19. dec. 2018: Nogen skrev for nylig dette til mig:

"Du skal vide at der er en derude i verden der oplever dine ord som et frisk pust, som man siger. Du har et særligt talent til at forklare ting, som der var tider i mit liv, hvor jeg troede at det var umuligt at forklare for nogen."

Version 1.10, København, den 20.12.2021Åbent brev til alle Folketingets medlemmer


Både Danmarks og Tysklands døds-statistikker: Jo flere vaccinerede, desto højere overdødelighed!

Ergo: Vaccinerne gør klart mere skade end gavn!

Den 9.12. sendte jeg følgende email til jer, hvor jeg bl.a. gjorde opmærksom på en analyse af Tysklands døds-statistikker for uge 36-40, som viste at alle delstater havde en overdødelighed, og at de delstater med flest vaccinerede havde den største overdødelighed!:

Tysklands døds-statistikker: Jo flere vaccinerede, desto højere overdødelighed!


Danmarks døds-statistikker: Jo flere vaccinerede, desto højere overdødelighed!

Nu har jeg analyseret døds-statistikkerne fra Danmarks Statistik og er nået til samme konklusion som i Tyskland!

For Danmarks vedkommende er der tale om en analyse af dødeligheden før og efter at store dele af befolkningen blev covid-19 vaccineret:

Her kommer således grafer over den samlede danske befolknings dødelighed i månederne maj-oktober 2021 sammenlignet med de samme måneder i de forrige 10 år.

Grafen viser at i alle 6 måneder satte 2021 klar rekord i dødelighed sammenlignet med ALLE de 10 forrige år! Og det vel at mærke i 6 måneder hvor der i 2021 stort set ingen covid-19 dødsfald var - se den næste graf, som er fra TV2.dk:

Klik for at forstørre grafen

Covid-19 dødstal for 2020 og 2021 fra TV2.dk - https://nyheder.tv2.dk/samfund/dagens-coronatal-overblik-over-smittede-indlagte-og-doede:

Klik for at forstørre grafen

Konklusion: Der er en meget klar overdødelighed i 2021, efter vaccinationerne, også i de måneder hvor meget få døde af covid-19!

Jeg har lavet en graf mere over de samme officielle danske dødstal. Denne gang har jeg - for hver måned - defineret 100% som gennemsnittet af 2016-2020 (for den pågældende måned). Man skal se på begge grafer. De illustrerer forskellige konklusioner. Man kan se her at overdødeligheden er stigende!:

Klik for at forstørre grafen

Her kommer den relative dødelighed for 2021 i % af gennemsnittet af 2016-2020:

Maj: 104,0

Juni: 105,0

Juli: 106,6

August: 110,3

September: 108,7

Oktober: 112,4

Konklusion: Overdødeligheden i 2021 sammenlignet med gennemsnittet af 2016-2020 stiger, måned for måned, efterhånden som flere og flere bliver vaccineret eller revaccineret!

Alle mine tal er som sagt fra Danmarks Statistik: Dødstallene (DODDAG suppleret af DODC1) og befolkningstal (FOLK1A) - se https://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1536 . Vælg "Borgere" under "Emner" (til venstre). Sig til hvis du vil have regnearket med alle tallene fra Danmarks Statistik.

Som du kan se, er der en forværring af overdødeligheden fra maj 2021 til oktober 2021. Ergo: Vi må umiddelbart forvente at det blot bliver endnu værre. Og at "booster shots" vil gøre det ENDNU værre! "Booster shots" er lidt som at forsøge at slukke et bål ved at hælde benzin på ilden... Den eneste reelle løsning på covid-19 influenzaen er at erkende at vi har et immunforsvar og så målrettet styrke DET med vitaminer og mineraler osv., OG erkende at der findes masser af relativt billige og effektive måder at behandle covid-19 - se f.eks. vitalrådet.dk og min rapport til hele Folketinget i december 2020 - for et år siden:

Mange advarer: COVID-19 vaccinen bliver en katastrofe!
- Der kommer et retsopgør!
- Statistikken: Der er ingen COVID-19 epidemi i DK!
- 'Smittetallene' er meningsløse!

Tilføjelse i version 1.10, den 20.12.2021:

Max Schmeling, Statistiker / Økonom, Cand.merc.(log), har lavet en anden grafisk fremstilling af overdødeligheden i Danmark i 2021 som følge af vaccinerne:

Klik for at forstørre grafen

Hvis det link ikke virker, så ligger grafen også her på mit website.


Derudover:

Statens Serum Institut (SSI) afslører nu selv at vaccinernes positive effekt er ret kortvarig. Her er starten af en artikel fra Økonomisk Ugebrev... Deres kilde er side 12 i følgende 19 siders rapport fra SSI: https://files.ssi.dk/covid19/gennembrudsinfektion/rapport/gennembrudsinfektion-covid19-uge49-2021-ji88:

Statens Seruminstitut: Naturlig COVID-immunitet holder markant længere end vacciner

Af Morten W. Langer

lørdag 11. december 2021 kl. 15:10

Nye data fra Statens Serum Institut, SSI:
Klik for at forstørre grafen

Graferne viser med al ønskelig tydelighed at vaccinernes beskyttelse mod covid-19 er ret kortvarig sammenlignet med naturlig immunitet efter at man har været smittet!


Dette bør sammenholdes med det jeg skrev i mit email til Folketinget den 18.11.:

1. At i de fleste aldersgrupper er covid-19 nu mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede (i Storbritannien)!

2. Hvilket bekræftes af tal fra 68 lande og 2947 amter i USA, publiceret i European Journal of Epidemiology.


Ud fra de store mængder af informationer jeg har set igennem snart 2 år, er det min klare fornemmelse, at covid-19 "vaccinerne" vil gå over i verdenshistorien som en kæmpe dødbringende fejltagelse, skandale og forbrydelse.

Enhver politiker, myndighed, journalist eller massemedie der ikke arbejder målrettet på at stoppe vaccinerne er - moralsk eller juridisk - medansvarlig for massemord.


PS: Denne tekst er bl.a. sendt til alle Folketingets medlemmer.


MVH
Henrik Rosenø, civilingeniør
Notes about the Facebook Comments Box above:

Note 1: January 2019:
The Facebook Comments Box plugin I use here on my website is TERRIBLE!
I just discovered that Facebook is hiding many comments on several pages. I don’t know for how long time they have been hidden - probably for years...! And on top of that, some comments were deleted by Facebook about 4 years ago...!
I VERY much regret that I chose fb-comments and not something else.
I HAVE sent bug reports to Facebook about all these problems, but they didn’t really want to solve anything!: Facebook comments-box Bug Reports

Note 2: If your comment disappears the moment you try to post it, it's because you need to allow pop-up windows and cookies from facebook.com...!

Note 3: If you can't see the Facebook Comments Box here - where you can write comments and read the comments of others, and you are using Firefox, then it's probably because you have Firefox Tracking Protection turned ON. Firefox Tracking Protection regards the Facebook Comments Box plugin as invasive to your privacy... I am sorry that I don't have a comments-system that is not regarded as invasive to your privacy by Mozilla.org (and Disconnect.me). You can turn Tracking Protection OFF by clicking on the Tracking-icon Firefox Tracking Protection Icon near the upper left corner of the Firefox browser window, next to the web address URL-field.
This issue is currently being tracked by Mozilla at https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1226498.

Privacy Policy

FORSIDE - Henrik Rosenøs websted | E-mail:  Billede som viser min e-mail adresse | Nu kan du læse og skrive bruger-kommentarer nederst på alle mine websider!