CO2, manipulation af klimaet, undertrykkelse af geniale energi opfindere, “klima-aktivisten” Greta Thunberg viser at hun er magtpsykopaternes agent mv.

This post is available in: Dansk

Share this page:

Version 1.60, den 04.12.2019: Tilføjelse: 4 fotos!
Version 1.50, den 23.08.2019: Tilføjelse: 3 fotos!
Version 1.00, 20.05.2019

(Denne tekst er en udvidet udgave af et email jeg sendte til venner osv. den 17.5.2019.)

Denne tekst handler bl.a. om hvem og hvad den 16-årige “klima-aktivist” Greta Thunberg i virkeligheden arbejder for. Men først er det nødvendigt med noget baggrundsviden:

Som nogen af jer ved, har medlemmerne af den globale magtkonspiration en række håndtegn, som de bruger til at vise deres loyalitet overfor den globale magtelite af stenrige psykopater og dennes organisationer.

Et af disse tegn ses på de følgende collager. Klik på alle billeder for at gøre dem større. Der er nogle personer som går igen på flere collager:

Klik på billedet for at gøre det større

Klik på billedet for at gøre det større

Klik på billedet for at gøre det større

Et andet tegn, som minder lidt om det ovenstående, men hvor man dækker det ene øje, ses på de følgende collager:

Klik på billedet for at gøre det større

Klik på billedet for at gøre det større

Begge tegn er relateret til symbolet ‘det alt-seende øje’, som er centralt indenfor frimureriet, og som især er kendt fra 1-dollar sedler:

Klik på billedet for at gøre det større

Jeg har været på besøg i frimurerlogen på Blegdamsvej i København, og der var symbolet ‘det alt-seende øje i trekanten’ med stråleglansen rundt om centralt placeret i mange af deres vigtigste rum.
Pyramiden ovenfor symboliserer selvfølgelig et magthierarki – den globale magtkonspirations magthierarki. Og det at den øverste trekant er adskilt fra resten må selvfølgelig betyde at dem der er medlem af de øverste lag af magtkonspirationen føler sig højt hævet over alle andre…

Dette fører så til endnu et håndtegn man kan bruge til at markere sin loyalitet overfor og medlemskab af det globale magthierarki, og som ses på de følgende collager. (Igen er der nogle gengangere mellem collagerne):

Klik på billedet for at gøre det større

Klik på billedet for at gøre det større

Klik på billedet for at gøre det større

Rapperen Jay Z, og hans kone Beyoncé, er vidst ret glade for at ‘flashe’ deres medlemskab af klubben af stenrige psykopater…

Der findes flere andre ‘hemmelige’ tegn, som frimurere og andre medlemmer af den globale magtkonspiration bruger til at kommunikere uden at vi andre lægger mærke til det, men det må jeg komme ind på en anden gang.

Jeg har først fornylig opdaget at et symbol der minder ret meget om det alt-seende øje i trekanten er helt centralt placeret i den nedenstående “dekoration”(?) fra Christiansborg, hvor vores såkaldte “Folketing” holder til:

Klik på billedet for at gøre det større

Og nu lidt tættere på. Stråleglansen rundt om trekanten er også typisk for frimurer-symbolet ‘det alt-seende øje i trekanten’:

Klik på billedet for at gøre det større

Jeg vil opfordre alle til at tænke lidt over hvordan noget der grangiveligt ligner et af den globale magtkonspirations helt centrale symboler er havnet lige midt i den “dekoration”(?) på Christiansborg… Og så med nogle hebraiske tegn lige i midten. Hvorfor er de hebraiske?

Her kommer et nærbillede:

Klik på billedet for at gøre det større

Nogen mener der står ‘666’, men så ignorerer man flere dele af det.

En af mine venner skriver således:

De fire tegn skrevet med hebræiske skrifttegn, er det såkaldte tetragrammaton. Oversat til latinske bogstaver står der JHVH. Det forklares ofte som guds navn, som så med vokaler oftest bliver til Jahweh eller Jehovah.

De fire tegn finder du mange steder, f.eks. i danske kirkebygninger. Ikke dem alle, men mange. Du finder også de fire tegn på ydersiden af Rundetårn, med store bogstaver, i guld.

Mvh, H

Så vil mange måske sige “Nåårh, så er det bare noget almindeligt kristent.” Men i og med at ordet ‘Gud’ er sat ind i en trekant og med den meget karakteristiske stråleglans rundt om, og i og med at det er skrevet på hebraisk, så hælder jeg stadig klart mest til at det er en frimurerloge eller en anden meget hemmelig – ‘ukristelig’ – reelt satanisk – organisation der har udformet det, for derved, på en lidt indforstået måde, at sige “Vi styrer reelt Folketinget, selvom det er befolkningen der stemmer!”

