agriculture Defense Coalition (tidligere California Skywatch). Men hendes website er desværre under omstrukturering (nu i maj 2014), så mange af hendes sider mangler. Hvis jeg alligevel skal forsøge at resumere resultatet af hendes analyse af vand- og luft-kvalitets-målinger i Californien, så bliver det med flg. citat fra beskrivelsen af et video-interview med hende fra den 20/12/2010, som kan findes her: Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up

”After studying water quality samples for the state of California stretching back some 30 years, Peterson found that starting from 1990, water sources were all registering unusual spikes in certain chemicals at precisely the same time, namely arsenic, barium, aluminum, calcium, manganese, magnesium, lead and iron. By measuring the spikes in these chemicals in the water supply with similar spikes in these chemicals in air quality samples, Peterson was able to conclude that the cause was airborne and that it had to be coming from the atmosphere.”

Derudover står der flg.:

”Peterson notes that mixing aluminum and barium creates clouds and that NASA experiments based around this concept were coinciding with the spikes in such chemicals measured in water and air quality samples.”

Men her mener jeg at ham der interviewede hende, og har skrevet dette, har forsimplet tingene. Sådan som jeg forstår interviewet, så er kendte eksperimenter i atmosfæren blot en del af det man kan genfinde i luft- og vand-målingerne. Og hun forklarer omhyggeligt at det luftrum hvor chemtrail-sprayningen foregår er militært, så det er strengt forbudt at flyve derop og måle hvad det rent faktisk er der bliver sprayet fra de fly der efterlader ”persistent jet contrails”. Man risikerer minimum at blive anholdt og sat i fængsel. (Se fra position 23:55 i ovennævnte interview Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up.) Jeg har prøvet at kontakte hende for at få løst dette tvivlsspørgsmål, men jeg har ikke hørt fra hende.

Både hun og Dane Wigington refererer desuden til en undersøgelse fra The California Air Resources Board, som viser at alle disse kemikalier ikke kan komme helt fra Kina og Asien.

En udmærket liste over chemtrail-relaterede websites kan desuden findes her: Great Chemtrails Sites  SHARE SHARE SHARE

En anden liste kan findes nederst i beskrivelsen af videoen The Most Important Topic For Everyone in 2013 under ”Resources:”.

Der findes også en tysk liste, dvs. med mere vægt på et europæisk perspektiv: Diverse Links zu weiterführenden Informationen

En liste over en håndfuld underskriftsindsamlinger mod chemtrails kan findes her: Please sign these petitions banning chem-trails! I am sick of getting poisoned.

Der gøres som sagt meget for at forsøge at holde alle disse forbrydelser skjult for offentligheden, men lad os blot tage et enkelt eksempel med et citat fra New York Skywatch March 11, 2014 :

”Meanwhile within the last week, this region has been hit hard with aerosol operations. It’s like they’re trying to break a record out here. One interesting observation is that if you check the ”city views” of the NEXSAT radar site, you’ll notice missing images over New York. A couple days recently are not posted. Why? On those days the spraying was really heavy and obvious. Sometimes the images are pixelated, but these are flatly omitted.”

Vejr-manipulation – vejret som et våben

Indtil nu har jeg mest talt om at chemtrails har til formål at svække verdensbefolkningens helbred, herunder vores mentale evner. Dette er blot én ud af mange måder hvorpå den bagvedliggende organisation – lidt som en mangearmet blæksprutte – i det skjulte søger at opnå magt og kontrol over verdensbefolkningen.

Et andet primært formål med chemtrails er at gøre atmosfæren mere elektrisk ledende, for derved nemmere at kunne påvirke og manipulere atmosfæren elektromagnetisk med det vi kunne kalde HAARP-lignende anlæg, som der findes en lang række af rundt omkring på kloden. Derved kan man bl.a. påvirke vejret og dermed klimaet!

Vejr-manipulation er ikke en konspirationsteori! At manipulere vejret og bruge det som et våben er tværtimod en strategi og en tankegang som bl.a. det amerikanske militær har haft i mange årtier!

Planer, ideer og projekter til at manipulere vejret går over 100 år tilbage, som flg. meget omfattende artikel viser: The History Of Weather Modification, How Far Back Does It Go?

Og i 1996 udgav United States Air Force – Center for Strategy and Technology – Meta-Strategy for the Age of Surprise – http://csat.au.af.mil/index.htm så rapporten ”Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025” som – lidt overraskende – er offentlig tilgængelig her: http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

Rapporten stepper elegant udenom at fortælle hvad militæret konkret gør eller planlægger at gøre, for at styre vejret og bruge det som et våben, ved så at sige at udtrykke sig lidt i stil med: ”man kunne f.eks. gøre flg. …” Det er sikkert derfor at rapporten faktisk er offentligt tilgængelig.

