Den officielle covid-19 statistik i UK: Covid-19 er nu mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Så vaccinerne gør nu mere skade end gavn!

This post is available in: Dansk

Share this page:

Ver. 1.10, den 11.12.2021: Flere links til kronikken i NORDJYSKE
Version 1.00, den 18.11.2021

——– Forwarded Message ——–

Subject:

Den officielle covid-19 statistik i UK: Covid-19 er nu mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Så vaccinerne gør nu mere skade end gavn! – Fwd: [New post] Latest UKHSA report shows the Covid-19 Vaccines have an average real world effectiveness of MINUS 73%

Date:

Thu, 18 Nov 2021 13:19:37 +0100

From:

Henrik Rosenø

To:

Alle Folketingets medlemmer

Åbent brev til alle Folketingets medlemmer

Den 5.11. sendte jeg jer det nedenstående email, hvor jeg henviste til en analyse af den officielle covid-19 statistik for hele befolkningen i UK – Storbritannien. Analysen viser at covid-19 nu er mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Altså at covid-19 vaccinerne nu reelt ØGER risikoen for at få covid-19! Altså det stik modsatte af hvad vi alle forventer af en vaccine! Der er også en nyere og mere detaljeret analyse af tallene, som viser at vaccinernes negative effekt på covid-19 bliver værre og værre over tid!

Og dette bekræftes af en analyse af covid-19 statistikkerne fra 68 lande og 2947 amter i USA. Den viser at de lande (og amter i USA), som har flest vaccinerede reelt også har de højeste covid-19 smittetal! Den analyse er publiceret i European Journal of Epidemiology den 30.9.2021 her: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States

Her i Danmark er smittetallet nu højere end for et år siden, selv om 75% af befolkningen er vaccineret. Hvis covid-19 vaccinerne tilnærmelsesvis virkede som lovet, så ville Danmark og andre lande med høj andel af vaccinerede ikke opleve et stigende antal covid-19 tilfælde – og endnu flere covid-19 tilfælde end lande med en lav andel af vaccinerede!

Selv Dr. Anthony Fauci indrømmer at vaccinerne ikke virker som annonceret

Oveni det kommer så at vaccinerne hos mange forårsager alvorlige bivirkninger og død. Og at vi endnu ikke ved meget om de langsigtede bivirkninger!

De officielle EU-statistikker for covid-19 vaccine bivirkninger

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)
COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Den 16.11.21 viste de tilsammen 1.163.356 formodede vaccinebivirkninger. Og så skal man lige huske at der, i hvert fald i Danmark, er en meget stor tendens til IKKE at registrere vaccineskader! Se f.eks. Ny vigtig dokumentarfilm “Svigtet” om de mange uregistrerede vaccineskader i Danmark

Så det logiske og fornuftige er at sætte al yderligere covid-19 vaccination på pause nu, og dermed selvfølgelig også coronapasset. Og så for første gang under covid-19 krisen se nærmere på det meget store antal effektive måder at forebygge og behandle covid-19 (og mange andre smitsomme sygdomme). Se f.eks. kapitlet Der eksisterer masser af effektive og billige behandlinger af COVID-19! – fra den lange rapport jeg sendte til alle Folketingets medlemmer den 3.12.2020. Især om forebyggelse: Se desuden Vitalrådet.dk – artikler, videoer mv. af/med læge Claus Hancke.

Hvis I IKKE sætter covid-19 vaccinerne og coronapasset på pause nu, så tror jeg at eftertidens (og måske endda retssystemets) dom bliver hård.

Ved i stedet at koncentrere energien på veldokumenterede, naturlige og billige måder at styrke immunforsvaret, så kunne der spares enorme summer, som kunne anvendes mere målrettet i sundhedsvæsenet og til psykiske lidelser som følge af diverse nedlukninger.

