Tysklands døds-statistikker: Jo flere vaccinerede, desto højere overdødelighed!

This post is available in: Dansk

Share this page:

Tysklands døds-statistikker: Jo flere vaccinerede, desto højere overdødelighed!

Version 1.10, den 3. februar 2022: 1 tilføjelse

Version 1.00, København, den 9. december 2021

Åbent brev til alle Folketingets medlemmer

2 tyske professorer, Prof. Dr. Rolf Steyer og Dr. Gregor Kappler, har analyseret Tysklands døds-statistikker for uge 36-40, og fundet ud af at der var en overdødelighed i alle tyske delstater, sammenlignet med gennemsnittet af dødeligheden i de samme uger i 2016-2020. Men overdødeligheden var størst i de delstater hvor flest var blevet covid-19 vaccinerede!

Undersøgelsen blev bestilt af den tyske politiker og fysiker Dr. Ute Bergner og kan findes på tysk på hendes website

Derudover bliver det bl.a. omtalt af rundschau.info: Studie zur Übersterblichkeit: „Je höher die Impfquote, desto höher die Übersterblichkeit“. Og på engelsk her: German states with a high vaccination rate have the highest excess mortality

Det er blot endnu et bevis, ud af mange, på at de såkaldte covid-19 “vacciner” gør klart mere skade end gavn og bør stoppes øjeblikkeligt og derefter bør hele denne dødbringende skandale granskes meget nøje!

Man kan yderligere sammenholde det med den analyse af den officielle covid-19 statistik for hele befolkningen i England, som jeg henviste til i det email jeg sendte jer den 18.11.2021. Analysen viser at covid-19 nu er mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Altså at covid-19 vaccinerne nu reelt ØGER risikoen for at få covid-19! Altså det stik modsatte af hvad vi alle forventer af en vaccine! Der er også en nyere og mere detaljeret analyse af tallene, som viser at vaccinernes negative effekt på covid-19 bliver værre og værre over tid!

Og dette bekræftes af en analyse af covid-19 statistikkerne fra 68 lande og 2947 amter i USA. Den viser at de lande (og amter i USA), som har flest vaccinerede reelt også har de højeste covid-19 smittetal! Den analyse er publiceret i European Journal of Epidemiology den 30.9.2021 her: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States

Kort sagt: Covid-19 “vaccinerne” er en dødbringende katastrofe! Og jo længere I venter med at stoppe disse dødbringende “vacciner”, jo hårdere bliver historiens dom over jer.

PS: Ligesom tidligere emails til jer, vil dette email blive lagt på mit website.

Tilføjelse i version 1.10, den 3.2.2022:
Jeg er blevet gjort opmærksom på at en af de 2 forfattere til den tyske analyse har offentliggjort en note hvor han nedtoner betydningen af analysen. Han skriver:

“For clarification: The note is neither a scientific publication nor a scientific study that meets our own quality standards. Our note does not prove that increased vaccination rates lead to an increased excess mortality. We do not want that our note is misinterpreted in this way. There are numerous reasons that could explain the positive correlation found without implying a negative effect of vaccination rates on excess mortality. More comprehensive scientific analyses are warranted to explain the current excess mortality. Incidentally, adding the now available data from calendar week CH41, the positive correlation we reported last week is close to zero.”

Det kan godt være at deres analyse i sig selv ikke er noget særlig stærkt bevis for at vaccinerne gør mere skade end gavn, men der er på nuværende tidspunkt meget store mængder af informationer som viser at vaccinerne gør mere skade end gavn, f.eks. her på mit website

MVH

Henrik Rosenø, civilingeniør

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.