Jeg vil således blot citere 2 små afsnit fra starten af den 52 sider lange rapport:

Fra ”Disclaimer”:

”2025 is a study designed to comply with a directive from the chief of staff of the Air Force to examine the concepts, capabilities, and technologies the United States will require to remain the dominant air and space force in the future. Presented on 17 June 1996, this report was produced in the Department of Defense school environment of academic freedom and in the interest of advancing concepts related to national defense. The views expressed in this report are those of the authors and do not reflect the official policy or position of the United States Air Force, Department of Defense, or the United States government.”

Fra ”Executive Summary”:

”In 2025, US aerospace forces can ”own the weather” by capitalizing on emerging technologies and focusing development of those technologies to war-fighting applications. Such a capability offers the war fighter tools to shape the battlespace in ways never before possible. It provides opportunities to impact operations across the full spectrum of conflict and is pertinent to all possible futures. The purpose of this paper is to outline a strategy for the use of a future weather-modification system to achieve military objectives rather than to provide a detailed technical road map.”

Og den 28. april 1997 sagde Secretary of Defense William S. Cohen, USA:

”Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves.

So there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations. It’s real, and that’s the reason why we have to intensify our efforts, and that’s why this is so important.”

Når ”andre” åbenbart kan de ting, så kan USAs eget militær det sikkert også. Og som sagt findes der en lang række HAARP-lignende anlæg over hele verden.

Det som måske vil overraske nogen, er, at dele af det amerikanske militær aktivt bruger chemtrails og vejr-manipulation som et våben, bl.a. mod det amerikanske folk!

Elektromagnetiske bølger/felter – EMF – kan påvirke mennesker både fysisk og psykisk. Allerede i 1940-erne eller 50-erne fandt man ud af at visse radar-bølger fik dem der opholdt sig i nærheden til at høre underlige lyde indeni deres hoveder, udover at der var mange der blev syge af at være radar-operatører. Al den teknik har militæret og Illuminati nu haft ca. 60 år til at videreudvikle! Og så kommer jeg uvægerligt til at tænke på den selvglade chemtrail ansatte der anonymt sagde: ”The next few phases of our Chemtrail program will blow your mind… literally! Ha ha ha.” …

Jeg vil ikke introducere den elektromagnetiske manipulation af atmosfæren og vejret nær så grundigt som chemtrails. Denne tekst er ikke en altomfattende videnskabelig rapport, men en introduktion og frem for alt en opfordring til Folketinget og alle andre om at begynde at opdage og forstå at der eksisterer en hemmelig organisation der på alle mulige måder søger at manipulere og svække menneskeheden, for at opnå magt og kontrol over os – magt – ikke som et middel – men som målet i sig selv. Det kan vel nærmest betegnes som en besættelse.

En af de største eksperter mht. elektromagnetisk manipulation af atmosfæren er Dr. Nick Begich, som allerede i 1996 skrev bogen ”Angels Don’t Play This Haarp: Advances in Tesla Technology” sammen med Jeane Manning. Et eksempel på et video-interview med ham, er flg. fra 2013: HAARP and Mind Control Dr. Nick Begich – Technology is Humanity s Double Edged Sword

Den tidligere nævnte YouTube-video Chemtrails as Toxic Electric Clouds of Aluminum and Barium viser flere eksempler på skyer der er blevet påvirket af bølger genereret af HAARP-lignende anlæg (især på position 1:20-1:50 og 2:50-3:10), f.eks. flg. satellit-billede:

Grafik

Men jeg har også selv taget et foto over København, mod nord, den 24.5.2014 kl. 17:31, hvor der er tegn på bølge-påvirkninger, selvom det ikke er lige så tydeligt som ovenfor, bl.a. fordi en lavere-liggende sky ovre til venstre dækker for udsynet til de langt højere-liggende bølge-formede skyer:

Grafik

En af de mest omfattende oversigts-artikler om emnet, som jeg har kunnet finde er: Strange Satellite Images-evidence of HAARP in action? Den har desuden en opfølgning, med en udvidet kildeliste her: Geoengineering of the Earth’s Atmosphere-here’s the links

Strange Satellite Images-evidence of HAARP in action? inkorporerer i øvrigt påfaldende mange YouTube-videoer som YouTube.com siden hen har valgt at slette. I mine øjne bekræfter det at forfatteren har fat i den lange ende af det her komplekse problem. Man skal f.eks. huske på at YouTube er ejet af Google, og ifølge Edward Snowden har NSA infiltreret både Google, Microsoft, Apple mv.