Men det var “klima-aktivisten” Greta Thunberg jeg ville afsløre.

Folketinget (og medierne) har i og for sig allerede afsløret sig selv i kraft af alle de ting de IKKE taler om… Se min nylige tekst Læg mærke til alt det politikerne IKKE taler om i valgkampen!

Den nu 16-årige Greta Thunberg bliver i medierne fremstillet som en meget selvstændig teenager, som helt selv har besluttet sig for at ‘kæmpe for klimaet’. Der findes imidlertid en meget omfattende artikelserie i 6 dele – The Manufacturing of Greta Thunberg – for Consent på websitet wrongkindofgreen.org, som i detaljer forklarer at hun er ‘spydspids’ for et stort netværk af indflydelsesrige mennesker og organisationer. Her kommer f.eks. resumeet/introduktionen til artikel nr. 3 i serien:

In ACT III, I deconstruct how Al Gore and the Planet’s most powerful capitalists are behind today’s manufactured youth movements and why. I explore the We Don’t Have Time/Thunberg connections to Our Revolution, the Sanders Institute, This Is Zero Hour, the Sunrise Movement and the Green New Deal. I also touch upon Thunberg’s famous family. In particular, Thunberg’s celebrity mother, Malena Ernman (WWF Environmental Hero of the Year 2017) and her August 2018 book launch. I then explore the generous media attention afforded to Thunberg in both May and April of 2018 by SvD, one of Sweden’s largest newspapers.

I lyset af alt det fremstår Greta Thunberg nærmere lidt som en marionetdukke.

Og prøv så at se på det følgende billede af hende fra forsiden af et blad der hedder i-D:

Klik på billedet for at gøre det større

Her lykkes det hende faktisk at kombinere 2 af de ovennævnte magtkonspirations-symboler! Både det hvor man skjuler det ene øje OG det hvor man former en cirkel med tommel og pegefinger. Med andre ord: Hun må være de globale magtpsykopaters marionetdukke!.
Jeg tør godt love jer at den globale magtkonspiration af stenrige psykopater reelt er ret ligeglade med klodens klima og miljø osv. De er KUN interesseret i hvordan de kan få så meget magt og kontrol over menneskeheden som muligt.

Det er nu op til den kvikke læser selv at regne ud hvordan det at promovere “kampen for klimaet” hjælper den globale magtkonspiration med at opnå mere magt og kontrol over menneskeheden. Hints: Del og hersk, nye globale skatter, hæmme menneskelig udfoldelse.

Tilføjelse i version 1.50, den 23.08.2019:
OG i version 1.60, den 04.12.2019:
Jeg har fundet et andet foto af Greta Thunberg, også fra i-D Magazine, hvor hun også bruger en variant af et håndtegn som er et tegn på loyalitet overfor den globale sataniske magtkonspiration:

Klik på billedet for at gøre det større

Og her er en forside af bladet VI, hvor Greta Thunbergs mor, Malena Ernman, citeres for at sige: “Alle sælger sin sjæl til Djævlen en gang imellem”:

Klik på billedet for at gøre det større

Endelig har jeg fundet det følgende billede, fra Malena Ernmans optræden til Eurovision Song Contest 2009 i Moskva. Her har hendes backing kor nogle masker, som også ligner en variant af det samme sataniske magtsymbol:

Klik på billedet for at gøre det større

Sig endelig til hvis du ser andre underlige tegn og gerninger fra den families side.

Tilføjelse i version 1.60, den 04.12.2019:

Nu kan der så tilføjes et par ting til den historie:

For det første har Ole Dammegård fundet et foto hvor både Greta og hendes søster bruger et satanisk håndtegn, selvom de er i børnehavealderen(!):

Klik på billedet for at gøre det større

Og på forsiden af Nettos magasin LIME er hun blevet tegnet på en måde som også er en afart af det samme sataniske symbol eller attitude:

Klik på billedet for at gøre det større

Er det tilfældigt at netop Netto lader ‘uskyldige’ børn i deres reklamer bruge forskellige afarter af sataniske håndtegn, som i de følgende 2 tilfælde:

Klik på billedet for at gøre det større

Klik på billedet for at gøre det større

Under alle omstændigheder vil psykopaterne og satanisterne jo selvfølgelig gerne forsøge at vænne os til at det skal være Satan og Djævelen og ikke Gud Faderen og Gud Moderen som regerer eller har magten her på kloden. Lad dem ikke få held med det!