Noget så simpelt som en sund kost, suppleret med de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for immunforsvaret, ville reducere covid-19 til en almindelig influenza og give befolkningen immunstyrke til at klare alle de andre epidemier, f.eks. influenza, som måtte ramme os.
Hvorfor kommer epidemierne altid om vinteren her i Danmark, men i juni-juli i Australien?
Fordi solen står lavere på himlen, så vi ikke laver D-vitamin.
Solid videnskabelig forskning viser, at mangel på D-vitamin forringer immunforsvaret så meget, at influenza og Covid-19 af mange betragtes som D-vitamin mangelsygdomme. Forskningen viser at en normalvægtig person bør have ca. 75-100 µg D-vitamin/dag, og ikke de 10 µg/dag, som er myndighedernes anbefaling!

Overlæge og klinisk immunolog Kim Varming, speciallæge i almen medicin Claus Hancke og fysioterapeut og erhvervsjurist Michael Schultz har skrevet en glimrende kronik i NORDJYSKE Stiftstidende den 15.11. her: Folket misinformeres – COVID-19: Man har satset benhårdt på vacciner og kun vacciner – som en étbenet skammel – om hvor ensidig, ufuldstændig og ufornuftig den hidtidige covid-19 politik har været. Her kommer et lille uddrag:

Et banebrydende studie fra København Universitet (KU) påviste, at D-vitamin er nødvendigt for vores evne til at gennemleve infektioner på normal vis. Studiets fund blev af KU bedømt som så vigtigt, at ”en del immunologibøger skal skrives om”.

Kronikken slutter således:

DET UNDRER os derfor, at information om de ting, der reelt kan forebygge alvorlig sygdom, ikke formidles til befolkningen ad de officielle kanaler, men tværtimod søges censureret i en tåge af misinformation.

VI FINDER det ansvarspådragende ikke at informere om dette.

Hvis der var tale om en pandemi med en alment farlig sygdom med høj dødelighed (som f.eks. ebola), og der fandtes en effektiv og dokumenteret sikker vaccine, så ville vi alle vel vaccineres?

Men noget halter. For ingen af tingene er tilfældet.

Og det øger ikke tilliden til myndigheder, eksperter og sundhedssystem, at der ikke kan være en rolig, åben og ucensureret debat om disse ting.

At denne kronik bliver optaget, giver dog håb om en lysning i dette informationsmørke.

Kronikken er også vedhæftet dette email.

MVH
Henrik Rosenø, civilingeniør

On 05/11/2021 19.10, Henrik Rosenø wrote:

Til alle Folketingets medlemmer

Covid-19 vaccinerne ØGER reelt risikoen for at få covid-19!

https://dailyexpose.uk/ er en god informations- og nyhedskilde. De har f.eks. lige afsløret at de sidste nye tal fra UK – Storbritannien – bekræfter at de såkaldte covid-19 vacciner reelt ØGER risikoen for at få covid-19 – i hvert fald i UK…! Se analysen nedenfor.

Så det er på høje tid at stoppe de såkaldte covid-19 vacciner, som i øvrigt ifølge definitionen på vacciner slet ikke er vacciner. Og i virkeligheden er de jo reelt heller ikke godkendte, kun nødgodkendte, fordi vi af gode grunde ikke kender deres langtidseffekter, hvilket normalt er en forudsætning for godkendelse af vacciner…

Alle Folketingsmedlemmer som ikke NU vælger aktivt at deltage i at stoppe covid-19 vaccinerne vil i nær fremtid skulle stå til ansvar for denne fatale dødbringende fejl.

MVH
Henrik Rosenø, civilingeniør

By The Exposé on • ( 47 Comments )

Last week we told you how the Covid-19 vaccines were proving to have an average negative effectiveness in everyone over the age of 18 in the UK of minus-seventy-percent. Today we can reveal that the latest report available from the UK Health Security Agency, which has recently replaced Public Health England, shows that the Covid-19 vaccines are now proving to have an average negative effectiveness in everyone over the age of 18 in the UK of minus-seventy-three-percent, despite being weeks into a booster jab campaign.

Den følgende graf er fra den lange rapport fra UK, som jeg benævner “mere detaljeret analyse af tallene” øverst i dette dokument. Grafen viser at antallet af vaccinerede som dør af covid-19 stiger lidt hurtigere end for de ikke vaccinerede (i UK):

Klik for at forstørre grafen

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.