Bemærk, at når jeg og mange andre bruger begrebet HAARP, så taler vi ikke kun om det specifikke anlæg i Gakona, Alaska, USA, som hedder HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), men om en lang række af forskellige anlæg, som er spredt ud over hele kloden.

Ifølge Clifford E. Carnicom har mange konkluderet at US patent nr. 4686605 – ”Method and apparatus for altering a region in the earth’s atmosphere, ionosphere, and/or magnetosphere” – er en beskrivelse af HAARP. Og ifølge Space Based Weather Control: The “Thunderstorm Solar Power Satellite” har patentets forfatter Dr. Bernard Eastlund selv udtalt i 1999 at HAARP er en lille udgave af det hans patent beskriver. Ifølge det patent er formålene og mulighederne med HAARP meget andet og mere end den forskning i kommunikation, som er det officielle formål med HAARP. Se f.eks. video-klippet Chemtrails as Toxic Electric Clouds of Aluminum and Barium med Clifford E. Carnicom eller teksten CLOUD COVER: The Deliberate Destruction of Our Atmosphere. I det patent anbefales det direkte at sprede store mængder af barium – en af ingredienserne i chemtrails – i magnetosfæren.

En af de måder som HAARP-lignende anlæg manipulerer atmosfæren og dermed vejret er ved at skabe plasma-kugler højt oppe i atmosfæren. Mange har påstået at det ikke kan lade sig gøre, men den 25.2.2013 udgav US Navy en pressemeddelelse der fortæller at de har gjort det: NRL Scientists Produce Densest Artificial Ionospheric Plasma Clouds Using HAARP

Se desuden artiklen 2/27/2013 – US Navy Labs creates Plasma in the upper Atmosphere using HAARP – HF- high frequency af Michael Janitch (som vi vender tilbage til), hvor han bl.a. siger:

”This is a profound release, just put out by the US Naval Research Lab on Feb. 25, 2013. In essence, this experiment done by the Navy contradicts ALL the skeptics who said it quote ”could not be done” using frequency in the Atmosphere.”

En anden omfattende informationskilde er det tidligere nævnte www.geoengineeringwatch.org

En tredje omfattende informationskilde er Jim Lee’s website www.climateviewer.com. Han har f.eks. lavet en global 3D database, som bl.a. omfatter de HAARP-lignende anlæg (Ionospheric Heaters) som han har kunnet finde informationer om. Introduktion til brug af databasen findes her: ClimateViewer 3D Tutorial

Han har også en YouTube-video, hvor han introducerer databasen: ClimateViewer 3D Tutorial

Michael Janitch, som også kalder sig Dutchsinse, er en anden meget aktiv person indenfor området vejr-manipulation. Han har 2 websites om vejr-manipulation og lign.: Et gammelt og et nyt

Siden “HAARP ring” / RADAR pulse / Scalar Square forecast confirmations på hans gamle website er en liste med ca. 150 eksempler på at Michael Janitch har kunnet forudse ekstremt vejr, som USAs meteorologer ikke kunne forudse, fordi de ikke holder øje med hvordan atmosfæren aktivt bliver manipuleret!

Konklusionen på alle disse eksempler er at atmosfæren (især over USA) bliver manipuleret næsten dagligt og at dette forværrer vejret og dermed klimaet!

Desværre synes jeg ikke hans websites er særligt bruger-venlige. Og når han dokumenterer at han kunne forudse noget ekstremt vejr, som meteorologerne ikke kunne forudse, så er der langtfra altid en henvisning til data om hvordan vejret så blev. Men det er selvfølgelig heller ikke så relevant hvis man bruger hans website som et alternativ eller et supplement til vejrudsigten.

Et eksempel fra listen, som ifølge Michael Janitch langtfra er det bedste eksempel, er artiklen 3/1/2014 – Kansas Scalar RADAR pulses … paving the way for severe weather på hans nye site, som inkluderer videoen 3/01/2014 — Kansas, Nebraska, Oklahoma “Scalar RADAR” Pulses. Jeg nævner den her, fordi han i den video viser at nogle radar-tjenester har 2 versioner af deres data: En uredigeret og en ”Quality Controlled” (QC), og på den sidstnævnte er de radar-signaler som afslører den elektromagnetiske manipulation af atmosfæren, og dermed den destruktive vejr-manipulation, fjernet, så man ikke kan se de aktiviteter som manipulerer og forværrer vejret!

