Ny version: En kort beskrivelse af mig selv:

This post is available in: Dansk English

Share this page:

Version 2.50, København, den 24.02.2023
Version 2.30, København, den 28.07.2022

Skaberens intentioner og vores ansvar

Jeg føler at Universets og alt livs Skaber er både kærlig og intelligent. Det betyder at alle problemer kan løses – hvis man har et oprigtigt ønske om at forstå alting, ved at lære at lytte til Skaberen, Skabelsen, Gud Faderen, Gud Moderen, ens Højere Selv osv. – gennem kroppen og følelserne og intuitionen. I praksis vil det sige at man skal lære at lade kroppen og følelserne gøre en opmærksom på alle de ubevidste dømmende og fastlåsende misforståelser, som begrænser os og skaber alle vores problemer.

Eksisterer der en kvinde hvis nysgerrighed, videbegær, oprigtighed og ønske om at løse alle problemer ved at transformere og hele krop og sjæl er stærkere end hendes angst for det ukendte?
Det er sådan en kvinde jeg søger, og som denne tekst og resten af mit website i særdeleshed er skrevet til. Jeg håber snart at komme i kontakt med dig.

Allerede for ca. 30 år siden følte jeg at formålet med mit liv er at transformere og hele krop og sjæl, og derved skabe en ny verden, hvor der ikke eksisterer aldring, sygdomme, smerte, død, hukommelsestab og reinkarnation – selvom jeg dengang måske ikke var istand til at udtrykke mig helt så præcist. I en sådan ny verden eksisterer der heller ikke psykopater, vold, krig, diktatorer, undertrykkelse, ekstrem ulighed osv.

Lidt om min baggrund

Jeg er en mand, født i 1963.

For ca. 29 år siden lærte jeg seksuel Tantra, og da jeg begyndte at udøve det, startede det en altomfattende og meget intens indre proces, som jeg opfatter som en kundalini-rejsning. Jeg ønskede at starte en indre transformations-proces, og det skete i overvældende grad. Det er stadig en kontinuerlig udviklingsproces, som dog er mere stille og rolig nutildags.

Mit website transformation.dk er kort fortalt mine konklusioner på denne omfattende indre proces.

Jeg vil anbefale alle som interesserer sig for personlig og åndelig udvikling osv. (eller for parforhold, seksualitet og orgasme) til f.eks. at læse min tekst “Skaberens intentioner med seksualenergien mv.“.

Kærlig hilsen
Henrik Rosenø

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk English

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.