Kommentarer er selvfølgelig velkomne.

Jeg har modtaget 1 kommentar til ovenstående:

Hej Henrik

Greta Thunberg kan ses i mange perspektiver. Eksempelvis: Er hun fedtet ind i “psykopatisk energi og søgen efter magt”? Mit spørgsmål er: Hvordan kan hun ikke være fedtet ind i magtpsykopati? Hvis vi stiller spørgsmålet: “Hvordan er en person, som ikke er fedtet ind i magtpsykopati på den ene eller anden måde”? Det må være en ren og uskyldig engel, som har travl henne ved håndvasken. Det må være en som føler sig hævet over alle menneskelige “synder” – eksempelvis ‘det altseende øje selv’…

Greta Thunberg er her for at skabe opmærksomhed omkring hvor blinde og ligeglade vi er med livet, vores eget liv og alle andres. At vi er syge fugle, som skider i egen rede. . . Set med mine øjne så er klimaproblematikken en manifestation af vores manglende lyst til at leve (dødsdrift/selvdestruktivitet).

Greenpeace burde hænge billeder op på lygtepælene af os alle og ikke kun politikerne, og på vores vegne sige undskyld for, at vi har haft travlt med at pille i egen navle, mens vi har bebrejdet andre for egen og klimaets ulykke…

Mht. Greenpeace, ‘klimakrise’ og CO2, så er jeg jo ikke den eneste som er meget skeptisk overfor ideen om at menneskehedens CO2 udledninger er et problem. I min ret omfattende tekst There isnot a consensus among climate scientists! henviser jeg til en lang række klimaforskere mv., som kort fortalt føler sig taget som gidsler af IPCC’s (FN’s klimapanel’s) CO2 dagsorden.

Ikke engang Greenpeace er enige med sig selv om det, som det fremgår af artiklerne ‘Greatest scam in history’: Greenpeace co-founder thrashes global warming ‘brainwashing’ campaignogGlobal warming a total “hoax and scam” run by corrupt scientists, warns Greenpeace co-founder, som begge handler om Patrick Moore, co-founder af Greenpeace Canada.

Faktisk er der forskere der siger at vi står overfor en mini istid lidt ligesom The Maunder (grand) Minimum (år 1645-1715). Se f.eks. Forget Global Warming, The Sun Says An Ice Age Is Coming. I så fald står vi overfor katastrofal kulde i de kommende årtier og ikke katastrofal varme…

I de sidste mange tusinde år har det altid været de varme perioder der har fået kulturer og civilisationer til at blomstre og de kolde perioder der har ført til nød, elendighed, krige og kulturers og civilisationers sammenbrud. Ideen om at CO2 og varme er et problem, er at vende dette lidt på hovedet.

Noget som derimod er et alvorligt problem, er den omfattende kriminelle ondsindede manipulation af atmosfæren og dermed vejret og klimaet. Jeg skrev om det i Hvordan man systematisk forgifter klodens atmosfære næsten uden at nogen opdager det, hvor jeg henviser til ret mange kilder. Og jeg sendte et opfølgende mail om det til venner og bekendte den 16.4.2019, med emnet “Manipulationen af vejret og klimaet – Fwd: Climate Engineering, Microwave Transmissions, And The April Nor’easter”.

Et andet endnu mere alvorligt problem er den systematiske undertrykkelse af geniale energi opfindelser!

Hvis DET problem blev løst, ville al snak om CO2 blive fuldstændig overflødig! Den bedste rapport jeg kender om det problem, er Gary Vesperman’s 137 siders rapport Energy Invention Suppression Cases hvorfra følgende resume er hentet:

… the conspiracy to suppress new energy inventions has been very real. For energy invention suppression updates, see https://peswiki.com/directory:suppression

Energy Invention Suppression Case Statistics

Number of Energy Invention Suppression Incidents – 95

Number of Dead, Missing, or Injured Energy Inventors, Activists, and Associates – 20

Number of Energy Inventors and Associates Threatened with Death – 32

Number of Energy Researchers and Associates Imprisoned or Falsely Charged –

Number of Incidents of Energy Invention Suppression by the United States Government, Patent Office, Central Intelligence Agency, Federal Bureau of Investigation, U.S. Marshals, Army, Air Force, Navy, Bureau of Alcohol, Tobacco, and Firearms, Defense Intelligence Agency, S.W.A.T. Teams, National Security Agency, U.S. Postal Service, Department of Energy, Department of State, Securities and Exchange Commission, Food and Drug Administration, Department of Defense, Department of Homeland Security, Internal Revenue Service, Rural Electrification Administration, White House, Consumer Product Safety Commission, Small Business Administration, and Canada’s Royal Canadian Mounted Police – 59