Jeg har lavet en simpel graf over de ca. 150 ‘forecast confirmations’ frem til starten af april 2014. Spørgsmålet er selvfølgelig om grafen viser at der i lange perioder ikke er megen EMF-manipulation af atmosfæren og vejret eller om den viser at Michael Janitch i lange perioder ikke har haft tid eller mulighed for at sidde og holde øje med radar- og satellit-billeder. Jeg har prøvet at spørge ham, men ikke fået noget svar:

Grafik

Jordskælv

Disse teknologier kan ikke ”kun” bruges til at manipulere atmosfæren, vejret og klimaet og skabe storme og andre former for ekstremt vejr. De kan tilsyneladende også bruges til bevidst at fremprovokere jordskælv, især på steder hvor der er spændinger i undergrunden. Dette behandles også bl.a. i allround-artiklen jeg nævnte tidligere i denne tekst: Strange Satellite Images-evidence of HAARP in action? i afsnittet ”HAARP and Earthquakes”.

History Channel har på et tidspunkt haft en udsendelse om HAARP, hvor de også behandler jordskælv. Her forklarer geologen Dr. Brooks Agnew, Phoenix Science Foundation, de relativt simple principper i hvordan man kan udløse et jordskælv vha. ELF (Extremely low frequency) (lyd)bølger. Han mener selv at han engang kom til at udløse et mindre skælv, da han lavede Earth Tomography. Princippet svarer lidt til når lyden fra et geværskud eller en relativt lille sprængladning kan fremkalde store sne-laviner. Klippet kan bl.a. findes her: HOW TO: make an earthquake

Eller i en lidt længere udgave her: H A A R P. Ultimate WMD, responsible 4 Earthquakes, floods & MORE. Report by History Channel

I ovennævnte klip fra History Channel – H A A R P. Ultimate WMD, responsible 4 Earthquakes, floods & MORE. Report by History Channel – fortælles at forskere fra NASA Ames Research Center har målt elektriske forstyrrelser i ionosfæren lige før en lang række jordskælv over 5 på Richterskalaen. I artiklen Impending earthquakes have been sending us warning signals forklares hvordan man vil prøve at bruge det til at forudsige jordskælv. Der står:

”For decades, researchers have detected strange phenomena in the form of odd radio noise and eerie lights in the sky in the weeks, hours, and days preceding earthquakes.”

Det store spørgsmål er om disse atmosfæriske anormaliteter/forstyrrelser er forårsaget af selve jordskælvet – altså af processerne i undergrunden – eller om de i virkeligheden er symptomer på at nogen (bevidst eller ubevidst) fremkalder jordskælvet.

Man kan tilsyneladende også fremkalde jordskælv ved at opvarme vand-depoter i undergrunden med mikrobølger indtil vandet begynder at koge og udvider sig til damp, lidt ligesom når man varmer vand i en mikrobølgeovn. (Se afsnittet ”HAARP and Earthquakes” i Strange Satellite Images-evidence of HAARP in action?

Hvis man laver Internet-søgningen ‘Whiteford earthquakes this century more than 5.8 Richter scale’ finder man et interessant studie:

Whiteford plotted the earthquake rate for the first half of the century, before nuclear testing, and compared it to the rate for 1950 to 1988. His data showed that in the fifty years prior to testing, large earthquakes of more than 5.8 occurred at an average rate of 68 per year. With the advent of nuclear weapons testing the earthquake rate rose ”suddenly and dramatically” to a nearly doubled average of 127 a year.”

Ifølge Wikipedia Nuclear weapons testing kapitlet ”Nuclear testing by country” er der blevet udført over 2000 atombombe prøvesprængninger, hvoraf USA står for ca. halvdelen. Så rent etisk logisk burde de lande der har udført atombombe prøvesprængningerne betale en erstatning til alle de lande der har oplevet jordskælv, svarende til ca. halvdelen af den død og ødelæggelse jordskælvene har skabt siden 1950 og frem til en gang i starten af 1990-erne, hvor atombombe prøvesprængninger stort set ophørte.

Afsnittet ”HAARP and Earthquakes” i artiklen Strange Satellite Images-evidence of HAARP in action? starter i øvrigt med et søjlediagram der nærmest viser en 10-dobling i antal kraftige ødelæggende jordskælv pr. år fra omkring år 1998 og frem. Disse data stammer fra earthquake.usgs.gov, tilsyneladende fra Historic World Earthquakes, men efter hvad jeg har kunnet få oplyst fra USGS, bygger den liste på en rent subjektiv udvælgelse af jordskælv og er således misvisende.

Ved hjælp af data fra Earthquake Facts and Statistics Graphs (også fra earthquake.usgs.gov) har jeg selv lavet flg. primitive graf, som viser en mindre stigning i antal kraftige jordskælv fra omkring år 1990, hvilket er noget overraskende, idet atombombe prøvesprængninger stort set ophørte i løbet af 1989-92, som nævnt ovenfor, så man skulle forvente et fald omkring det tidspunkt(!) Derudover viser min graf at jordskælvene har været ret dødbringende siden 2003, hvilket især skyldes tsunamien i Asien i 2004 og jordskælvet i Haiti i 2010:

Grafik

Hvis nogen vil undersøge de tilgrundlæggende data eller forbedre grafen, så ligger de i et regneark her: Worldwide Earthquakes mag.>6 1980-2012

Derudover har jeg lavet flg. regneark med jordskælvsdata: World Earthquakes with at least 1000 deaths 1900 to now

Foreløbige konklusioner

Når nogen sprænger en bombe på et marked i Pakistan eller Irak, så skal det nok blive formidlet af nyhedsmedierne, men hvis nogen i det skjulte, bevidst eller ubevidst, skaber eller forstærker en dødbringende orkan eller tyfon eller skaber tornadoer eller oversvømmelser eller tørke eller måske endda et jordskælv, så tror nyhedsmedierne tilsyneladende bare at det er ‘Moderjord som er vred’. Dertil kommer så den bevidste forgiftning af atmosfæren og alt liv med chemtrails.

I den nuværende situation må det være alle meteorologiske institutters og relaterede forsknings-institutters fornemste opgave at opdage, forstå, monitorere og rapportere de typer af manipulation af atmosfæren, vejret, klimaet osv. som jeg har introduceret i denne tekst!

Og det må være alle politikeres og offentlige myndigheders fornemste opgave at blive opmærksomme på hvordan manipulatorer som Illuminati arbejder i det skjulte, og at ændre lovgivningen og selve lovgivningsprocessen(!), sådan at skjult manipulation modvirkes. Kodeordene her er åbenhed og gennemskuelighed og reel demokratisk tankegang.

F.eks. dur det ikke at stort set alle forhandlinger op til vigtige beslutninger, som f.eks. salget af en del af DONG, foregår fuldstændigt lukket i en lille inderkreds omkring ministeren, i dette tilfælde finansminister Bjarne Corydon. En sådan lukkethed er simpelthen ‘guf’ for manipulatorer som Illuminati. I den situation behøver de blot at overbevise nogle ganske få personer om at forhandlingerne bør lede i en bestemt retning eller til et bestemt resultat, for at få gennemført deres skjulte dagsorden. Det er således tydeligt, både for TV2-journalist Ole Krohn, Dansk Folkeparti og Enhedslisten at Bjarne Corydons strategi var at ‘damptromle’ beslutningen igennem så hurtigt som muligt, for at undgå en reel demokratisk proces og debat, både i Finansudvalget, Folketinget og i befolkningen som sådan. Se f.eks. Krohn: Corydon vil damptromle Dong-aftale igennem. Corydon og Finansministeriet havde ikke engang besvaret de spørgsmål som Finansudvalgets medlemmer havde stillet, før han gennemtrumfede afstemningen. Det er uhørt, og selvfølgelig ekstremt udemokratisk! Så vidt jeg ved er det aldrig sket før. På den måde kom Finansudvalget og resten af Folketinget nærmest til at fungere som et ‘gummistempel’ for Bjarne Corydons stort set hemmelige kontrakt med Goldman Sachs…! Og DF opfatter beslutningen som forligsbrud, idet de var med i det oprindelige forlig om at DONG skulle have tilført kapital.

Magtforholdet mellem Folketinget på den ene side og ministre og topembedsmænd på den anden side er således skævt og udemokratisk. F.eks. kunne DR-journalister vha. den daværende lov om aktindsigt afsløre at daværende beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen i en række tilfælde handlede i strid med lovene. Men det kom kun frem fordi nogle journalister systematisk ledte efter det… Det dur altså ikke i et land der gerne vil kaldes for et demokrati! Se f.eks. Selv embedsmanden sagde tillykke

Jeg vil lige nævne et helt andet eksempel på mulig indblanding fra Illuminati eller andre manipulatorer. Det som jeg studser ved, og som kan være resultatet af bevidst indblanding, det er den bemærkelsesværdige begivenhed, at både udenrigsminister Villy Søvndal og hans kone blev alvorligt syge med kort tids mellemrum, og at det resulterede i at han helt trak sig ud af politik. Præcis hvordan nogen i så fald inducerede sygdom i både Villy Søvndal og hans kone ved jeg ikke, men højfrekvente retningsbestemte elektromagnetiske felter (stråler) kunne være et godt bud. Når man, som jeg, har beskæftiget sig en del med Illuminati og den mentalitet som kendetegner kyniske manipulatorer, så er dette et udmærket eksempel på en begivenhed, hvor man tænker ”Hov! Det her virker ikke helt naturligt!”