Number of Inventions Classified Secret by U.S. Patent Office – 5000

Number of Incidents Involving Oil Companies –

Names of Companies, Banks, State Agencies, Private Groups, and Universities Involved with Energy Invention Suppression – Standard Oil, Zapata Petroleum, Atlantic Richfield, Exxon-Mobile, Shell Oil Company, General Electric Company, Yakuza, California Air Resources Board, Organization of Petroleum Exporting Countries, Wells Fargo Bank, Ford Motor Company, General Motors Corporation, Massachusetts Institute of Technology, Queen of England, Kollmorgan, World Bank, Rockefellers, Carlyle Group, and Bush Family

En anden ven kom med følgende kommentar:

Enig.

Jeg har tænkt over hvorfor effekterne af “space weather” (’rum vejr’) ikke er mere central i dialogen. Solens 11 års cyklus for lysintensitet rammer bunden i 2032 samtidig med solens 400 års cyklus for lysintensitet også rammer bunden. Påvirkningen af fødevareproduktion bliver drastisk. Det eneste jeg kan komme frem til er at en sådan “sten sikker” mainsteam forudsigelse vil skabe et kaos der river folk ud af det net af struktur og kontrol der er lagt over de forskellige samfund i alle dele af verden. At vi ikke kan styre naturen er stadig angstpåvirkende for menneskeheden som helhed. Kun de mest ihærdige forbereder sig på hvordan de beskytter sig bedst muligt. Deriblandt at blive så selvforsynende som muligt.

Sammenfaldet mellem de to cykluser kommer samtidigt med at jordens magnetfelt er i en ustabil fase (nogen kalder det ’polar shift’). Man kan se det både hvad angår placering af magnetisk nord og på intensiteten af selve magnetfeltet der aftager med uforudset hast. Den reducerede lysintensitet fra solen bliver i stedet udløst som “solar flairs” som reelt set er en sky af elektrisk ladede partikler som spys ud (i stedet for at sende lys fotoner). Med det aftagende magnetfelt er Jorden mere modtagelig for disse skyer af partikler. Disse partikler er en væsentlig del af hvordan skyer bliver “seeded” altså – hvor nemt (regn)skyer bliver til. Dette påvirker de kendte vejrfænomener og vi får væsentlige ændringer af hvordan vejret opfører sig.

Jeg anbefaler forøvrigt at søge på “electrical universe” eller “space weather” på youtube.

– M

Det er rigtigt at den magnetiske nordpol flytter sig hurtigere og hurtigere samtidig med at Jordens magnetfelt svækkes hurtigere og hurtigere. Jeg skrev følgende om det i min tekst om ‘Planet X’

Earth’s magnetic field is changing and weakening faster than normal:
J. Scientific American (2014): Earth’s Magnetic Field Flip Could Happen Sooner Than Expected

“Scientists already know that magnetic north shifts. Once every few hundred thousand years the magnetic poles flip so that a compass would point south instead of north. While changes in magnetic field strength are part of this normal flipping cycle, data from Swarm have shown the field is starting to weaken faster than in the past. Previously, researchers estimated the field was weakening about 5 percent per century, but the new data revealed the field is actually weakening at 5 percent per decade, or 10 times faster than thought. As such, rather than the full flip occurring in about 2,000 years, as was predicted, the new data suggest it could happen sooner.”

And:

“Researchers think power grids and communication systems would be most at risk.”

Og jeg har lige genfundet følgende kilder om det: Wandering of the Geomagnetic polesogScientists warn Earth’s magnetic North Pole has begun moving ‘erratically’ at speeds so fast they are having to issue an emergency update to GPS models

Nogen forskere hævder at svækkelsen af Jordens magnetfelt i sig selv fører til global opvarmning – se følgende citat fra min tekst om ‘Planet X’

Tarek Niazi (Climate and The Poleshift at Tedx (lecture: Magnetic Reversal) from May 2012) says directly that the global warming is caused by the changes in Earth’s magnetic field!

I haven’t dug into all the published science on this, but I have heard that many planets in our solar system are heating up and the Sun’s magnetic field is strengthening – see for instance: Entire solar system is heating up! Scientists blame solar warming

KH
Henrik

Privacy Policy


Share this page:

This post is available in: Dansk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.