Grunden til at nogen i så fald ville have udenrigsminister Villy Søvndal ud af dansk politik er selvfølgelig fordi han på en eller anden måde stod i vejen for deres planer.

Jeg er ikke jurist eller politiker, men i bilag 1 har jeg skrevet et første udkast til hvad Folketinget rent konkret kunne starte med at gøre i forhold til chemtrails. Men da forureningen fra chemtrails er meget grænseoverskridende, bør danske politikere selvfølgelig tage problemerne op i EU og overfor resten af verden. Og man kan godt sige at USA’s befolkning har et stort og akut behov for hjælp udefra. Deres egne politikere, myndigheder, militæret, efterretningstjenesterne mv. er dybt involveret og ‘fedtet ind i’ både chemtrails, elektromagnetisk manipulation af atmosfæren og en række andre Illuminati-projekter, som det fremgår, bl.a. af denne tekst og de kilder jeg henviser til.

For at forsøge at forstå hvorfor der eksisterer chemtrails, altså bevidst sprayning af giftstoffer mv. ud i atmosfæren, i al hemmelighed, men i stor målestok, og hvorfor det har kunnet foregå, formentlig i ca. 25 år, måske længere, så bliver man nødt til at se meget ærligt og oprigtigt på den psykologiske side af sagen, bl.a. for at kunne fornemme hvilke mentaliteter og tankegange de forskellige typer af mennesker har, som hver især spiller forskellige roller i denne komplekse forbrydelse, og som, for de flestes vedkommende, kun kender en lille del af sandheden plus en masse løgn og manipulation og evt. trusler. Og så kommer det hele til at minde lidt om en Agatha Christie krimi.

Så lad mig komme med et par observationer:

Dr. Bill Deagle sagde f.eks. at 95% af piloterne tror at de flyver rundt og spreder partikler hvis formål er at reflektere sollys og derved køle kloden for at modvirke global opvarmning. Fra mit synspunkt er det en ekstrem grad af naivitet, godtroenhed og autoritetstro. Man må jo undre sig såre over om de virkelig tror at noget som åbenbart skal holdes fuldstændigt hemmeligt for offentligheden virkelig er i offentlighedens interesse…!

For dem der står bag chemtrail operationerne er alle disse piloter mv. blot nyttige idioter. Så noget er gået grueligt galt i den generelle (skoleud-) dannelse af befolkningen – i hvert fald i USA…! Ellers ville man jo ikke kunne bruge dem som en slags ”robot-soldater” imod resten af befolkningen!

Denne autoritetstro hænger selvfølgelig sammen med den dybt skadelige militære tankegang der foreskriver at de menige blot skal adlyde ordrer uden at stille spørgsmål og uden reelt at vide noget om hvad der er det reelle eller overordnede formål med det de bliver sat til.

Derudover er der så typer som den anonyme ‘unge fyr’ der er ligeglad med andre mennesker og med klodens fremtid, så længe han bare kan score en masse penge og smukke kvinder og føle sig ”on top”. Den – ekstremt dårlige – undskyldning han bruger overfor sig selv for at retfærdiggøre sin deltagelse i forbrydelsen ses i hans udtalelse: ”If I don’t do it someone else will.”

Dem der står bag den destruktive manipulation af atmosfæren, vha. chemtrails, elektromagnetiske bølger mv., de forsøger reelt at ødelægge og slå ihjel. At der findes ”mennesker”, som praktisk talt arbejder på at kvæle alt liv på kloden, det kan man kun forstå, hvis man forstår at der eksisterer ”mennesker” der udelukkende ønsker at have magt og kontrol over andre, om så den eneste måde de for alvor kan opnå og udøve denne magt er ved at manipulere, terrorisere og sprede død og ødelæggelse… Som tidligere nævnt kan det nærmest betegnes som en besættelse, og jeg tror ikke at de selv vil blive lykkelige af at lykkes med det.

Disse mennesker er det man normalt ville kalde psykopater eller sociopater. Forskellige kilder anslår at mellem 2 og 5% af befolkningen er psykopater eller sociopater. De er blottet for indføling og medfølelse, og dermed forsvinder moralen selvfølgelig. Problemet for os andre er at psykopater og sociopater generelt har stor succes, simpelthen fordi de er parat til at gøre ting som vi andre ikke ville gøre. Hvis det blev undersøgt, ville det sikkert vise sig at psykopaterne og sociopaterne er klart overrepræsenterede på samfundets ledende poster! Se f.eks. bogen ”Hverdagens psykopater” af psykiater Henrik Day Poulsen. Han udtaler f.eks.: ”Psykopater er tiltrukket af at dominere, at bestemme og være i fokus. De har en risikosøgende adfærd, og derfor ser man dem ofte i lederroller. Mange af dem er desuden meget begavede, charmerende og veltalende.”

Hvis det er muligt at afgøre om en person er psykopat eller sociopat uden at psykopaten/sociopaten snyder testen, pga. sine skarpe evner for at manipulere, lyve og være uoprigtig, så burde alle former for ledere i samfundet samt folketingskandidater mv. testes og testresultatet burde være fuldstændigt offentligt tilgængeligt! På den måde tror jeg vi ville kunne løse en hel del problemer, fordi vi på den måde går direkte til problemernes rod.

Hvis et sådant lovforslag reelt blev fremsat, så ville verdens mest intelligente psykopater sætte al deres energi ind på at miskreditere testmetoderne og infiltrere de arbejdsgrupper som skal udforme og udføre testene, så det ville blive et ret vigtigt opgør.

Af afsnittet om whistle blowers og lign. fremgår det at mange ved noget om hvad der foregår, men de tør ikke sige noget, enten fordi de er bange for at miste deres job eller fordi de er bange for at blive slået ihjel. Så nogen vil måske spørge hvordan jeg tør lægge denne lange tekst ud på Internettet og sende den til landets politikere. Det korte svar er at jeg finder styrken indeni mig selv. Det er dybest set et spørgsmål om at have tillid til universets Skaber. Hvis man har – eller finder – den tillid, så føler man at problemer kan løses, og så begynder man at lade ens følelser ‘tale’ til en, hvorved man opdager og slipper det jeg kalder ubevidste dømmende og fastlåsende misforståelser, hvorved man løser indre konflikter i en selv og forløser de kræfter og den indsigt man skal bruge, for at kunne begynde at gøre noget ved de problemer man oplever. Men det kan godt være en lang proces.

Jeg er på den anden side langt fra den første der taler om den hemmelige organisation, som for det meste kaldes Illuminati. En englænder – David Icke – har overlevet i 20 år, selvom han har skrevet tykke bøger og holdt utallige foredrag hvor han reelt sætter navn på en lang række af de mennesker og familier som har tilknytning til Illuminati og han optrævler deres forbrydelser og forklarer hvordan de manipulerer. Hvis alt det han har sagt og skrevet var løgn så ville han for længst have fået en lang række injuriesager på halsen, f.eks. fra Bush-familien, som jeg har nævnt et par gange. Men alle de injuriesager er udeblevet! Det taler sit tydelige – tavse – sprog.

Et andet eksempel, fra USA, er Alex Jones. Men der findes også en dansk-svensk journalist, forfatter mv., som har forsket meget seriøst indenfor området: Ole Dammegård. For ham og hans venner har det til gengæld langtfra været ufarligt at optrævle de globale konspirationer og deres forbrydelser. Han skriver således på sit website

”My name is Ole Dammegård, I’m a prize winning author, investigator, former journalist, etc. For more than 30 years I have worked very hard on solving the mystery behind the assassination of the Swedish Prime Minister Olof Palme, something that has turned out to be a very dangerous task and has cost the lives of some dear friends.

Not only do I humbly believe that I’ve now managed to solve one of the centuries’ biggest murder mysteries, my extensive research has also revealed incredible links to other big political ‘events’ like the killing of JFK, John Lennon, Robert Kennedy, Che Guevara, Salvador Allende, Pablo Neruda and many others as well as the cold-blooded sinking of m/s Estonia, taking almost 1000 innocent lives.”

Hans bog, der dokumenterer alle hans opdagelser, er på hhv. 880 sider (den svenske version) og 1100 sider (den engelske version) og kan købes via hans website. Han har følt sig nødsaget til ikke at bo i Skandinavien.

Ifølge hans 30 års efterforskning er der meget der tyder på at George Bush senior var direkte involveret i mordet på Olof Palme, fordi Palme havde truet med at afsløre hvad han vidste om George Bushs, Bill Clintons(!), Panamas diktator Manuel Noriegas og flere andres deltagelse i illegal international handel med våben og narko, f.eks. gennem det som siden blev kendt som Iran-Contra skandalen – se hans bog. På nuværende tidspunkt overrasker disse konklusioner mig ikke – tværtimod.

Derudover er der f.eks. Dr John Coleman, som udgav bogen ”Conspirators’ Hierarchy: The Story Of The Committee Of 300” i 1992. Han har ligeledes identificeret en stor del af de personer og familier som har tilknytning til Illuminati. Han formulerer deres langsigtede mål på flg. måde:

”A One World Government and one-unit monetary system, under permanent nonelected hereditary oligarchists who self-select from among their numbers in the form of a feudal system as it was in the Middle Ages. In this One World entity, population will be limited by restrictions on the number of children per family, diseases, wars, famines, until 1 billion people who are useful to the ruling class, in areas which will be strictly and clearly defined, remain as the total world population.

There will be no middle class, only rulers and the servants. All laws will be uniform under a legal system of world courts practicing the same unified code of laws, backed up by a One World Government police force and a One World unified military to enforce laws in all former countries where no national boundaries shall exist.

The system will be on the basis of a welfare state; those who are obedient and subservient to the One World Government will be rewarded with the means to live; those who are rebellious will simple (simply) be starved to death or be declared outlaws, thus a target for anyone who wishes to kill them. Privately owned firearms or weapons of any kind will be prohibited.”

Andre kilder mener at Illuminati stræber efter en verdensbefolkning på 500 mill. – altså halvt så meget. Og det gør det jo ”endnu nemmere” at kue os og holde os under kontrol.

Min vurdering er at der også blandt ‘herskerne’ vil være et rimeligt strengt hierarki, sådan at der reelt er tale om en global hersker.

Hvis du spørger dig selv hvordan søren de forestiller sig at vi alle sammen vil underlægge os et globalt diktatur, så kan jeg godt forklare dig principperne i hvordan de vil forsøge at gøre det:

De vil bruge en ældgammel metode til at manipulere og true, som de har brugt masser af gange før, og som normalt kaldes ”problem-reaction-solution”:

I det skjulte vil de skabe et problem, som skal få det til at se ud som om at den eneste løsning er en stærk global magt under deres ledelse. Et eksempel på et sådant problem kunne være et globalt økonomisk kollaps med deraf følgende voldelige konflikter. Paven er faktisk lige kommet med nogle ret relevante iagttagelser desangående: Pope Francis joins effort to warn world about impending global economic collapse

Hvis man for alvor ønsker at forstå hvad der foregår, på planeten og i ens eget liv, så bliver man nødt til at være så ærlig og oprigtig overfor en selv og ens egne følelser, at man lader sine følelser respondere på de problemer vi har. Det har jeg skrevet om på mit website www.Transformation.DK. I kan f.eks. starte med teksten Hvad er personlig og åndelig udvikling

I en personlig og åndelig udviklingsproces kan man få brug for hjælp fra en professionel terapeut, og her vil jeg personligt anbefale Process Coach Torben Staal

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Kærlig hilsen

Henrik Rosenø


Henrik Rosenø, M.Sc. (civilingeniør)
Website: www.Transformation.DK
Spiritual, psychological, ethical, and religious subjects.

Bilag 1: Udkast til lovforslag og handlingsplan vedr. chemtrails

Jeg er ikke jurist eller politiker, men jeg kan da godt komme med et første udkast til hvad Folketinget rent konkret kunne starte med at gøre i forhold til chemtrails:

A. Vedtage en lov som

 1. gør det forbudt at spraye noget som helst i atmosfæren over Danmark (og Grønland og Færøerne) uden forudgående tilladelse fra Folketinget. (Med mindre der allerede eksisterer en sådan lov, hvis overholdelse ikke bliver kontrolleret.)

 2. gør det forbudt at fly i dansk luftrum og som lander i Danmark er udstyret med tank-anlæg el.lign. som kan bruges til chemtrail-sprayning.

B. Oprette myndigheder med, eller pålægge eksisterende myndigheder, flg. pligter:

 1. kontrollere at fly der lander i Danmark ikke har nogle udeklarerede tank- eller spray-anlæg.

 2. kontrollere og overvåge tank-vogne og bagage-vogne og deres kontakt med de fly der lander i Danmark.

 3. monitorere hele luftrummet over Danmark (og Grønland og Færøerne) med henblik på at opdage fly der sprayer uden tilladelse.

 4. og tvinge sådanne fly til landing og konfiskere flyet som bevis-materiale i en retssag i henhold til loven nævnt i pkt. A.

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.